Lähde TUIn lomalennoilla Oulun lentoasemalta talvikaudella 2019-2020 suosittuihin lähi- ja kaukokohteisiin. Valitse monipuolinen Gran Canaria, lämmin Teneriffa tai eksoottinen Thaimaa. Kesällä 2020 TUIn suorilla lomalennoilla voit matkustaa Kreikan suosikkeihin Kreetalle ja Rodokselle, Turkin aurinkoiselle Antalyan rannikolle ja Mustanmeren äärelle Bulgariaan. Oulusta pääset myös reittilennoilla kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla!

Tervetuloa TUIn lomamaailmaan!

Katse kesään - säästä jopa -300 e.

Ensi kesän loma kannattaa varmistaa nyt. Valitse joku ihanista TUI Blue -hotelleistamme, jossa nautit aidosta ja modernista lomatunnelmasta sekä lomakohteesi kulttuurista. Suorat lennot Oulusta Turkkiin, Rodokselle, Kreetalle ja Bulgariaan.

Talven suorat lomalennot Oulusta - säästä jopa -30%

Kylmää karkuun! Nauti lämpimästä talvilomasta ja matkustamisen helppoudesta. Suorat lomalennot Oulusta vievät sinut talven suosittuihin kohteisiin.

Varaa nyt All Inclusive -loma suoraan Oulusta

Varaa nyt hemmotteleva ja rento All Inclusive -loma suoraan kotikentältäsi etelän lämpöön. All Inclusive -hotelleissa herkut kuuluvat aina hintaan.

Talven äkkilähdöt Oulusta

Nappaa edullinen äkkilähtö Oulusta! Alta pääset selaamaan suorin lomalennoin toteutettavia äkkilähtöjä Oulusta - koko äkkilähtö-valikoimaan pääset tutustumaan tästä.

Suosittuja reittilentokohteita Oulusta

Suorien lomalentojen lisäksi Oulusta on hyvät yhteydet maailmalle reittilennoin. Tutustu suosituimpiin kaupunkikohteisiin, joihin pääset kätevästi reittilennoin Oulusta ja varaa ihana loma! Katso myös kaikki reittilennot Oulusta.

Tarjouksen siivin lomalle

Nappaa kuuma matkatarjous tai ihan vaan pelkät lennot ja lähde nauttimaan lämpimästä lomasta. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Lomalle Oulusta

Tietoa Oulun lentoasemasta

Oulun lentoasema sijaitsee noin 15 kilometriä Oulun keskustasta lounaaseen ja lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla Oulun keskustasta ja taajamista sekä naapurikunnista. Pohjois-Suomesta voi lähteä kätevästi maailmalle Oulun lentoaseman kautta.

Lentoasemalla on runsaasti palveluita, muun muassa kahviloita, apteekki ja lasten leikkihuone. Lentoasemalla on myös maksuton wifi, joka on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Lentoaseman ulkopuolella on kolme maksullista pysäköintialuetta.

Oulun keskustan ja lentoaseman välillä liikennöi säännöllisesti busseja ja Oulun alueella liikennöiviä takseja on yleensä asemalla odottamassa lentoaikataulujen mukaan.