Matkat
Portugali

Hinta alkaen

...

Hotelleja

85

Hintataso

Hintaesimerkit Funchalista
  • Pizzan. 9 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-2 tuntia
  • PääkaupunkiLissabon
  • KieliPortugali
  • Väkiluku10 320 000

Matkat Portugali

Portugali

Portugali on yksi Euroopan monipuolisimmista ja houkuttelevimmista matkailumaista. Etsit sitten pitkiä hiekkarantoja, vehreää luontoa, viehättäviä kaupunkeja, golfkenttiä tai kulinaarisia elämyksiä. Portugalissa saat lisäksi mukavasti vastinetta rahoillesi.

Madeira

Portugali ei pinta-alaltaan ole suuren suuri, mutta matkailumaana se on nostanut suosiotaan. Suosion takana ovat niin ilmasto, luonto ja rannat kuin viinit ja nähtävyydet. Vehreä Madeiran saari on todellinen paratiisi kaikille patikoinnin, viinibaarien ja mukulakivikatuisten kortteleiden ystäville. TUIn matkoilla pääset kätevästi suoralla lennolla Madeiralle talvikaudella.

Monipuolinen Algarven rannikko

Algarven rannikko on Portugalin Riviera kesäkaudella rantalomakohteineen. Syksyllä ja keväällä kohde soveltuu ilmastonsa puolesta hyvin golfmatkaajille. Algarve sijaitsee Etelä-Portugalissa ja täällä on upeita rantalomakohteita, joissa on kullanvaaleita hiekkarantoja ja viehättäviä pikkukaupunkeja. Samalla täällä on luonnonkauniita alueita, joissa turkoosinsinistä Atlanttia pitkin reunustavat kauniit hiekkakivikalliot. Algarven sisämaa kutsuu sinua puolestaan viinitarhoineen, appelsiiniviljelmineen ja oliivilehtoineen.

Lissabon

Viikonloppumatka Lissaboniin sopii erinomaisesti sinulle, joka kaipaat minilomaa täynnä erilaisia elämyksiä. Seitsemälle kukkulalle rakennettu Lissabon Tejojoen varrella tarjoaa historiallisia nähtävyyksiä ja mukulakivikatuja aina trendikkäisiin raakaruokaravintoloihin.

Lomia moneen makuun

Olemme valinneet parhaimmat lomakohteet ja hotellit Algarven rannikolla ja täältä voit valita juuri sinulle sopivan kohteen – pidit sitten suurista, vilkkaista lomakohteista tai romanttisista kylistä. Täällä voit majoittua perheystävällisissä kohteissa, kuntoilu- tai aikuistenhotelleissa.

Matkavaihtoehtoja Portugali