Matkamessutarjoukset vuonna 2020 ovat päättyneet. Tervetuloa takaisin jälleen tammikuussa 2021.

TUIn ajankohtaiset matkatarjoukset löydät aina matkatarjoukset-sivulta. Jos haluat tietoa TUIn parhaista tarjouksista ensimmäisten joukossa, tilaa TUIn uutiskirje tai lataa kätevä TUI-sovellus, josta löydät ajankohtaisten tarjousten lisäksi tietoa lomakohteista sekä käytännöllisiä vinkkejä lomasi aikana.

Muistathan myös seurata TUIta sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Haetuin hotelli

HaeTUIn hotelli -kilpailun voittajat

HAETUIN HOTELLI -kilpailu on päättynyt. Pääpalkinnon voittaja arvottiin suorassa Radio Novan Aamu -lähetyksessä. Onnetar suosi tällä kertaa Millaa, joka voitti viikon loman TUI Blue -hotelliin. Onnea myös muille julisteiden löytäjille, joista kukin voitti TUIn 300 euron matkalahjakortin. Nettisivuillemme kätketyn 300 euron HAETUIN HOTELLI -matkalahjakortin nopein löytäjä ja voittaja oli Mika. Lahjakortti oli piilotettu Inspiration-sivulle. Onnea voittajille!

Kilpailun ja arvonnan säännöt

HAETUIN HOTELLI

1.) Kilpailun ja arvonnan järjestäjä

TUI Finland Oy Ab, Jaakonkatu 3 C, 00100 Helsinki

2.) Osallistumisaika

Osallistumisaika on 17. - 19.1.2020 klo 20 saakka. Arvonta suoritetaan 20.1.

3.) Kuka ja kuinka kilpailuun ja arvontaan voi osallistua

Kilpailuun ja arvontaan voi osallistua Suomessa asuva, vähintään 18 vuotta täyttänyt luonnollinen henkilö. TUIn työntekijät tai yhteistyökumppanit perheineen eivät saa osallistua. Osallistuminen on ilmaista, eikä se edellytä minkään tuotteen tai palvelun ostamista tai jakamista.

HAETUIN HOTELLI -kilpailussa etsitään pääkaupunkiseudun, Oulun ja Tampereen bussipysäkeille TUIn mainosjulisteisiin piilotettuja matkapalkintoja. Kilpailujulisteen löytäjät voittavat TUIn 300 euron matkalahjakortin tai loman TUI Blue -hotellissa.

Löytäjän tulee ottaa voittojuliste bussipysäkiltä kokonaisuudessaan mukaansa. Palkinnon saaminen edellyttää sähköpostin lähettämistä osoitteeseen facebook@tui.fi sekä videon lähettämistä Radio Novan WhatsApp-numeroon, +358 108 06000. Pääpalkinnon voittaja arvotaan suorassa Radio Novan Aamu –lähetyksessä 20.1.2020. (Voittajajulisteiden kääntöpuolella on vielä tarkemmat toimintaohjeet voittajille.)

Myös TUIn nettisivuille tui.fi on kätketty yksi HAETUIN HOTELLI -matkalahjakortti (arvoltaan 300 e). Matkalahjakortti on löydettävissä sivustolla ajalla 17.1. klo 7 – 20.1. klo 9.00 ja tämän palkinnon voittaa nopein löytäjä. Kilpailuajan päätyttyä tarkistamme, kuka osallistujista on lähettänyt tietonsa ensimmäisenä kilpailulomakkeella. Mikäli löytäjiä on ilmoittautunut täsmälleen samaan aikaan useampia, voittaja 300 euron lahjakortille arvotaan heidän joukostaan. Lisäksi kaikkien sivustolle piilotetun HAETUIN HOTELLI -matkalahjakortin löytäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan yksi yllätyspalkinto (arvo noin 30 e).

Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä. Jos voittajaa ei tavoiteta 7 arkipäivän kuluessa arvonnasta, palkinto raukeaa. Kilpailun järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistuja on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron tai yhteystiedot ovat epäselvät tai tulkinnanvaraiset. Osallistuja voi osallistua kilpailuun ja arvontaan vain yhden kerran. Osallistuminen useita kertoja johtaa arvonnasta ja kilpailusta poissulkemiseen.

