Matkat
Limassol

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Agia Napasta
  • Pizzan. 13 e
  • Vesi (1 l)n. 1,50 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiNicosia
  • KieliKreikka, turkki
  • Väkiluku1 170 000

Matkat Limassol

Lomakohteena Limassol sopii sinulle, joka haluat rentoutua auringosta ja uimisesta nauttien, mutta kaipaat lomallesi myös vaihtelua. Limassol on nykyaikainen suurkaupunki, joka tarjoaa sekä rantoja, viehättäviä keskiaikaisia kortteleita vanhan linnan ympärillä, muotiliikkeitä että myös historiallisia nähtävyyksiä ja iltaelämää. **Hotelleilla on hienot, suuret allasalueet. Osa hotelleista sopii lapsiperheille, osa on suunniteltu aikuiseen makuun.**

Trendikkäät ostoskeskukset Makarios Avenuella ja pikkuputiikit vilkkaalla Agiou Andreoulla luovat osaltaan kaupungin tunnelmaa. Ja vain viidentoista minuutin kuluttua voit jo loikoilla aurinkovarjon alla rannalla. Ritariromantiikan ystävien suorastaan täytyy vierailla linnassa, jossa Englannin kuningas Rikhard Leijonamieli keskiajalla avioitui Berengaria Navarrolaisen kanssa ja antoi kruunata hänet Englannin kuningattareksi.

Risteilyaluksia, rantoja ja golfia
Limassol on Kyproksen suurin satamakaupunki, mikä tuo kohteeseen hieman kansainvälistä tunnelmaa. Sataman kävelykadulla kulkiessasi voit katsella kauniita purjeveneitä, ylellisiä risteilyaluksia sekä Kreikkaan matkalla olevia lauttoja. Kivenheiton päässä linnasta on myös uusi huvivenesatama. Sekä Limassolissa että sen ulkopuolella on useita rantoja uimiseen ja auringosta nauttimiseen. Ja jos olet golfin ystävä, on Länsi-Kyproksen hienot kentät lähellä.

Vuokraa auto ja koe enemmän Limassolista on helppo lähteä retkille saaren muihin osiin. Sekä Larnaka, Pafos, pääkaupunki Nicosia että vehreä Troodosvuoristo sijaitsevat mukavalla etäisyydellä. Auton vuokraat vaivattomasti ja edullisesti kauttamme jo ennen matkaa. Lue lisää autonvuokrauksesta Kyproksella

Mielenkiintoisia retkiä

  • Pääkaupunki Nicosia
  • Vaellus kauniissa Troodosvuoristossa
  • Uintia ja snorklausta katamaraaniretkellä

Tilauslentoja ja reittilentoja
Kesä on Kyproksen vilkkainta matkustusaikaa, ja silloin voit matkustaa saarelle mukavasti tilauslennolla, noin runsaassa neljässä tunnissa. Ympäri vuoden on tarjolla myös lento+hotelli -paketteja reittilennoilla, joilla voit valita matkasi pituuden joustavammin. Talvisin kohteessa ei ole oppaitamme, mutta tarvittaessa voit olla yhteydessä online-keskukseemme joko TUI-sovelluksen kautta, puhelimitse, sähköpostitse tai tekstiviestillä.

Matkavaihtoehtoja Limassol

Hotellit Limassol