Matkat
Egypti

Hinta alkaen

...

Hotelleja

15

Hintataso

Hintaesimerkit Hurghadasta
  • Pizzan. 3,50 e
  • Vesi (1 l)n. 0,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEgyptin punta (EGP)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiKairo
  • KieliArabia
  • Väkiluku95 690 000

Matkat Egypti

Egypti

Lähde Egyptiin, kun haluat lomaltasi aurinkoa ja rentouttavaa oleskelua rannalla vain viiden tunnin lentomatkan päässä Suomesta. Punaisenmeren kullankeltaiset hiekkarannat, modernit lomahotellit ja snorklausriutat trooppisine kaloineen odottavat.

Punaisenmeren lomakohteet ovat hyvin toimivia ja niissä vallitsee vieraanvarainen tunnelma. Suuremmissa lomakohteissa on ostoskeskuksia, vesipuistoja, sukelluskeskuksia, iltaelämää ja paljon ravintoloita. Muissa, hieman pienemmissä ja rauhallisemmissa lomakohteissa suurin osa aktiviteeteista tapahtuu hyvin varustelluissa All Inclusive- hotelleissa.

Hotelleja moneen makuun

Monipuolisimmat perhehotellit sijaitsevat rantojen äärellä Hurghadassa, Makadi Bayssa ja El Gounassa. Ilman lapsia matkustavat aikuiset viihtyvät varmasti tyylikkäässä TUI Blue For Two -hotellissamme Makadi Bayssa. Muita tyylikkäitä aikuistenhotelleja on myös Sahl Hasheeshissa ja El Gounassa.
Kuntoilulomiin sopii puolestaan Safaga

Sukellusta, veneretkiä ja edullisia ostoksia

Monet opettelevat sukeltamaan Egyptissä, toiset taas nauttivat snorklaamisesta koralliriutoilla. Teemme yhteistyötä pohjoismaisen sukelluskeskuksen kanssa, joka järjestää turvallisia elämyshetkiä vedenalaiseen maailmaan kaikille vasta-alkajista ammattilaisiin. Rantaelämän vastapainoksi voit tehdä veneretkiä, aavikkosafarin tai lähteä ostoksille värikkäisiin basaareihin. Lisäbonus Egyptin-lomailijoille on tietysti maan alhainen hintataso niin kaupoissa kuin ravintoloissa.

Matkavaihtoehtoja Egypti

Suosikkihotellit Egypti