Yllätä lahjalla, joka taatusti ilahduttaa! Matkalahjakortti on oiva tapa muistaa läheistä, olipa kyseessä sitten joululahja, ystävänpäivälahja, häälahja, valmistujaislahja, rippilahja tai vaikkapa kihlajaislahja.

Sähköisen lahjakortin voit ostaa vaikka samana päivänä kun lahjaa tarvitaan. Lataa korttiin haluamasi määrä arvoa ja anna lahjan saajan päättää lahjan varsinainen sisältö.

• Lahjakortti on voimassa 3 vuotta
• Lahjakortille voit ladata arvoa enintään 3000 euroa
• Lahjakortin tilaus ja toimitus on maksuton
• Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi

Hyödyllistä tietoa matkalahjakortista »

Lataa arvoa perinteiselle matkalahjakortille

Lahjakortilla ei aluksi ole arvoa lainkaan, vaan sitä tulee ladata kortille. Nettipalvelussa voit ladata lahjakortille arvoa luottokortilla (Visa ja Mastercard, ei Visa Electron).

Huom! Voit ladata arvoa kortille netissä joka päivä klo 7-20 (muina aikoina nettipalvelu on suljettu). Yhdelle kortille voit ladata arvoa vain kerran.

Lataa arvoa matkalahjakorttiin »

Tietoa sähköisesta matkalahjakortista

Sähköisen lahjakortin voit maksaa ainoastaan luottokortilla (Visa ja Mastercard). Lahjakortin voit tilata lahjan vastaanottajalle joko sähköpostitse tai tekstiviestillä. Lahjakorttia ei tarvitse lähettää perille heti, vaan voit valita haluamasi lähetyspäivämäärän ja -ajankohdan. Huomioithan, että lahjakortti saattaa joskus mennä sähköpostin roskakoriin tai johonkin muuhun kansioon.

Tilaa sähköinen matkalahjakortti »

Tarkista matkalahjakortin saldo

Kuinka paljon lahjakortilla on arvoa jäljellä? Mikä olikaan lahjakortin voimassaoloaika? Tästä näet lahjakortin voimassaoloajan sekä kuinka paljon lahjakortilla on rahaa käytettävissä. Jos olet saanut lahjakortin tekstiviestillä, tulee sinun syöttää kenttiin puhelinnumerosi ja 5-numeroinen koodi, muutoin voit käyttää 16-numeroista koodia.

Tarkista lahjakortin saldo »

Maksaminen matkalahjakortilla

Voit maksaa lomasi joko kokonaan tai osittain lahjakortilla. Lahjakorttia voit käyttää maksuvälineenä joko netissä tai puhelimitse.

Jos maksat lahjakortilla nettisivuillamme, tulee sinun kirjautua Minun lomani -sivulle. Valitse maksutavaksi lahjakortti ja syötä tietoihin lahjakortin numero ja PIN-koodi. Perinteisen lahjakortin PIN-koodi sijaitsee kortin raaputuspinnan alla. Jos olet saanut lahjakortin tekstiviestillä, toimii puhelinnumerosi lahjakortin numerona. Puhelinnumero tulee kirjoittaa kenttään maakoodin kanssa, esim. 00358123456789.

Lahjakorttia voit käyttää maksuvälineenä kaikkiin TUIn lomiin. Lahjakortti käy ainoastaan matkan maksamiseen, ei esim. retkimaksuihin kohteessa tai lentoon liittyvien lisäpalveluiden maksamiseen, esim. istumapaikat, juhla-ateriat ja tax free.

Miten toimia jos sähköinen matkalahjakortti katoaa?

Kun tilaat sähköisen lahjakortin joko tekstiviestillä tai sähköpostitse, saat kuitin tekemästäsi tilauksesta. Tulosta kuitti tai ota talteen kuitin viite ja tapahtuman numero. Näiden tietojen avulla pystymme lähettämään sähköisen lahjakortin vastaanottajalle uudestaan, jos lahjakortti esimerkiksi vahingossa poistetaan.

Turvallisuuden varmistamiseksi ja väärinkäytösten välttämiseksi suosittelemme lahjakortin ostamista suoraan TUIlta.

Yritysasiakkaiden matkalahjakortit

Yritysasiakkaille suosittelemme sähköisen matkalahjakortin ostamista. Sähköisen matkalahjakortin voi tilata vastaanottajalle kätevästi joko sähköpostitse tai tekstiviestillä tämän linkin kautta. Mikäli yritys haluaa maksaa laskulla, tulee alla olevat tiedot lähettää (mielellään englanniksi tai ruotsiksi) osoitteeseen info@tui.fi. Talousosastomme käsittelee pyynnön ja lähettää yritykselle laskun ja matkalahjakortin.

  • Yrityksen nimi (Company name)
  • Y-tunnus (Company organization number)
  • Yrityksen osoite (Company's registered address)
  • Yrityksen yhteyshenkilö (Reference)
  • Yhteyshenkilön sähköpostiosoite (Reference's e-mail address)
  • Laskutusosoite (Invoice address)
  • Lahjakorttityyppi, sähköinen vai perinteinen (Type of gift card, e-mail or plastic)
  • Tilattavien lahjakorttien määrä (Number of gift cards)
  • Arvo per lahjakortti (Amount per gift card)
  • Muut mahdolliset lisätiedot, joita toivotaan näkyväksi laskulle (Any additional info to be shown on the invoice)