TUIn lomamatkat suorilla lennoilla Vaasasta on Pohjanmaan seudun asukkaille helpoin tapa lähteä rantalomalle.

Kesäkaudella voit lähteä TUIn lomalennolle Vaasasta Turkkiin, Rodokselle ja Kreetalle. Talvikaudella lennämme Vaasasta lomalennolla Thaimaahan ja Gran Canarialle. Tutustu myös reittilentoihin, jotka lennättävät sinut kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin.

Voit halutessasi varata myös pelkät lennot Vaasasta ilman majoitusta. Silloin järjestät majoituksen lomakohteessa omatoimisesti. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Tervetuloa TUIn lomamatkalle Vaasasta!

Äkkilähdöt Vaasasta
Jos etsit edullista lomamatkaa lähiajalle, kurkkaa TUIn äkkilähdöt Vaasasta.

Kesän suorat lomalennot Vaasasta

Nauti helposta lomailusta ja lähde kesälomalle suoraan Vaasasta. Valitse edullinen ja suosittu Turkki, monipuolinen Kreeta rantoinee ja vuoristokylineen tai aurinkovarma ja trendikäs Rodos!

Talvilomalle Vaasasta

Hemmottele itseäsi lämpimällä talvilomalla ihanissa suosikkikohteissa Thaimaassa ja Gran Canarialla! Molemmissa kohteissa voit herkutella upeilla ruokaelämyksillä ja samoilla kauniissa luonnonmaisemissa tai heittäytyä kaupungin sykkeen vietäväksi. Lähde matkaan suoraan Vaasasta ja nauti lomailun helppoudesta.

Lomalle Vaasasta

Tietoa Vaasan lentokentästä

Vaasan lentoasema sijaitsee Vaasan keskustasta kaakkoon kymmenen kilometrin päässä, ja lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla Vaasan keskustasta ja taajamista sekä naapurikunnista Isostakyröstä, Laihialta, Maalahdesta, Mustasaaresta ja Vöyriltä.

Myös Seinäjoelta (74 km), Kristiinankaupungista (97 km) ja Pietarsaaresta (103 km) voi lähteä kätevästi maailmalle Vaasan lentoaseman kautta.

Lentoasemalla on kahvilat sekä yleisö- että porttialueilla. Porttialueella on myös myymälä ja apteekki. Vaasan lentoaseman langaton wifi-verkko on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Vaasan lentoasemalla on kaksi erillistä pysäköintialuetta, jotka molemmat sijaitsevat aivan terminaalin tuntumassa. P1 pysäköintialue on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin ja P2 pitkäaikaiseen pysäköintiin.

Vaasan kauppatorilta lentoasemalle pääsee myös paikallisliikenteen busseilla.

Vaasan lentoaseman terminaalissa on ilmainen taksipuhelin, jota voi käyttää taksin tilaamiseen, mutta yleensä asemalla odottaa takseja lentojen mukaan.