Matkat
Sal Rei

Hinta alkaen

...

Hotelleja

4

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 9 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKap Verden escudo (CVE), Euro
  • Aikaero– 3 tuntia
  • PääkaupunkiPraia
  • KieliPortugali
  • Väkilukun. 5 000

Matkat Sal Rei

Sal Rei

Sal Rei on rauhallinen kylä rannikolla, jossa eletään tavallista arkipäivän elämää. Kylässä on muutamia kauppoja ja ravintoloita. Kuten muukin osa saaresta, myös Sal Rei koostuu enimmäkseen kullankeltaisista hiekkadyyneistä ja päättymättömiltä tuntuvista rannoista. Sal Rein eteläpuolella sijaitsee suosittu perhehotellimme Riu Karamboa, jossa All Inclusiven ohella on suuret uima-altaat, spa ja aktiviteetteja.

Sal Reissä eletään "no stress" -moton mukaisesti. Kylässä on kourallinen katuja, värikkäitä taloja, tori, satama ja ranta kalastajaveneineen. Pikkukauppoja on muutama, kuten myös persoonallisesti sisustettuja vaatimattomia baareja ja viitisentoista ravintolaa, mutta ei juurikaan muita palveluita.

Hiekkaranta pitkiin kävelyihin

Heti keskustan eteläpuolelta alkaa hieno Praia de Chavesin ranta, joka ulottuu aina Riu Karamboaan asti ja siitä vielä eteenpäin. Sal Rein ja lomahotellien lähellä on aurinkotuoleja ja vesiurheilua, mutta suurimmaksi osaksi ranta on ihanan koskematon.

Riu perheiden listan kärjessä

Riu Karamboa -hotellimme on jo useita vuosia ollut perheiden ykkössuosikki Kap Verdellä. Täällä lomailet vaivattomasti ja mukavasti; siinä auttavat All Inclusiven ohella suuret uima-altaat, kuntoiluaktiviteetit ja hyvä sijainti kilometrien pituisella rannalla

Mielenkiintoisia retkiä

  • Mönkijäretkiä hiekkadyyneille ja pikkukyliin
  • Vene- ja kalastusretkiä
  • Rantajuhlia auringonlaskun aikaan

Lyhyt matka lentokentältä

Boavistan lentokenttä sijaitsee lähellä kaikkia hotellejamme, seikka jota varmasti etenkin lapsiperheet arvostavat. Kuljetus Riu Karamboaan ja muihin Praia de Chavesin hotelleihimme kestää tuskin varttia kauempaa, ja Sal Reihinkin vain n. 20 minuuttia.

Boavistan saari

Yhä useammat ovat löytäneet Boavistan ja Kap Verden. Rauhallinen tempo, ihana ilmasto ja upeat rannat tekevät lomakohteesta mukavan rentouttavan. TUIn matkalla voit lentää Boavistalle suoralla lennolla, paluumatkalla tehdään tekninen välilasku Salin saarelle. Ja koska aikaero ei ole suuri, on Kap Verde hyvä valinta myös yhden viikon lomalle. Tuulten johdosta saari on myös suosittu purjelautailijoiden keskuudessa.

Matkailu Kap Verdellä on kuitenkin edelleen vasta kehittymässä, joten kun astut hotellistasi ulos, ei kannata odottaa samanlaista palvelutarjontaa ja infrastruktuuria kuin monissa vanhemmissa rantalomakohteissa. Toisaalta täällä kohtaat paikallisväestöä keskellä heidän arkipäiväänsä, mikä varmasti on osaltaan matkan mielenkiintoisinta antia.

Matkavaihtoehtoja Sal Rei