4.) Kilpailun ja arvonnan palkinnot

Kilpailussa palkintoina on TUIn 300 euron matkalahjakortteja (10 kpl), sekä pääpalkintona yhden (1) viikon loma TUI Blue -hotellissa, arvoltaan enintään 3500 e. TUI Blue-palkintomatkan lähtöpäivän tulee olla aikavälillä 1.5. – 1.10. Mikäli halutun matkan kokonaishinta ylittää 3500 e, voittaja maksaa erotuksen kalliimpaan vaihtoehtoon. Mikäli halutun loman hinta on edullisempi, erotusta ei hyvitetä. Pääpalkinto sisältää edestakaiset lomalennot, lentokoneateriat ja majoituksen TUI Blue -hotellissa, kokonaisuudessaan arvoltaan enintään 3 500 e.

Palkinnot ovat henkilökohtaisia, eikä niitä voi vaihtaa rahaksi. TUI pidättää oikeuden muutoksiin mahdollisten esteiden sattuessa.

TUIlla ja Radio Novalla on oikeus julkaista voittajan nimi omilla internet- ja Facebook-sivuillaan ja Instagramissa. Osallistumalla henkilö antaa oikeuden käyttää lähettämäänsä videomateriaalia TUIn ja Radio Novan kanavissa. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa, mikäli osallistuja on antanut virheellisen sähköpostiosoitteen tai puhelinnumeron tai yhteystiedot ovat epäselvät tai tulkinnanvaraiset. Vastanneiden järjestäjille antamia nimi- ja yhteystietoja ei käytetä ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin.

5.) Tietojen luovuttaminen

Kilpailun pääpalkinnon voittaja julkistetaan Radio Novan Aamu -lähetyksessä 20.1.2020., jolloin studiosta otetaan puhelinyhteys voittajaan. TUIlla ja Radio Novalla on oikeus julkaista voittajan nimi omilla internet- ja Facebook-sivuillaan ja Instagramissa. Osallistumalla henkilö antaa oikeuden käyttää lähettämäänsä videomateriaalia TUIn ja Radio Novan kanavissa. Vastanneiden TUIlle antamia nimi- ja yhteystietoja ei käytetä ulkopuolisiin markkinointitarkoituksiin. Halutessaan osallistujat voivat liittyä järjestäjän uutiskirjeeseen. Uutiskirjettä varten jätettyjä henkilötietoja käsitellään rekisteriselosteessa esitetyllä tavalla. Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen rekisteriseloste on luettavissa täällä (https://www.tui.fi/tietoa-tuista/rekisteriseloste-ja-tietosuoja/).

6.) Järjestäjän vastuu

Kilpailun ja arvonnan järjestäjän vastuu osanottajaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista tietoteknisistä ongelmista osallistumisen yhteydessä. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun ja arvonnan järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä. 

7.) Arpajaisvero

HAETUIN HOTELLI -kilpailun voittajat vastaavat veroseuraamuksista itse. TUI vastaa sivustolla olevan yllätyspalkintoarvonnan veroseuraamuksista.

8.) Säännöt koskevat kaikkia osallistujia

Osallistumalla HAETUIN HOTELLI -kilpailuun ja -arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailusääntöjä.

Kilpailua ja arvontaa ei ole toteutettu yhteistyössä Instagramin eikä Facebookin kanssa. Instagram tai Facebook eivät sponsoroi kampanjaa, eikä niitä yrityksinä tule yhdistää kilpailuun millään tavalla.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin messuaiheisiin kysymyksiin.

  • Mitkä on matkamessut?

    Matkamessut eli Matka 2020 -messut on Pohjoismaiden suurin matkailualan messutapahtuma, joka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. Matkamessuilla esittäytyy satoja eri matkanjärjestäjiä, matkailualan palveluyrityksiä sekä matkakohteita. Viikonlopun aikana Messukeskuksessa vierailee kymmeniä tuhansia matkailusta kiinnostuneita messuvieraita.

  • Milloin on matkamessut?

    Matkamessut on 17.-19.1.2020.