TUIn lomamatkat suorilla lennoilla Vaasasta on Pohjanmaan seudun asukkaille helpoin tapa lähteä rantalomalle. Talvikaudella lennämme Vaasasta lomalennolla Thaimaahan ja Gran Canarialle. Kesäkaudella voit lähteä TUIn lomalennolle Vaasasta Turkkiin, Rodokselle ja Kreetalle. Tutustu myös reittilentoihin, jotka lennättävät sinut kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin.

Äkkilähdöt Vaasasta
Jos etsit edullista lomamatkaa lähiajalle, kurkkaa TUIn äkkilähdöt Vaasasta.

Pelkät lennot Vaasasta
Voit halutessasi varata myös pelkät lennot Vaasasta ilman majoitusta.

Tervetuloa TUIn lomamatkalle Vaasasta!

Talvilomalle suoraan Vaasasta - säästä jopa 500 e

Kylmää karkuun! Nauti lämpimästä talvilomasta ja matkustamisen helppoudesta. Suorat lomalennot Vaasasta vievät sinut talven suosittuihin kohteisiin Thaimaassa ja Gran Canarialla.

Uutuus! Talven uudet reittilennot Vaasasta

Unelmarantoja, kaupungin sykettä - vai ehkä molempia? Valikoimaamme on lisätty uusia reittilentoja Vaasasta. Nyt pääset nauttimaan lomasta uusissa jännittävissä kohteissa lähellä ja kaukana - kätevästi omalta kotikentältäsi. Tutustu kohteisiin ja varaa ihana loma!

Katse ensi kesään - säästä jopa -25 %

Ensi kesän loma kannattaa varmistaa nyt. Tarjolla on kesän 2020 suosituimmat lomaviikot, kohteet ja huoneet - ja vieläpä aikaisen varaajan edulla!

Lomalle Vaasasta

Tietoa Vaasan lentokentästä

Vaasan lentoasema sijaitsee Vaasan keskustasta kaakkoon kymmenen kilometrin päässä, ja lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla Vaasan keskustasta ja taajamista sekä naapurikunnista Isostakyröstä, Laihialta, Maalahdesta, Mustasaaresta ja Vöyriltä.

Myös Seinäjoelta (74 km), Kristiinankaupungista (97 km) ja Pietarsaaresta (103 km) voi lähteä kätevästi maailmalle Vaasan lentoaseman kautta.

Lentoasemalla on kahvilat sekä yleisö- että porttialueilla. Porttialueella on myös myymälä ja apteekki. Vaasan lentoaseman langaton wifi-verkko on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Vaasan lentoasemalla on kaksi erillistä pysäköintialuetta, jotka molemmat sijaitsevat aivan terminaalin tuntumassa. P1 pysäköintialue on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin ja P2 pitkäaikaiseen pysäköintiin.

Vaasan kauppatorilta lentoasemalle pääsee myös paikallisliikenteen busseilla.

Vaasan lentoaseman terminaalissa on ilmainen taksipuhelin, jota voi käyttää taksin tilaamiseen, mutta yleensä asemalla odottaa takseja lentojen mukaan.