TUIn lomamatkat suorilla lennoilla Vaasasta on Pohjanmaan seudun asukkaille helpoin tapa lähteä rantalomalle. Talvikaudella lennämme Vaasasta lomalennolla Thaimaahan ja Gran Canarialle. Kesäkaudella voit lähteä TUIn lomalennolle Vaasasta Turkkiin, Rodokselle ja Kreetalle.

Tervetuloa TUIn lomamatkalle Vaasasta!

Katse kesään - säästä jopa -300 e

Ensi kesän loma kannattaa varmistaa nyt. Valitse joku ihanista TUI Blue -hotelleistamme, jossa nautit aidosta ja modernista lomatunnelmasta sekä lomakohteesi kulttuurista. Suorat lennot Vaasasta Turkkiin, Rodokselle ja Kreetalle.

Vaasasta talvilomalle - säästä jopa -30%

Lämpöä lähellä ja hieman kauempana - toteuta unelmasi ihanan rentouttavasta ja lämpimästä talvilomasta Gran Canarialla tai Thaimaassa. Suorat lomalennot Vaasan kentältä vievät sinut helposti antsaitsemallesi lomalle.

Varaa nyt All Inclusive suoraan Vaasasta

Varaa nyt hemmotteleva ja rento All Inclusive -loma suoraan kotikentältäsi etelän lämpöön. All Inclusive -hotelleissa herkut kuuluvat aina hintaan.

Talven äkkilähdöt Vaasasta

Nappaa edullinen äkkilähtö Vaasasta! Alta pääset selaamaan suorin lomalennoin toteutettavia äkkilähtöjä Vaasasta - koko äkkilähtö-valikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Tarjouksen siivin lomalle

Nappaa kuuma matkatarjous tai ihan vaan pelkät lennot ja lähde nauttimaan lämpimästä lomasta. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Lomalle Vaasasta

Tietoa Vaasan lentokentästä

Vaasan lentoasema sijaitsee Vaasan keskustasta kaakkoon kymmenen kilometrin päässä, ja lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla Vaasan keskustasta ja taajamista sekä naapurikunnista Isostakyröstä, Laihialta, Maalahdesta, Mustasaaresta ja Vöyriltä.

Myös Seinäjoelta (74 km), Kristiinankaupungista (97 km) ja Pietarsaaresta (103 km) voi lähteä kätevästi maailmalle Vaasan lentoaseman kautta.

Lentoasemalla on kahvilat sekä yleisö- että porttialueilla. Porttialueella on myös myymälä ja apteekki. Vaasan lentoaseman langaton wifi-verkko on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Vaasan lentoasemalla on kaksi erillistä pysäköintialuetta, jotka molemmat sijaitsevat aivan terminaalin tuntumassa. P1 pysäköintialue on tarkoitettu lyhytaikaiseen pysäköintiin ja P2 pitkäaikaiseen pysäköintiin.

Vaasan kauppatorilta lentoasemalle pääsee myös paikallisliikenteen busseilla.

Vaasan lentoaseman terminaalissa on ilmainen taksipuhelin, jota voi käyttää taksin tilaamiseen, mutta yleensä asemalla odottaa takseja lentojen mukaan.