Matkat
Thaimaa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

209

Hintataso

Hintaesimerkit Phuketista.
 • Pizzan. 7 e
 • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaThaimaan baht (THB)
 • Aikaero+5 tuntia
 • PääkaupunkiBangkok
 • KieliThai
 • Väkiluku68 860 000

Matkat Thaimaa

Thaimaan lomallasi voit nauttia kauniista valkeista rannoista, eleganteista hotelleista, snorklauksesta, herkullisesta thaimaalaisesta ruoasta ja ostoksien teosta ainutlaatuisessa, trooppisessa ilmastossa. Thaimaan kohdevalikoimamme on laaja, useamman vuoden kokemuksella! Kauttamme voit matkustaa Thaimaahan ympäri vuoden ja useimpiin kohteisiin lennät mukavasti suorin lennoin.

Lentoja on Phuketin, Krabin ja Bangkokin lentokentille.

Valitse suosikkisi

Tunnettuja matkakohteita on yli 20! Tässä muutama esimerkki:

 • Phuketissa on kymmeniä lomakohteita rauhallisine poukamineen ja lomakeskuksineen, kuten Karon Beach, Kata Beach ja Patong
 • Krabin rannikolla on muun muassa suositut Krabi (Ao Nang) ja Klong Muang Beach, joista pääset helposti pitkähäntäveneillä pienille saarille
 • Khao Lak tarjoaa matalia rantoja, sademetsää ja talvella upean TUI Family Life -hotellimme
 • Bangkokissa on suurkaupunkielämää, mielenkiintoisia ravintoloita, katumarkkinoita ja buddhalaistemppeleitä
 • Hua Hin tarjoaa mukavan sekoituksen thaimaalaista arkea, hienoja rantoja ja golfia
 • Siaminlahden rantalomakohteet Koh Samui, Koh Samet ja Koh Chang tarjoavat lomailua ihanilla saarilla

Joustavia matkan pituuksia

Valikoimassamme on erilaista majoitusta aina suuremmista hotelleista bungalow-tyyppisiin majoituksiin rannalla, joten sinun on helppo löytää itsellesi sopiva hotelli. Osaan hotelleista sinun on mahdollista varata matkoja aina viikon kestosta kuukauteen tai mahdollisesti vaikka 10 päivän matkaan.

Lennot Thaimaahan

Voit lentää Thaimaahan joko loma- tai reittilennoin.

Milloin kannattaa matkustaa Thaimaahan?

Talvikausi lokakuusta maaliskuuhun on huippusesonkia Thaimaassa, jolloin sää on lämmintä ja paikoin kuivaa. Voit kokea Thaimaan myös kesäkaudella, jolloin on hieman suurempi sadekuurojen riski, mutta muuten lämmintä ja yhtä ihanaa kuin talvella. Kesällä lomakohteet ovat rauhallisempia ja hintataso on edullisempi.

Matkakohteet Thaimaa

Phuket

Phuket

59 hotellia
Alkaen
Phuket tarjoaa lähes kaikkea, mitä odotat rannoilta, sukellusmahdollisuuksilta ja ostospaikoilta. Valikoimassamme on hyviä hotelleja perhehotelleista design-hotelleihin.
Koh Hai

Koh Hai

1 hotellia
Alkaen
Löydä rauha saarelta, jolla snorklaus, rentoutuminen ja uiminen valkeilla rannoilla on pääasia.
Khao Lak

Khao Lak

25 hotellia
Alkaen
Unelmasijainti sademetsän ja muutaman Thaimaan upeimman rannan välissä. Kaikki hotellimme sijaitsevat rannalla, osa on suunnattu aikuisille, osa taas sopii paremmin perheille.
Ao Nang (Krabi)

Ao Nang (Krabi)

29 hotellia
Alkaen
Rantalomakohde Krabin mantereen sydämessä. Tarjolla ostoksia, ravintoloita ja huveja. Retkiveneillä pääset saariston paratiisirannoille.
Klong Muang Beach

Klong Muang Beach

6 hotellia
Alkaen
Rauhallinen lomakohde, jonka hieno ranta aukeaa auringonlaskuun. Aitojen ravintoloiden, pikkukauppojen ja rantojen lisäksi täällä on ylellinen De Luxe -hotellimme, joka sopii sekä perheille että pariskunnille.
Koh Kradan

Koh Kradan

1 hotellia
Alkaen
Todellista paratiisilomaa pienen pienellä autottomalla saarella valkeitten rantojen ja turkoosin meren äärellä. Ja aivan saaren tuntumassa sijaitsee koralliriutta.
Koh Lanta

Koh Lanta

12 hotellia
Alkaen
Rauhallinen ja luonnonkaunis saari, joka on suosittu rennon tunnelmansa vuoksi. Saarella on neljä hienoa rantaa, aitoja rantaravintoloita ja useita hotellivaihtoehtoja.
Si Kao

Si Kao

0 hotellia
Alkaen
Rauhallisessa ja luonnonkauniissa osassa Krabin rannikkoa sijaitsee Blue Star -hotellimme, jossa tarjolla aktiviteetteja lapsille, kuntoilumahdollisuuksia aikuisille ja tyylikkäitä lounge-tiloja.
Hua Hin

Hua Hin

13 hotellia
Alkaen
Oikea valinta rentoutumista ja rantalomaa kaipaavalle. Samalla asut lähellä thaimaalaista arkea – temppeleitä, kalastajia ja markkinoita.
Koh Chang

Koh Chang

3 hotellia
Alkaen
Thaimaan toiseksi suurin saari hienoine rantoineen, komeine sademetsineen sekä viehättävine kylineen. Täältä, hienojen rantojen ääreltä, löydät niin pieniä kuin suuria hotelleja.
Koh Samet

Koh Samet

4 hotellia
Alkaen
Pieni, luonnonkaunis saari valkeine hiekkarantoineen ja viehättävine ravintoloineen. Asut tasokkaassa lomahotellissa ja voit yhdistää lomaasi muutaman päivän oleskelun Bangkokissa.
Koh Samui

Koh Samui

30 hotellia
Alkaen
Koh Samui on kaunis ja sopivan suuri saari, jossa on palmujen reunustamia rantoja, viidakon vehreyttä, hyviä retkikohteita, viehättäviä kyliä ja värikkäitä markkinoita.
Bangkok

Bangkok

26 hotellia
Alkaen
Bangkok on pilvenpiirtäjiä, kanavia, ostoksia, temppeleitä ja erinomaisia ravintoloita.
Katso kaikki (13)

Matkavaihtoehtoja Thaimaa