Matkat
Cavtat

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKuna (HRK)
  • Aikaero–1 tunti
  • PääkaupunkiZagreb
  • KieliKroatia
  • Väkilukun. 2 000

Matkat Cavtat

Cavtat

Tervetuloa viettämään ihanaa lomaa, uimaan ja rentoutumaan viehättävään pikkukaupunkiin. Cavtatissa olet yhtä lähellä vehreitä maaseudun kukkuloita kuin rantaa, aitoja ravintoloita ja viihtyisiä vanhoja kortteleita ja venesatamaa. Eikä matka Dubrovnikin kaupunkiin vie kuin puoli tuntia.

Cavtat on lämminhenkinen, parin tuhannen asukkaan pikkukaupunki ja rantakohde kauniilla Dubrovnikin rannikolla. Vanhin kaupunginosa sijaitsee Ratin suurella niemellä. Niemellä on suojaisia lahtia, joissa lepää purjeveneitä ankkurissa, kauniita kalkkikivikallioita, pinjamäntyjä ja sypressejä.

Romanttinen tunnelma

Cavtatin katujen ihmisvilinä on viehättävä sekoitus paikallisia asukkaita, rantalomailijoita ja purjehtijoita, jotka astuvat maihin marinan suurista, valkoisista huviveneistä. Tunnelma kaupungin kapeilla kujilla, kirkkojen ja barokkipalatsien keskellä on rauhaisa ja romanttinen.

Paljon aitoja ravintoloita

Cavtatissa on vilkkainta heinä- ja elokuussa, jolloin vierailijoiden määrä on huipussaan, ja satamassa on usein elävää musiikkia ja tanssiesityksiä. Kaupungissa on paljon baareja, kahviloita ja aitoja ravintoloita, joista valita, mutta varsinaista yöelämää ei ole nimeksikään.

Kallioita ja rantaa

Ratin ja seuraavan lännessä olevan niemimaan rannoilla on hienoja kävelyreittejä, joiden varrella näet kallioita, laitureita ja lahtia, joissa vesi on kristallinkirkasta. Olosuhteet uimiseen ja snorklaukseen ovat täydelliset. Cavtatin kaupungissa on Zalin pitkä, matala mukulakiviranta aurinkotuoleineen, ravintoloineen ja pienine leikkipaikkoineen.

Dubrovnikin rannikko

Täällä lomailet Kroatian Dalmatian rannikon eteläisimmässä kohteessa, lähellä naapurimaa Montenegron rajaa. Ilmasto on ympäri vuoden aurinkoinen ja koska rannikko on kallioinen ja rannat pikkukiveä, on vesi taianomaisen kirkasta ja sinistä. Kauempana rannikosta sisämaassa viljellään sitrushedelmiä, oliivipuita ja viiniä.

Dubrovnikin maailmanperintökohde

Ainutlaatuisessa Dubrovnikin kaupungissa on ehdottomasti käytävä ainakin kerran loman aikana. Dubrovnikin keskiaikaista kaupungin ydintä ympäröi kaksi kilometriä pitkä kehämuuri, jolle voit nousta kävelylle. Kujilla on monta sataa vuotta vanhoja palatseja, luostareita ja kirkkoja, mutta myös eksklusiivisia osteribaareja ja merkkiliikkeitä. Dubrovnik kuuluu yksinkertaisesti Välimeren kiehtovimpiin kaupunkeihin ja se on todellakin ansainnut paikkansa Unescon maailmanperintökohteena.

Retket ja vuokra-auto

Jos haluat tutustua Dubrovnikin rannikkoon enemmän, voit [vuokrata auton kauttamme jo ennen matkaa] (/hyva-tietaa/lomakohteessa/autonvuokraus/) yhdeksi tai useammaksi päiväksi jo ennen matkaa, tai osallistua retkillemme.

Matkavaihtoehtoja Cavtat