Inspiration
Riu Palace – Ylellisiä rantahotelleja nautiskelijoille

Riu Palace – Ylellisiä rantahotelleja nautiskelijoille

2017-09-27

Riu Palace -hotellit sijaitsevat aina meren rannalla ja tarjoavat korkealaatuista ja viihtyisää loma-asumista. Sijainti on usein koko lomakohteen paras ja palvelut, ruoka ja juoma ovat korkealaatuisia. Riu Palacessa asiakas on aina ykkönen.

RIU – Palvelua pienintä yksityiskohtaa myöten

TUI myy RIU-hotelleja yksinoikeudella, ja erityinen ylpeydenaihe ovat Riu Palace -hotellit. Näissä hotelleissa palvelutaso huippua, viimeistely huoliteltua ja aamiaisella kyytipojaksi on toisinaan cavaa. Osa hotelleista on tarkoitettu vain aikuisille ja nämä hotellit toivottavat tervetulleiksi vain yli 18-vuotiaat vieraat.

Aina Riu Palace -hotelleissa:

  • Sijainti rannalla
  • Luokitus TTTT + tai TTTTT
  • Huippuluokan ruoka ja juoma sekä tasokkaat ravintolat
  • Korkeatasoiset huoneet ja viihtyisät yhteiset tilat
  • Suunniteltu kohdemaan tyylin mukaisesti

Näin asiakkaat kertovat:

Kun irtaudut Suomen talvesta ja haluat upeaa asumista hotellissa rannalla, miellyttävän henkilökunnan, tosi siistin luksushotellin, erittäin runsaan ja hyvän aamiaisen, niin valitse Riu Palace Meloneras.

Lady63, maaliskuu 2017, Riu Palace Meloneras

Aivan upea hotelli!! Palvelu ensiluokkaista, siisteys, allas-alueet ja ja miljöö miellyttävät. Rauhallinen sijainti aivan meren rannalla, mahtavat näköalat. Kaiken kruunaa runsaat aamiaiset ja buffee illalliset, joiden ruoka oli todella monipuolista ja hyvää. Puolihoidolla pärjää varsin hyvin. Soveltuu myös perheille, mutta itse tulisin taaperoa isompien lasten kanssa.

Lomalla, huhtikuu 2017, Riu Palace Tenerife