Kun haluat ottaa kaiken irti lomastasi Suomessa autamme sinua räätälöimään lomasi. Valikoimassamme on useita hotelleja – niin kaupunkihotelleja kuin hotelleja maaseudulla. Voit varata kauttamme lisäksi elämyksiä ja retkiä suosituille nähtävyyksille. Vuokraa myös auto TUIlta.

Missä päin Suomea haluatkaan lomailla, ja miten pitkään, voit varata meiltä lomamatkasi. Vietä loma kotikaupungissasi tai suuntaa muualle Suomeen upeiden elämyksien pariin. Nauti kotimaan matkailusta – uudet kokemukset odottavat aivan nurkan takana.

Autonvuokraus Suomessa

Turvallista, yksinkertaista ja edullista. Useilla vuokraamoilla voit muuttaa varaustasi kuluitta siihen asti, kun noutoon on 24 tuntia.

Inspiraatiota ja vinkkejä

Staycation – usein kysytyt kysymykset

Tästä näet usein kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin.

 • Mitä Staycation tarkoittaa?

  Staycation tarkoittaa, että lomailet omassa kotikaupungissasi tai muualla kotimaassasi.

 • Miten Staycation varataan TUIlta?

  Kun klikkaat painiketta "Hae ja varaa hotelli”, pääset TUIn hotelliportaaliin. Valitse hakukenttään kohde, päivämäärä ja matkustajien lukumäärä.

 • Miten vuokraan auton TUIlta?

  Jos haluat nähdä enemmän, voit vuokrata TUIlta auton kaikkialle Suomeen. Etäisyydet nähtävyyksille voivat olla pitkiä, joten vuokra-autolla pääset kohteisiin näppärästi. Klikkaa tästä vuokraa auto TUIlta, ja pääset CarTrawleriin ja TUIn autonvuokrausportaaliin.

 • Staycation – mitä tehdä?

  Tutustu lähelläsi sijaitseviin kohteisiin ja nähtävyyksiin – ja luo uusia lomamuistoja. Tätä on Staycation. Tutki lähialuettasi matkailijan silmin; löydä kiinnostavia ravintoloita, paikkoja ja aktiviteetteja. Voit varata myös elämyksiä ja nähtävyyksiä Suomesta retkiportaalimme kautta. Portaalista löydät mm. kaikkea kaupunkikierroksista luontovaelluksiin ja revontulista norpparetkiin.