Matkat
Kroatia

Hinta alkaen

...

Hotelleja

34

Hintataso

Hintaesimerkit Tucepista
  • Pizzan. 7 e
  • Vesi (1,5 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkiluku4 171 000

Matkat Kroatia

Kroatia

Kroatian suosio yhtenä Euroopan suosituimmista lomamaista jatkuu. Lähes 1 800 km pituisella Adrianmerta reunustavalla rannikolla on runsaasti viehättäviä kyliä, rantoja ja kristallinkirkasta vettä, pinjoja ja sypressejä sekä vehreitä saaria kimaltelevalla merellä. Sekä ainutlaatuista historiaa, mm. Splitissä ja Dubronikissa.

TUIn lomalla voit matkustaa Suomesta kahdelle Kroatian lentokentälle ja lomailla joko keskellä Kroatiaa sijaitsevalla Makarskan Rivieralla tai etelässä Dubrovnikin rannikolla, lähellä Montenegron rajaa. Valitse Kroatian kohteista kumpi vain – lentoaika on molemmissa miellyttävät kolmisen tuntia suoralla lennolla. Makarskan Rivieralle lennämme sekä lomalennoin että reittilennoin, Dubrovnikin rannikolle reittilennoin.

Makarskan Riviera

Makarskan Riviera alkaa Splitin kaupungin eteläpuolelta. Kaupunki on tunnettu jalkapallojoukkueestaan ja maailmanperintölistalle päässeestä vanhasta kaupunginosastaan, jossa on myös roomalainen palatsi. Kuin pieni helminauha, sijaitsevat rannikon idylliset pikkukylät vieri vieressä Makarskan Rivieralla. Igrane, Tucepi ja Podgora sijaitsevat värikkään Makarskan pikkukaupungin ympärillä ja näiden lisäksi hotellejamme sijaitsee luonnonkauniilla saarilla kuten Brac ja Hvar. Eteläisimpänä Makarskan rannikolla sijaitsee pieni Podacan kylä.

Hotellivalikoimastamme löytyvät upeat TUI Blue Makarska ja TUI Blue Adriatic, modernin designin hotellit rannalla, kaukana väkijoukoista.

Dubrovnikin rannikko

Dubrovnikin rannikolla rannat ovat yhtä kauniita ja ruoka yhtä maukasta kuin Makarskan Rivierallakin. Erona täällä on vain Dubrovnikin kaupungin läheisyys. Kiehtovassa Dubrovnikissa on kehämuureja, köysirata ja Game of Thronesista tuttuja kuvauspaikkoja. Voit asua joko Dubrovnikin kaupungissa, viihtyisässä Cavtatin rantalomakohteessa tai vehreällä Korčulan saarella, jossa on mukava historiallinen kaupunginkeskusta. Muita Dubrovnikin rannikon lomakohteita ovat Mlini, Orasac ja Slano.

Kroatian ilmasto

Katso Kroatian lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.