Matkat
Cancun

Hinta alkaen

...

Hotelleja

11

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 14 e
  • Vesi (1 l)n. 0,80 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaMeksikon peso (MXN)
  • Aikaero-8 tuntia
  • PääkaupunkiMexico City
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 900 000

Matkat Cancun

Cancun

Cancunissa lomailet aivan palmujen reunustamien valkeiden rantojen ja ostoskeskusten tuntumassa. Toisella puolen kaupunkia on keskusta, jossa näet enemmän paikallista elämää. Cancunissa lomaillesasi voit snorklata maailman toiseksi pisimmällä koralliriutalla.

Cancun on Jukatanin niemimaan Karibianmeren puoleisella rannalla sijaitsevan Mayarivieran suurin lomakohde. Cancun houkuttelee lomailijoita eri puolilta maailmaa, mutta ehkä eniten Amerikasta. Cancunin hotellialue sijaitsee pitkällä, kapealla saarella, jonka molemmista päistä vie silta mantereelle. Täällä sijaitsevat useimmat hotellimme ja tekemistä riittää. Cancunin alkuperäisestä keskustasta mantereelta löydät monia pienempiä kauppoja ja ravintoloita.

Vesiurheilua, ostoksia ja iltaelämää

Cancunin hotellialueella on monipuoliset mahdollisuudet lomanviettoon: hotellien tyylikkäitä uima-altaita ja palmujen reunustamia rantoja, sukelluskeskuksia, golfkenttiä, vesiurheilua, ostoskeskuksia, ravintoloita, baareja ja klubeja. Maaliskuussa, spring breakin aikaan amerikkalaiset nuoret saapuvat Cancuniin lomailemaan, jolloin koko kaupungissa vallitsee vilkas juhlatunnelma niin läpi vuorokauden avoinna olevissa baareissa kuin rantajuhlissa.

Snorklausta ja sukellusta

Mayarivieralla on monia hienoja sukelluspaikkoja. Aivan rannikon edustalla on tuhat kilometriä pitkä koralliriutta The Great Mayan Reef. Myös aloittelevat snorklaajat voivat osallistua snorklausretkelle, jonka aikana on mahdollisuus nähdä merikilpikonnia ja papukaijakaloja.

Mielenkiintoisia retkiä

  • Snorklausta cenoteissa, vedenalaisissa luolissa
  • Veneretkiä saarille, muun muassa Isla Mujeresille ja Isla de Holboxille
  • Mayakaupunkeja ja aurinkopyramideja – juuri näillä seuduilla mayaintiaanien korkeakulttuuri kukoisti aina vuoden 1520 espanjalaisten valloitukseen asti. Chichen Itzan, Coban ja Tulumin temppelikaupungeissa voit nähdä aurinkopyramidit, joiden jokaista neljää ulkoseinää pitkin kulkevat jyrkät portaat. Vähintään yhtä upeita ovat temppelirauniot ja areenat, joilla pelattiin rituaalisia pallopelejä, joiden häviäjän osana oli tulla uhratuksi jumalille

Suora lento Dreamlinerilla talvella

Talvikaudella, huippusesongin aikaan lennät Meksikoon suorin lomalennoin yhdellä kaikkein moderneimmista matkustajalentokoneista, Boeing 787 Dreamlinerilla. Menolento kestää alle 13 tuntia ja paluulento n. 10 tuntia. Kesäkaudella lennät kohteeseen reittilennoin, tarjolla on useita eri lentovaihtoehtoja.

Matkavaihtoehtoja Cancun