TUIn lomamatkat suorilla lennoilla Vaasasta on Pohjanmaan seudun asukkaille helpoin tapa lähteä rantalomalle.

Kesäkaudella voit lähteä TUIn lomalennolle Vaasasta Turkkiin, Rodokselle ja Kreetalle. Talvikaudella lennämme Vaasasta lomalennolla Thaimaahan ja Gran Canarialle. Tutustu myös reittilentoihin, jotka lennättävät sinut kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin.

Äkkilähdöt Vaasasta
Jos etsit edullista lomamatkaa lähiajalle, kurkkaa TUIn äkkilähdöt Vaasasta.

Pelkät lennot Vaasasta
Voit halutessasi varata myös pelkät lennot Vaasasta ilman majoitusta.

Tervetuloa TUIn lomamatkalle Vaasasta!

*Erikoistarjous – Dreamliner Plus -lentoluokka
Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus UPGRAD ja saat maksuttoman lentoluokan korotuksen Dreamliner Plus -luokkaan. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti!

Etu koskee kaikkia TUI Airwaysin lomalennoilla toteutettavia lähtöjä Thaimaahan aikavälillä 4.11.2019–16.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 30.7.–26.8.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja. Tarjoushintaisia Dreamliner Plus -paikkoja on rajoitetusti. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa mahdollinen alennus on jo huomioitu. Valitse Dreamliner Plus -lentoluokka matkavarauksen yhteydessä.

*Talviloma kaikilla herkuilla - All Inclusive jopa -50 %
Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.11.2019-31.3.2020. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Erikoistarjous – Swim up
Etu on voimassa valikoiduissa hotelleissa Thaimaassa tietyillä lähdöillä aikavälillä 4.11.2019–16.3.2020. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 13.8.–26.8.2019. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia swim up -huoneita on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. Valitse swim up -huone matkavarauksen yhteydessä.

*Talvilomat lapsille tarjoushintaan - Lapset alk. 0 e
Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä ajalla 1.11.–18.12.2020 ja 1.1.-31.3.2020. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu on voimassa toistaiseksi. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin.

Kesän suorat lomalennot Vaasasta - säästä jopa -35 %!

Vielä ehdit nauttia kesästä! Nauti helposta lomailusta ja nappaa äkkilähtö syyskuulle tai lähde nauttimaan lämpimästä lokakuusta Välimerellä.

Lomalle Vaasasta

Tietoa Vaasan lentokentästä

Vaasan lentoasema sijaitsee Vaasan keskustasta kaakkoon kymmenen kilometrin päässä, ja lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla Vaasan keskustasta ja taajamista sekä naapurikunnista Isostakyröstä, Laihialta, Maalahdesta, Mustasaaresta ja Vöyriltä.

Myös Seinäjoelta (74 km), Kristiinankaupungista (97 km) ja Pietarsaaresta (103 km) voi lähteä kätevästi maailmalle Vaasan lentoaseman kautta.

Lentoasemalla on kahvilat sekä yleisö- että porttialueilla. Porttialueella on myös myymälä ja apteekki. Vaasan lentoaseman langaton wifi-verkko on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Vaasan lentoasemalla on kaksi erillistä pysäköintialuetta, jotka molemmat sijaitsevat aivan terminaalin tuntumassa. P1 pysäköintialue on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin ja P2 pitkäaikaiseen pysäköintiin.

Vaasan kauppatorilta lentoasemalle pääsee myös paikallisliikenteen busseilla.

Vaasan lentoaseman terminaalissa on ilmainen taksipuhelin, jota voi käyttää taksin tilaamiseen, mutta yleensä asemalla odottaa takseja lentojen mukaan.