Lähde TUIn lomalennoilla Oulun lentoasemalta kesäkaudella suosittuihin Välimeren kohteisiin Kreetalle, Rodokselle sekä Antalyan rannikolle tai Mustanmeren äärelle Bulgariaan. Talvikaudella lennät TUIn siivin Gran Canarialle, Teneriffalle ja Thaimaahan. Oulusta pääset myös reittilennoilla kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla!

Äkkilähdöt Oulusta
Jos etsit matkaa lähiviikoille, katso äkkilähdöt Oulusta.

Pelkät lennot Oulusta
Voit halutessasi varata myös pelkät lennot Oulusta ilman majoitusta.

Tervetuloa TUIn lomamaailmaan!

*Erikoistarjous – Dreamliner Plus -lentoluokka
Käytä varauksen yhteydessä kampanjatunnus UPGRAD ja saat maksuttoman lentoluokan korotuksen Dreamliner Plus -luokkaan. Tarjoushintaisia paikkoja on rajoitetusti!

Etu koskee kaikkia TUI Airwaysin lomalennoilla toteutettavia lähtöjä Thaimaahan aikavälillä 4.11.2019–16.3.2020. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 30.7.–26.8.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja. Tarjoushintaisia Dreamliner Plus -paikkoja on rajoitetusti. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa mahdollinen alennus on jo huomioitu. Valitse Dreamliner Plus -lentoluokka matkavarauksen yhteydessä.

*Talviloma kaikilla herkuilla - All Inclusive jopa -50 %
Etu koskee loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.11.2019-31.3.2020. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Erikoistarjous – Swim up
Etu on voimassa valikoiduissa hotelleissa Thaimaassa tietyillä lähdöillä aikavälillä 4.11.2019–16.3.2020. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 13.8.–26.8.2019. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Etu koskee vain uusia varauksia. Tarjoushintaisia swim up -huoneita on rajoitetusti. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin. Varausta tehdessäsi näet hinnan, jossa alennus on jo huomioitu. Valitse swim up -huone matkavarauksen yhteydessä.

*Talvilomat lapsille tarjoushintaan - Lapset alk. 0 e
Kampanjatarjous lapset alk. 0 e koskee yhtä 2–11-vuotiasta lasta/varaus valikoiduissa hotelleissa tietyillä lähdöillä ajalla 1.11.–18.12.2020 ja 1.1.-31.3.2020. Tarjous ei ole voimassa kaikilla kyseisen ajankohdan lähdöillä. Etu on voimassa vain tilauslennoilla operoituihin lähtöihin. Alennettu hinta on voimassa, kun lapset yöpyvät lisävuoteessa samassa huoneessa tai huoneistossa vähintään kahden perushinnan maksavan aikuisen kanssa. Alennus ei koske huonekohtaisia lisämaksuja, aterioita tai mahdollisia viisumimaksuja. Etu on voimassa toistaiseksi. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Alennusta ei voi yhdistää muihin etuihin tai alennuksiin. Etu koskee vain uusia varauksia. Pidätämme oikeuden kampanja- ja hintamuutoksiin.

Kesän suorat lomalennot Oulusta - säästä jopa -40 %!

Vielä ehdit nauttia kesästä! Nappaa ihana lomamatka Euroopan lämpöön suoraan Oulusta. Varaa nyt äkkilähtö syyskuulle tai lähde nauttimaan aurinkoisesta lokakuusta vaikka edullisen Turkin lämpöön!

Kesän suosittuja kohteita Oulusta

Suorien lomalentojen lisäksi Oulusta on hyvät yhteydet maailmalle reittilennoin. Tutustu suosituimpiin lomakohteisiin, joihin pääset kätevästi reittilentoihin Oulusta ja varaa ihana loma! Saatavilla lomia pitkälle syksyyn - myös syyslomaviikolle!

Lomalle Oulusta

Tietoa Oulun lentoasemasta

Oulun lentoasema sijaitsee noin 15 kilometriä Oulun keskustasta lounaaseen ja lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla Oulun keskustasta ja taajamista sekä naapurikunnista. Pohjois-Suomesta voi lähteä kätevästi maailmalle Oulun lentoaseman kautta.

Lentoasemalla on runsaasti palveluita, muun muassa kahviloita, apteekki ja lasten leikkihuone. Lentoasemalla on myös maksuton wifi, joka on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Lentoaseman ulkopuolella on kolme maksullista pysäköintialuetta.

Oulun keskustan ja lentoaseman välillä liikennöi säännöllisesti busseja ja Oulun alueella liikennöiviä takseja on yleensä asemalla odottamassa lentoaikataulujen mukaan.