Matkat
Sorrento

Hinta alkaen

...

Hotelleja

11

Hintataso

Hintaesimerkit Giardini-Naxosista
  • Pizzan. 12 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-1 tunti
  • PääkaupunkiRooma
  • KieliItalia
  • Väkiluku60 600 000

Matkat Sorrento

Sorrento

Klassinen Sorrento on juuri oikea kohde vastavihityille, kulttuurin harrastajille ja esteetikoille, jotka haluavat viettää loman ainutlaatuisen kauniissa ympäristössä. Kaupunki on ollut yli sadan vuoden ajan eräs Italian suosituimmista lomakohteista, ja kaupungin lumo on edelleen tallella. Sorrentossa pääsee nauttimaan elämän ihanuudesta, la dolce vita.

Charmia ja eleganssia
Täältä löydät niin tuoksuvia herkkukauppoja, perinteisiä luksushotelleita, terasseja rottinkikalusteineen, laitureita vanhanaikaisine pukukoppeineen kuin viehättävää pikkukaupungin elämää. Sorrento sijaitsee kalliolla, edessään kimalteleva Napolinlahti sekä upea Caprin saari.

Romanttisia kujia
Sorrenton pääkadun, Corso Italian, sekä keskustorin, Piazza Tasson, ympäristössä on muotiliikkeitä, kahviloita sekä muutama disko. Pienempien kujien portaikot, holvikaaret, pikkukirkot, kukkaistutukset ja viihtyisät ravintolat luovat ihastuttavan romanttisen tunnelman.

Retki Ravelloon
Hieno retkikohde rannikolla on ”kotkanpesä” Ravello, joka sijaitsee kallionkielekkeellä vuorenseinämän puolessa välissä. Näköala merelle on täältä sanoinkuvaamattoman kaunis. Ravellossa on kaksi suurta barokkipuutarhaa istutuksin ja marmoriveistoksin. Näköala toisesta puutarhasta – Villa Rufolosta – toimi säveltäjä Richard Wagnerin innoituksen lähteenä hänen kirjoittaessaan Parsifal-oopperaa.

Viikonloppumatka vai viikon loma – sinä päätät!
Kun lomailet Sorrentossa lennät Napoliin reittilennolla. Lomakohteessa ei ole oppaita, mutta voit ottaa yhteyttä online-keskukseemme puhelimitse, sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kysymyksiä voit lähettää lomaasi edeltävien kahden viikon aikana ja aina kotiinpaluuseen asti.

Matkavaihtoehtoja Sorrento