Matkat
Kap Verde

Hinta alkaen

...

Hotelleja

25

Hintataso

Hintaesimerkki: Sal Rei/Boavista
  • Pizzan. 9–12 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKap Verden escudo (CVE), Euro
  • Aikaero-3 tuntia
  • PääkaupunkiPraia
  • KieliPortugali
  • Väkiluku539 560

Matkat Kap Verde

Valitse Kap Verden rannat ja aurinkoinen ilmasto, kun kaipaat rauhallista lomaa ja haluat lomallasi "vain olla". Tee pitkä kävelyretki rannalla, rentoudu lomalukemisten parissa aurinkovarjon alla, purjelautaile, nauti tuoreita äyriäisiä ja tee retkiä maalle ja merelle. Lennät suoralla lomalennolla sekä Salille että Boavistalle ja asut parhailla rantapaikoilla.

Valitse suosikkisaaresi

Boavista ja Sal ovat Kap Verden aurinkoisia vetonaulojamme. Saarille matkustavat yhä useammat, kokemaan jotain aivan uutta ja samalla lomailemaan mukavasti. Valikoimassamme on perheille useita lomahotelleja, joissa riittää tekemistä. Mutta myös pienempiä bed & breakfast -vaihtoehtoja lähellä paikallista arkipäivän elämää.

Boavista

Rauhallisenja ja aurinkoisen Boavistan saaren rannoilla ei tarvitse huolehtia tungoksesta. TUI "löysi" saaren jo kymmenen vuotta sitten, joten olemme Boavistalla jo vanhoja konkareita. Konseptihotelleissamme Riu Karamboassa ja Riu Touaregissa on kaikkea suurista allasalueista ravintoloihin, hauskaa tekemistä lapsille ja mahdollisuus pelata tennistä ja käydä kuntosalilla. Lisää hyviä hotelleja on lähellä Sal Rein kalastajakylää sekä saaren upeimman rannan äärellä Santa Monicassa.

Sal

Salin saaren viehättävin rantalomakohde on nimeltään Santa Maria. Kylässä on erinomaisia kala- ja äyriäisravintoloita, pieniä käsityöpuoteja ja musiikkibaareja. Valitse Blue Star Oasis Salinas Sea, niin asut lähellä sekä rantaa että keskustaa.

Lomaile viikko tai kaksi

Yhä useammat suuntaavat Kap Verdelle vain nauttimaan viikon tauosta keskellä pimeintä talvea. Lennämme Kap Verdelle suoralla lomalennolla, jonka lisäksi aikaero ei ole suuri, joten ongelmaa ei synny edes jet lagista.

Siitä mitä voit tehdä lomallasi Kap Verdellä, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Hyvä tietää -osiosta.

Kap Verden ilmasto

Katso Kap Verden lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Matkavaihtoehtoja Kap Verde

Hotellit Kap Verde