Riu Palace - Ylellisiä rantahotelleja nautiskelijoille

27.9.2017
Johanna
Riu Palace -hotellit sijaitsevat aina meren rannalla ja tarjoavat korkealaatuista ja viihtyisää loma-asumista. Sijainti on usein koko lomakohteen paras ja palvelut, ruoka ja juoma ovat korkealaatuisia. Riu Palacessa asiakas on aina ykkönen.

RIU - Palvelua pienintä yksityiskohtaa myöten

TUI myy RIU-hotelleja yksinoikeudella, ja erityinen ylpeydenaihe ovat Riu Palace -hotellit. Näissä hotelleissa palvelutaso huippua, viimeistely huoliteltua ja aamiaisella kyytipojaksi on toisinaan cavaa. Osa hotelleista on tarkoitettu vain aikuisille ja nämä hotellit toivottavat tervetulleiksi vain yli 18-vuotiaat vieraat.

Aina Riu Palace -hotelleissa:

 • Sijainti rannalla
 • Luokitus TTTT + tai TTTTT
 • Huippuluokan ruoka ja juoma sekä tasokkaat ravintolat
 • Korkeatasoiset huoneet ja viihtyisät yhteiset tilat
 • Suunniteltu kohdemaan tyylin mukaisesti

Näin asiakkaat kertovat:

- Kun irtaudut Suomen talvesta ja haluat upeaa asumista hotellissa rannalla, miellyttävän henkilökunnan, tosi siistin luksushotellin, erittäin runsaan ja hyvän aamiaisen, niin valitse Riu Palace Meloneras.
Lady63, maaliskuu 2017, Riu Palace Meloneras

- Aivan upea hotelli!! Palvelu ensiluokkaista, siisteys, allas-alueet ja ja miljöö miellyttävät. Rauhallinen sijainti aivan meren rannalla, mahtavat näköalat. Kaiken kruunaa runsaat aamiaiset ja buffee illalliset, joiden ruoka oli todella monipuolista ja hyvää. Puolihoidolla pärjää varsin hyvin. Soveltuu myös perheille, mutta itse tulisin taaperoa isompien lasten kanssa.
Lomalla, huhtikuu 2017, Riu Palace Tenerife

Asiakastyytyväisyyden kärkisijoja

Kaikissa RIU-hotelleissa on paljon palaavia vieraita Se, että niin monet haluavat palata RIU-hotelliin vuosi vuodelta, kertovat erityisestä RIU-tunteesta. Näissä Riu Palace -hotelleissa on korkein asiakastyytyväisyys.
 1. Asiakasarvio: 9,5/10
  Riu Palace Meloneras, Gran Canaria - Tyylikäs La Melonerasissa sijaitseva hotelli, jossa on useita uima-altaita

 2. Asiakasarvio: 9,3/10
  Riu Palace Maspalomas, Gran Canaria - Siirtomaatyyliin rakennettu hotelli hyvällä sijainnilla Playa del Inglesin hiekkadyynien vieressä

 3. Asiakasarvio: 9,3/10
  Riu Palace Jamaica, Jamaika - Viiden tähden All Inclusive -hotelli vain aikuisille

 4. Asiakasarvio: 9,2/10
  Riu Palace Tenerife, Teneriffa – Hotelli Playa de Fañabessa on hienot näkymät ravintolan terassilta

 5. Asiakasarvio: 9,2/10
  Riu Palace Las Américas, Cancun - Cancunin pitkällä hiekkarannalla sijaitseva hotelli, jossa on ensiluokkainen palvelu ja useita à la carte -ravintoloita

 6. Asiakasarvio: 9,1/10
  Riu Palace Cabo Verde, Kap Verde - Yksi parhaista hotelleista Salin saarella. All Inclusive sisältyy hintaan.

 7. Asiakasarvio: 8,9/10
  Riu Palace Madeira, Madeira – Hotellilla on iso allasalue meren puolella

Muita samankaltaisia

6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.
SallaS SallaS 20.3.2019

All Inclusive – lomanautintoa parhaista raaka-aineista

Lomalla on ihana irtautua arjesta: ruoanlaitosta, tiskeistä ja jopa lompakosta. All Inclusive tuo matkailuun aivan erityistä helppoutta ja rentoutta – ja nostaa lomasi aivan uudelle tasolle. Eikä All Inclusiven tarjonta todellakaan ole tylsää, mautonta ja kaikkialla samanlaista, kuten joskus virheellisesti väitetään. Mitä All Inclusiveen kuuluu ja miten valmistetaan todella hyvä noutopöytä sadoille hotellivieraille? Annetaan asiantuntijan kertoa.
SallaS SallaS 6.3.2019

Blue Star Euphoria Resortissa luksus kohtaa ekologisuuden

Blue Star Euphoria Resort on uusi, vuonna 2018 valmistunut viiden tähden hotelli pittoreskin Kolimbarin kalastajakylän laidalla. Se on rakennettu 60 000 neliömetrin merenrantatontille, jota ympäröi kaunis luonto ja kristallinkirkas vesi. Hotellin omistajatar Marietta Mathioulaki on koulutukseltaan maa- ja vesirakennusinsinööri. Hän kertoo, että hotellin suunnittelussa ja rakentamisessa on otettu erityisesti huomioon uusi teknologia ja ympäristöystävälliset ratkaisut.
SallaS SallaS 5.2.2019

Fuerteventura on aktiivisen lomailijan paratiisi: 5+2 vinkkiä (h)ikiliikkujille

Fuerteventuran saari soveltuu täydellisesti aktiivilomailuun. Kanarian upeimmat rannat houkuttelevat pitkiin rantakävelyihin ja vesiurheiluun. Vaihtelevat maisemat ja hyvät tiet ovat tehneet saaresta myös merkittävän pyöräilykohteen. Hotellitarjonnassakin on entistä paremmin otettu huomioon nykymatkailijoiden halu pitää lomalla huolta kunnostaan ja terveydestään.
SallaS SallaS 15.11.2018