Matkat
Limassol

Hinta alkaen

...

Hotelleja

3

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Pizzan. 13,20 e
  • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero0 tuntia
  • PääkaupunkiNicosia
  • KieliKreikka, turkki
  • Väkilukun. 182 400

Matkat Limassol

Limassol

Lomakohteena Limassol sopii sinulle, joka haluat rentoutua auringosta ja uimisesta nauttien, mutta kaipaat lomallesi myös vaihtelua. Limassol on nykyaikainen suurkaupunki, joka tarjoaa sekä rantoja, viehättäviä keskiaikaisia kortteleita vanhan linnan ympärillä, muotiliikkeitä että myös historiallisia nähtävyyksiä ja iltaelämää. Hotelleilla on hienot, suuret allasalueet. TUI Blue Atlantica Bay sopii aikuiseen makuun, toiset hotellit puolestaan enemmän lapsiperheille. Matka Limassoliin tarjoaa täydelliset puitteet ihanaan ja rentouttavaan lomaan.

Trendikkäät ostoskeskukset Makarios Avenuella ja pikkuputiikit vilkkaalla Agiou Andreoulla luovat osaltaan kaupungin tunnelmaa. Ja vain viidentoista minuutin kuluttua voit jo loikoilla aurinkovarjon alla rannalla. Ritariromantiikan ystävien suorastaan täytyy vierailla linnassa, jossa Englannin kuningas Rikhard Leijonamieli keskiajalla avioitui Berengaria Navarrolaisen kanssa ja antoi kruunata hänet Englannin kuningattareksi.

Risteilyaluksia, rantoja ja golfia

Limassol on Kyproksen suurin satamakaupunki, mikä tuo kohteeseen hieman kansainvälistä tunnelmaa. Sataman kävelykadulla kulkiessasi voit katsella kauniita purjeveneitä, ylellisiä risteilyaluksia sekä Kreikkaan matkalla olevia lauttoja. Kivenheiton päässä linnasta on myös uusi huvivenesatama. Sekä Limassolissa että sen ulkopuolella on useita rantoja uimiseen ja auringosta nauttimiseen. Ja jos olet golfin ystävä, on Länsi-Kyproksen hienot kentät lähellä.

Vuokraa auto ja koe enemmän

Limassolista on helppo lähteä retkille saaren muihin osiin. Sekä Larnaka, Pafos, pääkaupunki Nicosia että vehreä Troodosvuoristo sijaitsevat mukavalla etäisyydellä. Auton vuokraat vaivattomasti ja edullisesti kauttamme jo ennen matkaa. [Lue lisää autonvuokrauksesta] (/hyva-tietaa/lomakohteessa/autonvuokraus/)

Mielenkiintoisia retkiä

  • Pääkaupunki Nicosia
  • Vaellus kauniissa Troodosvuoristossa
  • Uintia ja snorklausta katamaraaniretkellä

Tilauslentoja ja reittilentoja

Kesä on Kyproksen vilkkainta matkustusaikaa, ja silloin voit matkustaa saarelle mukavasti tilauslennolla, noin runsaassa neljässä tunnissa. Ympäri vuoden on tarjolla myös lento+hotelli -paketteja reittilennoilla, joilla voit valita matkasi pituuden joustavammin. Talvisin kohteessa ei ole oppaitamme, mutta tarvittaessa voit olla yhteydessä TUI Service Centeriin joko TUI-sovelluksen kautta, puhelimitse tai tekstiviestillä.

Matkavaihtoehtoja Limassol