Lähde TUIn lomalennoilla Oulun lentoasemalta kesäkaudella suosittuihin Välimeren kohteisiin Kreetalle, Rodokselle sekä Antalyan rannikolle tai Mustanmeren äärelle Bulgariaan. Talvikaudella lennät TUIn siivin Gran Canarialle, Teneriffalle ja Thaimaahan.

Oulusta pääset myös reittilennoilla kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla!

Voit halutessasi varata myös pelkät lennot Oulusta ilman majoitusta. Silloin järjestät majoituksen lomakohteessa omatoimisesti. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Tervetuloa TUIn lomamatkalle Oulusta!

Äkkilähdöt Oulusta
Jos etsit matkaa lähiviikoille, katso äkkilähdöt Oulusta.

*Lisäalennus 100 e/varaus kampanjatunnuksella KROAT9
Etu koskee kaikkia vähintään viikon pituisia loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.7.-30.9.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 10.6.–26.6.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Lisäalennus 100 e/varaus kampanjatunnuksella DELSOL
Etu koskee kaikkia vähintään viikon pituisia reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 18.6.-31.10.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 18.6.–2.7.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Kesän hotellisuosikit

Huolella valikoiduista ja ammattitaidolla johdetuista Blue Star -hotelleista löydät helposti suosikkihotellisi. Ehkä juuri siksi monet asiakkaat palaavat näihin hotelleihin vuosi toisensa jälkeen. Tutustu hotelleihin ja varaa ihana kesäloma!

Kesän suorat lomalennot Oulusta

Nauti helposta lomailusta ja lähde kesälomalle suoraan Oulusta. Valitse Kreikan ihanista saarista monipuolinen Kreeta tai aurinkovarma Rodos. Turkki ja Bulgaria sopivat mainiosti lapsiperheille ja ovat hinta-laatusuhteeltaan todella hyviä lomakohteita!

Kesän suosittuja kohteita Oulusta

Suorien lomalentojen lisäksi Oulusta on hyvät yhteydet maailmalle reittilennoin. Tutustu suosituimpiin lomakohteisiin, joihin pääset kätevästi reittilentoihin Oulusta ja varaa ihana loma!

Talvea pakoon suorilla lennoilla Oulusta

Vietä upea talviloma lämmöstä nauttien! Suorat lennot Oulusta vievät sinut Thaimaahan, Gran Canarialle ja Teneriffalle. Kun varaat loman nyt, saat hyödynnettyä aikaisen varaajan edun!

Lomalle Oulusta

Tietoa Oulun lentoasemasta

Oulun lentoasema sijaitsee noin 15 kilometriä Oulun keskustasta lounaaseen ja lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla Oulun keskustasta ja taajamista sekä naapurikunnista. Pohjois-Suomesta voi lähteä kätevästi maailmalle Oulun lentoaseman kautta.

Lentoasemalla on runsaasti palveluita, muun muassa kahviloita, apteekki ja lasten leikkihuone. Lentoasemalla on myös maksuton wifi, joka on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Lentoaseman ulkopuolella on kolme maksullista pysäköintialuetta.

Oulun keskustan ja lentoaseman välillä liikennöi säännöllisesti busseja ja Oulun alueella liikennöiviä takseja on yleensä asemalla odottamassa lentoaikataulujen mukaan.