Matkat
Lagos

Hinta alkaen

...

Hotelleja

6

Hintataso

Hintaesimerkit Albufeirasta
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero-2 tuntia
  • PääkaupunkiLissabon
  • KieliPortugali
  • Väkilukun. 31 050

Matkat Lagos

Lagos

Lagos tarjoaa rentoja rantapäiviä, pikkukaupungin tunnelmaa, perinteisiä ravintoloita ja romanttisia vanhoja kortteleita. Valikoimassamme on elegantti TUI Sensimar-hotelli ilman lapsia matkustaville aikuisille.

Lagos sijaitsee Länsi-Algarvessa, 60 kilometrin päässä rannikon kookkaimmasta lomakohteesta, Albufeirasta. Lagosissa on vakituisia asukkaita runsas 30 000, ja sijainti tuskin voisi olla tämän kauniimpi: auringon paahtamat kukkulat oliivipuineen toisella puolen, ja hiekkakivikalliot ja kullanhohtoiset rannat sinisen Atlantin äärellä toisella puolen.

Kiemurtelevia pikkukujia ja pienvenesatama

Hyvin säilynyttä vanhaa kaupunkia ympäröivä kaupunginmuuri juontaa juurensa maurien aikakaudelle. Vanhassa kaupungissa voit kuljeskella valkeaksi kalkittujen talojen, pikkuputiikien ja vehmaiden ravintola-aukioiden lomassa. Alapuolella aukeaa palmujen reunustama kävelykatu kanavan varrella, joka yhdistää meren kalasatamaan ja sataman purjeveneisiin.

Useita hiekkarantoja

Vanhan kaupungin alapuolella on useita pieniä uimarantoja kauniiden hiekkakivikallioiden ympäröimänä. Kanavan toiselta puolen alkaa Meia Praian ranta, joka neljän kilometrin pituisena lukeutuu Algarven pisimpiin ja hienoimpiin rantoihin. Sensimar-hotellimme sijaitsee lähellä rantaa ja kymmenen minuutin kävelymatkan päässä satamasta ja vanhasta kaupungista.

Ruokaa ja juomaa

Kala- ja äyriäisruuat ovat herkullisia täällä merenkulkijoiden rannikolla. Kokeile esimerkiksi grillattuja sardiineja, caldo de peixe -kalakeittoa ja lagosta hummeria. Grillattu Piri-piri-kana on tulinen, chilissä marinoitu klassikko. Osa Portugalin parhaista viineistä tulee Lagosin, Portimãon ja Alentejon alueilta.

Retkivinkki!

Lähde retkelle idylliseen Sagresiin Euroopan lounaisimpaan niemenkärkeen. Pieni kalastajakylä tarjoaa mukulakivikatuja, majakan, lukuisia hyviä ravintoloita ja romanttisen linnan Henrik Purjehtijan ajoilta.

Matkavaihtoehtoja Lagos