Lähde TUIn lomalennoilla Oulun lentoasemalta talvikaudella 2020-2021 suosittuihin lähi- ja kaukokohteisiin. Valitse monipuolinen Gran Canaria tai lämmin Teneriffa. Kesällä 2020 TUIn suorilla lomalennoilla voit matkustaa Kreikan suosikkeihin Kreetalle ja Rodokselle sekä Turkin aurinkoiselle Antalyan rannikolle. Oulusta pääset myös reittilennoilla kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla!

Tervetuloa TUIn lomamaailmaan!

Talven 2020-2021 suorat lomalennot Oulusta

Varmista ensi talven lomallesi parhaat paikat sekä säästä satasia! Suorat lomalennot Oulusta vievät sinut talven suosittuihin kohteisiin nauttimana lämmöstä ja lomasta.

Ihana kesäloma suoraan Oulusta

Valitse kesälomalle joku ihanista TUI Blue -hotelleistamme, jossa nautit aidosta ja modernista lomatunnelmasta sekä lomakohteesi kulttuurista. Suorat lennot Oulusta Rodokselle, Kreetalle ja Turkkiin. Täydelliseen hemmotteluun ja rentoutumiseen valitse All Inclusive -loma, ja voit keskittyä vain lomailuun.

Nautinnollinen All Inclusive -syysloma

Huoletonta syyslomaa kaikilla herkuilla. Varaa All Inclusive -loma kaikilla herkuilla Kanariansaarilla, ja voit keskittyä vain lomailemiseen ja nauttimiseen. Lennot suoraan Oulusta!

Syysloma Turkissa

Suora lento Kokkola-Pietarsaaren lentokentältä Turkki houkuttelee monella tapaa – aurinkovarma ilmasto, ihanat rannat, vehreä luonto, hyvät golfmahdollisuudet, elämäniloiset rantalomakohteet, herkullinen ruoka ja edullinen hintataso.

Lomalle Oulusta

Tarjouksen siivin lomalle

Nappaa kuuma matkatarjous tai ihan vaan pelkät lennot ja lähde nauttimaan lämpimästä lomasta. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Tietoa Oulun lentoasemasta

Oulun lentoasema sijaitsee noin 15 kilometriä Oulun keskustasta lounaaseen ja lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla Oulun keskustasta ja taajamista sekä naapurikunnista. Pohjois-Suomesta voi lähteä kätevästi maailmalle Oulun lentoaseman kautta.

Lentoasemalla on runsaasti palveluita, muun muassa kahviloita, apteekki ja lasten leikkihuone. Lentoasemalla on myös maksuton wifi, joka on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Lentoaseman ulkopuolella on kolme maksullista pysäköintialuetta.

Oulun keskustan ja lentoaseman välillä liikennöi säännöllisesti busseja ja Oulun alueella liikennöiviä takseja on yleensä asemalla odottamassa lentoaikataulujen mukaan.