Yksityisyys ja tietosuoja

Näillä sivuilla on lisätietoa henkilötietojen käsittelystä, evästeiden käytöstä ja matkan varauksen yhteydessä antamiesi tietojen käytöstä. Näitä asioita käsitellään sivujen Yksityisyys ja tietosuoja, Tietosuojailmoitus, Evästeet ja Matkan ostaminen sisältämissä asiakirjoissa (”Asiakirjat”).

Kun ostat matkan tui.fi-sivustolta, käsittelemme henkilötietojasi TUIn henkilötietojen käsittelyä koskevien periaatteiden mukaisesti. Periaatteemme vastaavat voimassa olevaa lainsäädäntöä.

Täydennämme, uudistamme ja parannamme Asiakirjoja, jotta asiakkaanamme tiedät aina, mitä tietoja keräämme ja miksi.

Pidätämme oikeuden milloin tahansa muuttaa Asiakirjoja tai tehdä niihin lisäyksiä tai poistoja. Siksi suosittelemme, että vierailet verkkosivuillamme säännöllisesti tarkistaaksesi, onko mikään muuttunut. Jatkamalla TUIn verkkosivuston käyttöä hyväksyt Asiakirjat.

Jos olet perustanut henkilökohtaisen Minun lomani -asiakastilin, ilmoitamme merkittävistä muutoksista Asiakirjoissa sähköpostilla, silloin kun katsomme sen tarkoituksenmukaiseksi. Jos et halua hyväksyä muutosta, voit sen osalta peruuttaa Asiakirjan hyväksyntäsi muutoksen voimaantulopäivästä lähtien ilman mitään maksua tai muuta velvoitetta. Jos et ilmoita meille vastustavasi muutosta kolmenkymmenen päivän kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut muutosta koskevan sähköpostiviestin, tai jos jatkat palvelun käyttöä muutoksen voimaantulon jälkeen, sinun katsotaan hyväksyneen muutoksen.

Liitännäisten tai muiden ohjelmistojen lataus

Verkkosivustomme voivat sisältää linkkejä muiden yritysten, kuten Microsoftin ja Applen, verkkosivustoille. Emme vastaa muiden yritysten verkkosivustojen sisällöstä, tietoturvallisuudesta tai tietojen paikkansapitävyydestä.

Emme vastaa myöskään ulkopuolisten yritysten mahdollisesti keräämästä tiedoista tai yritysten yhteistyökumppanien (esimerkiksi mainostajien) keräämistä tiedoista, kuten kyselylomakkeista.