Matkamessutarjoukset

MATKAMESSUT 2019

Matkamessutarjoukset TUIlta

TUIn messutarjoukset

Lomahakukoneet käyvät kuumina. Juuri nyt on oikea aika tehdä alkaneen vuoden lomasuunnitelmat valmiiksi ja varata yhteistä aikaa perheen ja ystävien kanssa. Tutustu haeTUImpiin lomiin, tarjouksiin ja matkatrendeihin – ja löydä unelmalomasi!

Olemme mukana myös Matka 2019 -messuilla 18.-20.1. Löydät meidät messuosastolta 6h90.

HaeTUImmat kesälomat

Suomen kesä on ihana, mutta epävakaa, joten kesälomalle suomalaiset valitsevat varmasti aurinkoisia ja lämpimiä lomakohteita. Tutustu kesän kestosuosikkeihin ja varaa loma matkamessutarjouksia hyödyntäen!

Matkamessutarjousten ehdot

*Lisäalennus kaikista kesän matkoista
Etu koskee sekä lomalennoilla että reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.4.-31.10.2019. Lisäalennus -100 e/varaus koskee yhden viikon pituisia matkoja. Lisäalennus -150 e/varaus koskee kahden viikon pituisia matkoja. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 14.–21.1.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Talvilomat jopa -40 %
Etu on voimassa tietyillä tammikuun ja helmikuun lähdöillä, kun varaus tehdään 7.1.–21.1.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Kanariansaaret lisäalennus -100 e/varaus
Etu koskee vain lomalennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.3.-17.4.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 14.–21.1.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Malediivit -400 e/varaus
Etu koskee vain reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.5.-31.9.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 14.–28.1.2019. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia lomia on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.