Matkat
Thaimaa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

210

Hintataso

Hintaesimerkit Phuketista.
 • Pizzan. 7 e
 • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaThaimaan baht (THB)
 • Aikaero+5 tuntia
 • PääkaupunkiBangkok
 • KieliThai
 • Väkiluku68 860 000

Matkat Thaimaa

Kristallinkirkasta vettä rannalla Ao Nangissa

Thaimaan lomallasi voit nauttia kauniista valkeista rannoista, eleganteista hotelleista, snorklauksesta, herkullisesta thaimaalaisesta ruoasta ja ostoksien teosta ainutlaatuisessa, trooppisessa ilmastossa. Thaimaan kohdevalikoimamme on laaja, useamman vuoden kokemuksella! Kauttamme voit matkustaa Thaimaahan ympäri vuoden ja useimpiin kohteisiin lennät mukavasti suorin lennoin.

Lentoja on Phuketin, Krabin ja Bangkokin lentokentille.

Valitse suosikkisi

Tunnettuja matkakohteita on yli 20! Tässä muutama esimerkki:

 • Phuketissa on kymmeniä lomakohteita rauhallisine poukamineen ja lomakeskuksineen, kuten Karon Beach, Kata Beach ja Patong
 • Krabin rannikolla on muun muassa suositut Krabi (Ao Nang) ja Klong Muang Beach, joista pääset helposti pitkähäntäveneillä pienille saarille
 • Khao Lak tarjoaa matalia rantoja, sademetsää ja talvella upean TUI Family Life -hotellimme
 • Bangkokissa on suurkaupunkielämää, mielenkiintoisia ravintoloita, katumarkkinoita ja buddhalaistemppeleitä
 • Hua Hin tarjoaa mukavan sekoituksen thaimaalaista arkea, hienoja rantoja ja golfia
 • Siaminlahden rantalomakohteet Koh Samui, Koh Samet ja Koh Chang tarjoavat lomailua ihanilla saarilla

Joustavia matkan pituuksia

Valikoimassamme on erilaista majoitusta aina suuremmista hotelleista bungalow-tyyppisiin majoituksiin rannalla, joten sinun on helppo löytää itsellesi sopiva hotelli. Osaan hotelleista sinun on mahdollista varata matkoja aina viikon kestosta kuukauteen tai mahdollisesti vaikka 10 päivän matkaan.

Lennot Thaimaahan

Voit lentää Thaimaahan joko loma- tai reittilennoin.

Milloin kannattaa matkustaa Thaimaahan?

Talvikausi lokakuusta maaliskuuhun on huippusesonkia Thaimaassa, jolloin sää on lämmintä ja paikoin kuivaa. Voit kokea Thaimaan myös kesäkaudella, jolloin on hieman suurempi sadekuurojen riski, mutta muuten lämmintä ja yhtä ihanaa kuin talvella. Kesällä lomakohteet ovat rauhallisempia ja hintataso on edullisempi.

Matkakohteet Thaimaa

Phuket

Phuket

59 hotellia
Alkaen
Phuket tarjoaa lähes kaikkea, mitä odotat rannoilta, sukellusmahdollisuuksilta ja ostospaikoilta. Valikoimassamme on hyviä hotelleja perhehotelleista design-hotelleihin.
Koh Hai

Koh Hai

1 hotellia
Alkaen
Koh Hai on pieni paratiisisaari Koh Lantan eteläpuolella. Koe aito Thaimaa, rentoudu, snorklaa, ui ja kuljeskele koskemattomilla paratiisirannoilla.
Khao Lak

Khao Lak

24 hotellia
Alkaen
Khao Lak sijaitsee upealla paikalla sademetsän ja muutaman Thaimaan upeimman rannan välissä. Kaikki hotellimme sijaitsevat rannalla, osa on suunnattu aikuisille, osa taas sopii paremmin perheille.
Ao Nang (Krabi)

Ao Nang (Krabi)

29 hotellia
Alkaen
Rantalomakohde Krabin mantereen sydämessä. Tarjolla ostoksia, ravintoloita ja huveja. Retkiveneillä pääset saariston paratiisirannoille.
Klong Muang Beach

Klong Muang Beach

6 hotellia
Alkaen
Rauhallinen lomakohde, jonka ranta suuntaa suoraan kohti auringonlaskua. Aitoja ravintoloita, pikkukauppoja ja rantabaareja sekä hotelleja keskitasoisista De Luxeen.
Koh Kradan

Koh Kradan

1 hotellia
Alkaen
Todellista paratiisilomaa pienen pienellä autottomalla saarella valkeitten rantojen ja turkoosin meren äärellä. Ja aivan saaren tuntumassa sijaitsee koralliriutta.
Koh Lanta

Koh Lanta

12 hotellia
Alkaen
Rauhallinen ja luonnonkaunis saari, joka on suosittu rennon tunnelmansa vuoksi. Saarella on neljä hienoa rantaa, aitoja rantaravintoloita ja useita hotellivaihtoehtoja.
Hua Hin

Hua Hin

15 hotellia
Alkaen
Hua Hin on vilkas pikkukaupunki ja kiva rantalomakohde rentoutumiseen ja rantalomaan. Tai kun haluat asua lähellä thaimaalaista arkea – temppeleitä, kalastajia ja markkinoita.
Koh Chang

Koh Chang

2 hotellia
Alkaen
Koh Chang on Thaimaan toiseksi suurin saari hienoine rantoineen, komeine sademetsineen sekä viehättävine kylineen. Valitse joko pieni tai suuri hotelli lähellä hienoja rantoja.
Koh Samet

Koh Samet

4 hotellia
Alkaen
Koh Samet on pieni, luonnonkaunis saari valkeine hiekkarantoineen ja viehättävine ravintoloineen. Täällä asut hienossa lomahotellissa ja voit yhdistää lomaasi muutaman päivän oleskelun Bangkokissa.
Koh Samui

Koh Samui

30 hotellia
Alkaen
Koh Samui on kaunis ja sopivan suuri saari, jossa on palmujen reunustamia rantoja, viidakon vehreyttä, vesiputouksia, temppeleitä, viehättäviä kyliä ja värikkäitä markkinoita.
Bangkok

Bangkok

26 hotellia
Alkaen
Bangkok on yksi planeettamme maagisimmista suurkaupungeista täynnä pieniä ja suuria kanavia, moderneja ostoskeskuksia, komeita buddhalaistemppeleitä ja hienoja ravintoloita.
Uutuus
Koh Lipe

Koh Lipe

1 hotellia
Alkaen
Pieni luonnonkaunis saari, jolla valkeita rantoja, turkoosi vesi, upeat snorklausolosuhteet ja värikäs ostos- ja ravintolatarjonta Walking Street -pääkadulla.
Katso kaikki (13)

Matkavaihtoehtoja Thaimaa