Matkat
Kap Verde

Hinta alkaen

...

Hotelleja

27

Hintataso

Hintaesimerkki: Sal Rei/Boavista
  • Pizzan. 9–12 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKap Verden escudo (CVE), Euro
  • Aikaero– 3 tuntia
  • PääkaupunkiPraia
  • KieliPortugali
  • Väkiluku539 560

Matkat Kap Verde

Kap Verde

Kap Verden loputtomat rannat ja erittäin aurinkoinen ilmasto sopivat sinulle, joka haluat lomallasi sekä rentoutua että kokea jotain uutta. Voit kävellä tuntikaupalla pitkin vaaleahiekkaisia rantoja, purjelautailla, nauttia tuoreita äyriäisiä ja tehdä mielenkiintoisia retkiä. Lennät suoralla lomalennolla sekä Salille että Boavistalle ja asut parhailla rantapaikoilla.

Rentoa ja värikästä elämää

Kap Verden saariryhmä sijaitsee Atlantilla, Senegalin rannikon edustalla. Täällä elämän mottona on "no stress". Musiikki ja tanssi ovat olennainen osa kulttuuria ja kapverdeläinen musiikkityyli morna on yhdistelmä portugalilaista fadoa ja brasilialaista gungia.

Valitse suosikkisaaresi

Boavistan ja Salin saaret ovat Kap Verden aurinkoisia vetonaulojamme. Saarille matkustavat yhä useammat, kokemaan jotain aivan uutta ja samalla lomailemaan mukavasti. Valikoimassamme on useita perheille suunnattuja lomahotelleja, joissa tekemistä riittää. Mutta myös pienempiä bed & breakfast -vaihtoehtoja lähellä paikallista arkipäivän elämää. TUI "löysi" saaret jo runsas kymmenen vuotta sitten, joten olemme kehittäneet saarille parhaan mahdollisen hotellivalikoiman.

Boavista

Rauhallisenja ja aurinkoisen Boavistan saaren rannoilla ei tarvitse huolehtia tungoksesta. Vuosien kokemuksen myötä TUIsta on tullut saarella matkailun konkari. Konseptihotelleissamme Riu Karamboassa ja Riu Touaregissa on kaikkea suurista allasalueista ravintoloihin, hauskaa tekemistä lapsille ja mahdollisuus pelata tennistä ja käydä kuntosalilla. Lisää hyviä hotelleja on lähellä Sal Rein kalastajakylää sekä saaren upeimman rannan äärellä Santa Monicassa.

Sal

Salin saaren viehättävin rantalomakohde on nimeltään Santa Maria. Kylässä on erinomaisia kala- ja äyriäisravintoloita, pieniä käsityöpuoteja ja musiikkibaareja. Valitse Blue Star Oasis Salinas Sea, niin asut lähellä sekä rantaa että keskustaa. Mikäli matkustat ilman lapsia, voit nauttia viiden tähden ylellisyydestä hotellissamme TUI Blue Cabo Verde, ja tarjolla on myös useita pieniä, kodikkaita hotelleja.

Lomaile viikko tai kaksi

Yhä useammat suuntaavat Kap Verdelle vain nauttimaan viikon tauosta keskellä pimeintä talvea. Ja koska aikaero ei ole suuri, ei ongelmaa synny edes jet lagista!

Suora lomalento Helsingistä Boavistan saarelle kestää noin 8 tuntia ja paluumatka Boavistalta Helsinkiin noin 9,5 tuntia. Paluumatkalla tekninen välilasku Salin saarelle.
Suora lomalento Helsingistä Salin saarelle kestää noin 10 tuntia, sisältäen menolennolla teknisen välilaskun Boavistalle. Paluumatka Salilta Helsinkiin kestää n. 8 tuntia.

Siitä mitä voit tehdä lomallasi Kap Verdellä, voit lukea tarkemmin kunkin lomakohteen esittelystä ja Tietoa -osiosta.

Kap Verden ilmasto

Katso Kap Verden lomakohteiden keskilämpötilat kunkin lomakohteen Sää-välilehdeltä. Lomasi lähestyessä näet päivän sään Minun lomani -sivulta tai TUI-sovelluksesta.

Matkavaihtoehtoja Kap Verde