Yllätä lahjalla, joka taatusti ilahduttaa! Matkalahjakortti on oiva tapa muistaa läheistä, olipa kyseessä sitten valmistujaislahja, häälahja, syntymäpäivälahja, joululahja tai vaikkapa ystävänpäivälahja.

Sähköisen matkalahjakortin voit ostaa vaikka samana päivänä kun lahjaa tarvitaan. Lataa korttiin haluamasi määrä arvoa ja anna lahjan saajan päättää lahjan varsinainen sisältö.

• Lahjakortti on voimassa 3 vuotta
• Lahjakortille voit ladata arvoa enintään 3000 euroa
• Lahjakortin tilaus ja toimitus on maksuton
• Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi

Hyödyllistä tietoa matkalahjakortista »

Lataa arvoa perinteiselle matkalahjakortille

Lahjakortilla ei aluksi ole arvoa lainkaan, vaan sitä tulee ladata kortille. Nettipalvelussa voit ladata lahjakortille arvoa luottokortilla (Visa ja Mastercard, ei Visa Electron).

Huom! Voit ladata arvoa kortille netissä joka päivä klo 7-20 (muina aikoina nettipalvelu on suljettu). Yhdelle kortille voit ladata arvoa vain kerran.

Lataa arvoa matkalahjakorttiin »

Tietoa sähköisesta matkalahjakortista

Sähköisen lahjakortin voit maksaa ainoastaan luottokortilla (Visa ja Mastercard). Lahjakortin voit tilata lahjan vastaanottajalle joko sähköpostitse tai tekstiviestillä. Lahjakorttia ei tarvitse lähettää perille heti, vaan voit valita haluamasi lähetyspäivämäärän ja -ajankohdan. Huomioithan, että lahjakortti saattaa joskus mennä sähköpostin roskakoriin tai johonkin muuhun kansioon.

Tilaa sähköinen matkalahjakortti »

Tarkista matkalahjakortin saldo

Kuinka paljon lahjakortilla on arvoa jäljellä? Mikä olikaan lahjakortin voimassaoloaika? Tästä näet lahjakortin voimassaoloajan sekä kuinka paljon lahjakortilla on rahaa käytettävissä. Jos olet saanut lahjakortin tekstiviestillä, tulee sinun syöttää kenttiin puhelinnumerosi ja 5-numeroinen koodi, muutoin voit käyttää 16-numeroista koodia.

Tarkista lahjakortin saldo »

Maksaminen matkalahjakortilla

Voit maksaa lomasi joko kokonaan tai osittain lahjakortilla. Lahjakorttia voit käyttää maksuvälineenä joko netissä tai puhelimitse.

Jos maksat lahjakortilla nettisivuillamme, tulee sinun kirjautua Minun lomani -sivulle. Valitse maksutavaksi lahjakortti ja syötä tietoihin lahjakortin numero ja PIN-koodi. Perinteisen lahjakortin PIN-koodi sijaitsee kortin raaputuspinnan alla. Jos olet saanut lahjakortin tekstiviestillä, toimii puhelinnumerosi lahjakortin numerona. Puhelinnumero tulee kirjoittaa kenttään maakoodin kanssa, esim. 00358123456789.

Lahjakorttia voit käyttää maksuvälineenä kaikkiin TUIn lomiin. Lahjakortti käy ainoastaan matkan maksamiseen, ei esim. retkimaksuihin kohteessa.

Finnmatkojen lahjakortit toimivat edelleen normaalisti. Huomioi kuitenkin lahjakortissa lukeva viimeinen voimassaolopäivä.

Miten toimia jos sähköinen matkalahjakortti katoaa?

Kun tilaat sähköisen lahjakortin joko tekstiviestillä tai sähköpostitse, saat kuitin tekemästäsi tilauksesta. Tulosta kuitti tai ota talteen kuitin viite ja tapahtuman numero. Näiden tietojen avulla pystymme lähettämään sähköisen lahjakortin vastaanottajalle uudestaan, jos lahjakortti esimerkiksi vahingossa poistetaan.

Turvallisuuden varmistamiseksi ja väärinkäytösten välttämiseksi suosittelemme lahjakortin ostamista suoraan TUIlta.