Lähde TUIn lomalennoilla Oulun lentoasemalta kesäkaudella suosittuihin Välimeren kohteisiin Kreetalle, Rodokselle sekä Antalyan rannikolle tai Mustanmeren äärelle Bulgariaan. Talvikaudella lennät TUIn siivin Gran Canarialle, Teneriffalle ja Thaimaahan.

Oulusta pääset myös reittilennoilla kiehtoviin kaupunkikohteisiin ja lämpimiin rantalomakohteisiin - katso kaikki kohteet alla!

Voit halutessasi varata myös pelkät lennot Oulusta ilman majoitusta. Silloin järjestät majoituksen lomakohteessa omatoimisesti. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Tervetuloa TUIn lomamatkalle Oulusta!

Äkkilähdöt Oulusta
Jos etsit matkaa lähiviikoille, katso äkkilähdöt Oulusta.

*Lisäalennus 100 e/varaus kampanjatunnuksella ELO19
Etu koskee kaikkia vähintään viikon pituisia loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.8.-31.8.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 22.4.–29.4.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Lomalle Oulusta

Tietoa Oulun lentoasemasta

Oulun lentoasema sijaitsee noin 15 kilometriä Oulun keskustasta lounaaseen ja lentoasemalle on helppo tulla omalla autolla Oulun keskustasta ja taajamista sekä naapurikunnista. Pohjois-Suomesta voi lähteä kätevästi maailmalle Oulun lentoaseman kautta.

Lentoasemalla on runsaasti palveluita, muun muassa kahviloita, apteekki ja lasten leikkihuone. Lentoasemalla on myös maksuton wifi, joka on käytettävissä terminaalin aukioloaikoina.

Lentoaseman ulkopuolella on kolme maksullista pysäköintialuetta.

Oulun keskustan ja lentoaseman välillä liikennöi säännöllisesti busseja ja Oulun alueella liikennöiviä takseja on yleensä asemalla odottamassa lentoaikataulujen mukaan.