Matkat
Koh Hai

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 7 e
  • Vesi (1 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaThaimaan baht (THB)
  • Aikaero+5 tuntia
  • PääkaupunkiBangkok
  • KieliThai
  • Väkilukun. 1 000

Matkat Koh Hai

Koh Hai

Pieni Koh Hain paratiisisaari on tunnettu rennosta elämänmenosta. Täällä kellot laitetaan syrjään ja annetaan päivien kulkea omaan rauhalliseen tahtiinsa. Koh Hailla on todella helppo rauhoittua – saarella ei nimittäin ole kauppoja, meluisia baareja eikä liikennettä. Matkustat Koh Haille lentämällä Krabille, ja asut bungalowissa rannan äärellä.

Koh Hai on henkireikä sinulle, joka etsit lomailuun rytmiä, joka on mahdollisimman kaukana arkipäivän stressaavasta elämästä. Ympärillä levittäytyy Krabin rannikon silmäänpistävän kaunis saaristo kohtisuoraan merestä ylös nousevine vehreine kallioineen.

Autoton rantaparatiisi

Koh Hai (myös Koh Ngai) on yksi Trangin provinssin saarista Koh Lantan eteläpuolella. Saari on kokonaan viidakon, kookospalmujen ja valkeiden rantojen peittämä. Tällä lähes koskemattomalla saarella on vain kourallinen bungalow-tyylisiä hotelleja. Yksi niistä on TUIn lomahotelli Fantasy Resort, Koh Hai Beachin äärellä. Tämä kolme kilometriä pitkä hiekkaranta on ihanan vaaleaa, hienorakeista hiekkaa. Rannalta pääset kätevästi snorklaamaan, sillä jo aivan pienen matkan päässä on koralleja.

Täydellistä rauhaa

Fantasy Resortissa on kaikki valmiina rentoa lomaa varten. Päivät soljuvat ihanasti auringon, uimisen ja hyvän ruoan parissa välillä ihania hetkiä aurinkovarjon alla viettäen. Ota mukaan pino kirjoja ja seurapelejä, täällä voit omistautua asioille, joihin kotona harvoin on aikaa. Ravintolatarjonta saarella rajoittuu hotelleihin; Fantasy Resortin ravintola on yksi suosituimmista.

Sukella klovnikalojen joukossa

Hotellilla toimii myös Rainbow Diving -sukelluskeskus, joka järjestää sekä sukellus- että snorklausretkiä. Useimmille Thaimaan kuuluisimmista sukelluspaikoista pääset veneellä.

Päiväretkiä lähisaarille

Jos haluat tutustuaympäristöösi, on lähisaarille helppo lähteä pitkähäntäveneellä. Esim. Koh Kradanin valkeille hiekkarannoille pääset vain 45 minuutissa. Ostoksia ja ravintoloita löydät retkeilemällä Koh Lantalle. Matka kestää pikaveneellä noin tunnin ja lautalla noin kaksi tuntia.

Matkavaihtoehtoja Koh Hai