Matkat
Pula

Hinta alkaen

...

Hotelleja

0

Hintataso

Hintaesimerkit Porecista
  • Kevyt päivällinen:n. 15–20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkiluku4 171 000

Matkat Pula

Pula

Valitse lomallesi Istrian suurin kaupunki Pula, jos haluat kokea sekä kaupungin sykettä että rantaelämää. Historialliset monumentit, kuten suuri amfiteatteri ja linna, sulautuvat katukuvaan kapeiden kujien ja viihtyisien kahviloiden kanssa. Hotellit sijaitsevat Verudelan niemen rannoilla, aivan kaupungin ulkopuolella.

Lähemmäs Italiaa tuskin pääset. Pulassa italialainen ilmapiiri on olennainen osa kaupungin elämää ja tunnelmaa; kadut ovat täynnä kahviloita, joista saat hyvää cappuccinoa, ja ravintoloita, joissa tarjoillaan tryffelipastoja ja kiviuunissa paistettuja pizzoja. Kaupungin maamerkki on suuri amfiteatteri, joka on maailman suurin Rooman Colosseumin jälkeen.

Amfiteatteri ja ravintolaelämää

Pulassa on helppo liikkua kävellen hyvin säilyneiden monumenttien, kuten amfiteatterin, Sergius-kaaren ja kaupungin porttien, keskellä. Amfiteatteri – tai Arena, kuten sitä kutsutaan – pitää sisällään 23 000 katsomopaikkaa. Historiallinen paikka toimii tätä nykyä niin jääkiekkoareenana, konserttinäyttämönä kuin ulkoteatterina vuosittain järjestettävillä elokuvafestivaaleilla.

Kaupungin yläpuolella sijaitsevalla kukkulalla kohoaa venetsialainen linnoitus, joka on 1700-luvulta peräisin oleva linna. Pääkatu Giardinin varrella on lukuisia muotiliikkeitä ja markkinakojuja, ja sen ympärille levittäytyvät kujat ovat täynnä maalaishenkisiä kalaravintoloita ja trattorioita, joissa tarjotaan ohutpohjaisia pizzoja. Kivenheiton päässä on antiikin aikainen Forum, vilkas ja suuri toriaukio ulkoilmakahviloineen. Kannattaa poiketa kauppahallissa, kulinaristien taivaassa, jossa on tarjolla paikallisia ruokatuotteita suoraan Kroatian maaseudulta.

Niemimaan rannat

Heti Pulan eteläpuolella on Verudelan luonnonkaunis niemi, jota kehystävät tuoksuvat pinjametsät, pikkukivirannat, kalliot ja hienot rantahotellit. Voit uida Havaijin ja Ambrelan kaltaisilla rannoilla tai tutustua kävelyreitteihin meren rannalla. Hotelleissa on kaikkea virkistävää rantalomailua varten: uima-altaita, spa-osastoja ja aktiviteetteja. Stoja on toinen lähellä sijaitseva niemimaa, jonne pääsee bussilla tai taksilla Pulasta.

Veneellä Venetsiaan tai Brijunin saarille

Jos haluat kokea satumaisen, veden päälle rakennetun kaupungin, kannattaa hypätä katamaraanille, joka vie Pulasta Venetsiaan vain kahdessa tunnissa. Toinen vinkki on tehdä päiväretki veneellä Brijuni-saarille. Saariryhmä on yksi Kroatian kansallispuistoista, ja se sijaitsee Pulan pohjoispuolella sijaitsevassa saaristossa.

Matkavaihtoehtoja Pula

Suosikkihotellit Pula

Valitettavasti hotelleja ei löydy

Kohteen Pula hotelleja ei juuri nyt löydy Näytä kaikki kohteen Istria hotellit