Matkat
Safaga

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hintaesimerkit Hurghadasta
  • Pizza ravintolassan. 3,50 e
  • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEgyptin punta (EGP)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiKairo
  • KieliArabian kieli
  • Väkilukun. 40 000

Matkat Safaga

Safaga

Tervetuloa aktiivintäyteiselle ja rentouttavalle lomalle, jossa kaikki aina ruoasta ja juomasta erilaisiin aktiviteetteihin sisältyvät hintaan. Safagassa sijaitsee TUI Magic Life -hotellimme, jonka All Inclusive kattaa niin zumbatunteja, leijasurffausta, tennisturnauksia sekä paljon muuta. Hotelli sijaitsee aivan rannalla suojassa olevalla lahdella koralliriuttoineen ja ensiluokkaisine snorklausmahdollisuuksineen.

Safaga on satamakaupunki Hurghadan rannikolla, josta lähtee kansainvälisiä risteilyaluksia. Magic Life -hotellimme sijaitsee vain noin 30 kilometrin päässä Safagan kaupungista meren ja rantojen läheisyydessä. Safagaan pääset hotellilta kätevästi taksilla, mutta hotellin tarjonta on jo niin kattava, että löydät jo kaikki palvelut itse hotellialueelta.

Antiikinaikainen satamakaupunki

Safagaan, jonne on noin 30 kilometriä hotellilta, pääset kätevästi taksilla. Kaupunki oli jo antiikin aikana tärkeä satama sen tarjotessa kulkureitin Luxoriin ja muihin kaupunkeihin Niilin varrella. Tänä päivänä Safaga on matkailukohde, jossa on kahviloita ja pieniä putiikkeja, mutta suurin osa nähtävyyksistä sijaitsee kuitenkin kohteen ulkopuolella.

TUI Magic Life – aktiivista lomailua, jossa kaikki sisältyy hintaan

TUI Magic Life Kalawy Imperial on elämyskokonaisuus, joka käsittää oman rannan, useita altaita, tenniskenttiä, jalkapallokenttiä, sukelluskeskuksen, kuntosalin, span ja paljon muuta. TUI Magic Life -konsepti tarjoaa maksuttomia aktiviteetteja, kuten aerobic-tunteja, tanssikursseja, erilaisia turnauksia sekä melontaa ja surffausta.

All Inclusive ja useita ravintoloita

All Inclusiveen sisältyvät myös tietysti ruoka, juoma sekä viihdeohjelma hotellilla. Magic Life Kalawy Imperialissa on neljä ravintolaa, joista valita. Mikäli varaat pöydän etukäteen, voit vaihtaa kolme pääravintola Magicon buffetpäivällistä á la carte -ravintoloihin.

Lapsiystävällinen ranta ja oma koralliriutta

Hotellin ranta sijaitsee merenlahdessa ja koralliriutta sen edustalla suojelee sitä aalloilta, mikä tekee rannasta lapsiystävällisen. Pitkä puulaituri johtaa matalampaan osaan koralliriutan ulkopuolelle, jossa voit snorklata ja nähdä värikkäitä kaloja huojuvien, vedenalaisten kasvien lomassa. Punainen meri tunnetaan yhtenä maailman upeimmista sukelluspaikoista.

Matkavaihtoehtoja Safaga