Lähde TUIn lomalennolle Vaasasta Turkkiin, Rodokselle ja kesällä 2018 lisäksi Kreetalle. Talvella lennämme Vaasasta lomalennolla Thaimaahan, Gran Canarialle ja Teneriffalle. TUIn lomamatkat suorilla lennoilla Vaasasta on Pohjanmaan seudun asukkaille helpoin tapa lähteä rantalomalle.

Tutustu myös reittilentoihin, jotkaa lennättävät sinut kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla! Tervetuloa TUIn lomamatkalle Vaasasta!

Lomalle Vaasasta

Äkkilähdöt Vaasasta

Jos etsit edullista lomamatkaa lähiajalle, kurkkaa TUIn äkkilähdöt Vaasasta. Voit halutessasi varata myös lennot Vaasasta, jolloin järjestät majoituksen lomakohteessa omatoimisesti. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Vaasan lentokenttä

Vaasan lentoasema sijaitsee Vaasan keskustasta kaakkoon kymmenen kilometrin päässä, ja lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla Vaasan keskustasta sekä naapurikunnista Isokyröstä, Laihialta, Maalahdelta, Mustasaaresta ja Vöyriltä. Vaasan lentoasemalla on kaksi erillistä pysäköintialuetta, jotka molemmat sijaitsevat aivan terminaalin tuntumassa. Vaasan kauppatorilta lentoasemalle pääsee myös paikallisliikenteen busseilla.