Lähde TUIn lomalennoilla Oulun lentoasemalta talvikaudella 2019-2020 suosittuihin lähi- ja kaukokohteisiin. Valitse monipuolinen Gran Canaria, lämmin Teneriffa tai eksoottinen Thaimaa. Kesällä 2020 TUIn suorilla lomalennoilla voit matkustaa Kreikan suosikkeihin Kreetalle ja Rodokselle, Turkin aurinkoiselle Antalyan rannikolle ja Mustanmeren äärelle Bulgariaan. Oulusta pääset myös reittilennoilla kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla!

Äkkilähdöt Oulusta
Jos etsit matkaa lähiviikoille, katso äkkilähdöt Oulusta.

Pelkät lennot Oulusta
Voit halutessasi varata myös pelkät lennot Oulusta ilman majoitusta.

Tervetuloa TUIn lomamaailmaan!

Talven suorat lomalennot Oulusta - säästä jopa 500 e

Kylmää karkuun! Nauti lämpimästä talvilomasta ja matkustamisen helppoudesta. Suorat lomalennot Oulusta vievät sinut talven suosittuihin kohteisiin.

Kaupunkilomalle Oulusta

Suorien lomalentojen lisäksi Oulusta on hyvät yhteydet maailmalle reittilennoin. Tutustu suosituimpiin kaupunkikohteisiin, joihin pääset kätevästi reittilennoin Oulusta ja varaa ihana loma! Katso myös kaikki reittilennot Oulusta.

Katse ensi kesään - säästä jopa -25 %

Ensi kesän loma kannattaa varmistaa nyt. Tarjolla on kesän 2020 suosituimmat lomaviikot, kohteet ja huoneet - ja vieläpä aikaisen varaajan edulla!

Lomalle Oulusta

Tietoa Oulun lentoasemasta

Oulun lentoasema sijaitsee noin 15 kilometriä Oulun keskustasta lounaaseen ja lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla Oulun keskustasta ja taajamista sekä naapurikunnista. Pohjois-Suomesta voi lähteä kätevästi maailmalle Oulun lentoaseman kautta.

Lentoasemalla on runsaasti palveluita, muun muassa kahviloita, apteekki ja lasten leikkihuone. Lentoasemalla on myös maksuton wifi, joka on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Lentoaseman ulkopuolella on kolme maksullista pysäköintialuetta.

Oulun keskustan ja lentoaseman välillä liikennöi säännöllisesti busseja ja Oulun alueella liikennöiviä takseja on yleensä asemalla odottamassa lentoaikataulujen mukaan.