Matkat
Alicante

Hinta alkaen

...

Hotelleja

8

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 20 e
  • Vesi (1 l)0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1/-2 tuntia
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 330 525

Matkat Alicante

Alicante

Ostoskatuja, rantoja ja aurinkoisia toreja. Mutta myös museoita ja mahtavia keskiaikaisia linnoja. Golfkentät sijaitsevat myös mukavan lähellä. Matkusta Alicanteen, niin voit yhdistää lomallesi paljon mielenkiintoista nähtävää ja tekemistä.

Alicante on suurkaupunki, jossa vallitsee pikkukaupungin tunnelma. Selkeä ja helppo omaksua; sopii erinomaisesti sinulle joka tykkäät tutustua paikkoihin kävellen. Keskellä kaupunkia on hienoja rantoja, erinomaisia kala- ja äyriäisravintoloita sekä vilkas iltaelämä lukuisine klubeineen ja baareineen. Alueella on golfkenttiä ja viinitiloja, suosittelemme auton vuokraamista etukäteen. Alicanteen voit matkustaa vuoden ympäri, ilmasto on leuto ja kesäinen lämpö jatkuu pitkälle syksyyn.

Keskiaikainen linna kalliolla

Paras näköala yli kaupungin avautuu Santa Barbaran linnalta, joka kohoaa korkeuksiin Benacatilin vuorella. Patikoi, aja autolla tai mene hissillä – valinta on sinun. Vallihaudat, tykit ja pimeät vankityrmät muistuttavat kaupungin mielenkiintoisesta historiasta.

Ranta keskellä kaupunkia

Vaaleahiekkainen ja puhdasvetinen (ranta on saanut EU:n Blue Flag -laatumerkinnän) Postiguetin ranta levittäytyy vuoren juurelle. Ranta on vesiurheilun ystävien paratiisi. Jos kaipaat rauhallisempaa menoa, ota bussi pitkälle San Juanin rannalle.

Vanhan kaupungin kujilla

Palmujen reunustama rantakatu, Explanada de Espagna, on matkailijoiden suosiossa. Katutaiteiljoita, kahviloita, jäätelökioskeja ja livemusiikkia iltaisin. Yhtä suosittua on kuljeskella Vanhan kaupungin eli El Barrion kujilla. Viihtyisät mukulakivikujat ja valkeaksi kalkitut talot värikkäine laattoineen luovat viihtyisää tunnelmaa. Kulttuurivinkkinä San Nicholaksen keskiaikainen katedraali sekä MaCa, museo jossa mm. Picasson ja Mirón töitä.

Äyriäisiä ja paellaa

Ruuan ystävät tulevat varmasti pitämään Alicantesta. Kauppahalli on täynnä hedelmiä, vihanneksia ja paikallisia tuotteita kuten manchego-juustoa, ilmakuivattua kinkkua ja espanjalaista nugaata. Kala- ja äyriäisravintoloita on paljon, erityisesti marinan alueella.

Matkavaihtoehtoja Alicante