Riu Palace - Ylellisiä rantahotelleja nautiskelijoille

Riu Palace -hotellit sijaitsevat aina meren rannalla ja tarjoavat korkealaatuista ja viihtyisää loma-asumista. Sijainti on usein koko lomakohteen paras ja palvelut, ruoka ja juoma ovat korkealaatuisia. Riu Palacessa asiakas on aina ykkönen.

RIU - Palvelua pienintä yksityiskohtaa myöten

TUI myy RIU-hotelleja yksinoikeudella, ja erityinen ylpeydenaihe ovat Riu Palace -hotellit. Näissä hotelleissa palvelutaso huippua, viimeistely huoliteltua ja aamiaisella kyytipojaksi on toisinaan cavaa. Osa hotelleista on tarkoitettu vain aikuisille ja nämä hotellit toivottavat tervetulleiksi vain yli 18-vuotiaat vieraat.

Aina Riu Palace -hotelleissa:

 • Sijainti rannalla
 • Luokitus TTTT + tai TTTTT
 • Huippuluokan ruoka ja juoma sekä tasokkaat ravintolat
 • Korkeatasoiset huoneet ja viihtyisät yhteiset tilat
 • Suunniteltu kohdemaan tyylin mukaisesti

Näin asiakkaat kertovat:

- Kun irtaudut Suomen talvesta ja haluat upeaa asumista hotellissa rannalla, miellyttävän henkilökunnan, tosi siistin luksushotellin, erittäin runsaan ja hyvän aamiaisen, niin valitse Riu Palace Meloneras.
Lady63, maaliskuu 2017, Riu Palace Meloneras

- Aivan upea hotelli!! Palvelu ensiluokkaista, siisteys, allas-alueet ja ja miljöö miellyttävät. Rauhallinen sijainti aivan meren rannalla, mahtavat näköalat. Kaiken kruunaa runsaat aamiaiset ja buffee illalliset, joiden ruoka oli todella monipuolista ja hyvää. Puolihoidolla pärjää varsin hyvin. Soveltuu myös perheille, mutta itse tulisin taaperoa isompien lasten kanssa.
Lomalla, huhtikuu 2017, Riu Palace Tenerife

Asiakastyytyväisyyden kärkisijoja

Kaikissa RIU-hotelleissa on paljon palaavia vieraita Se, että niin monet haluavat palata RIU-hotelliin vuosi vuodelta, kertovat erityisestä RIU-tunteesta. Näissä Riu Palace -hotelleissa on korkein asiakastyytyväisyys.
 1. Asiakasarvio: 9,5/10
  Riu Palace Meloneras, Gran Canaria - Tyylikäs La Melonerasissa sijaitseva hotelli, jossa on useita uima-altaita

 2. Asiakasarvio: 9,3/10
  Riu Palace Maspalomas, Gran Canaria - Siirtomaatyyliin rakennettu hotelli hyvällä sijainnilla Playa del Inglesin hiekkadyynien vieressä

 3. Asiakasarvio: 9,2/10
  Riu Palace Tenerife, Teneriffa – Hotelli Playa de Fañabessa on hienot näkymät ravintolan terassilta

 4. Asiakasarvio: 9,2/10
  Riu Palace Las Américas, Cancun - Cancunin pitkällä hiekkarannalla sijaitseva hotelli, jossa on ensiluokkainen palvelu ja useita à la carte -ravintoloita

 5. Asiakasarvio: 9,1/10
  Riu Palace Cabo Verde, Kap Verde - Yksi parhaista hotelleista Salin saarella. All Inclusive sisältyy hintaan.

 6. Asiakasarvio: 8,9/10
  Riu Palace Madeira, Madeira – Hotellilla on iso allasalue meren puolella

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna