Riu Palace - Ylellisiä rantahotelleja nautiskelijoille

27.9.2017
Johanna
Riu Palace -hotellit sijaitsevat aina meren rannalla ja tarjoavat korkealaatuista ja viihtyisää loma-asumista. Sijainti on usein koko lomakohteen paras ja palvelut, ruoka ja juoma ovat korkealaatuisia. Riu Palacessa asiakas on aina ykkönen.

RIU - Palvelua pienintä yksityiskohtaa myöten

TUI myy RIU-hotelleja yksinoikeudella, ja erityinen ylpeydenaihe ovat Riu Palace -hotellit. Näissä hotelleissa palvelutaso huippua, viimeistely huoliteltua ja aamiaisella kyytipojaksi on toisinaan cavaa. Osa hotelleista on tarkoitettu vain aikuisille ja nämä hotellit toivottavat tervetulleiksi vain yli 18-vuotiaat vieraat.

Aina Riu Palace -hotelleissa:

 • Sijainti rannalla
 • Luokitus TTTT + tai TTTTT
 • Huippuluokan ruoka ja juoma sekä tasokkaat ravintolat
 • Korkeatasoiset huoneet ja viihtyisät yhteiset tilat
 • Suunniteltu kohdemaan tyylin mukaisesti

Näin asiakkaat kertovat:

- Kun irtaudut Suomen talvesta ja haluat upeaa asumista hotellissa rannalla, miellyttävän henkilökunnan, tosi siistin luksushotellin, erittäin runsaan ja hyvän aamiaisen, niin valitse Riu Palace Meloneras.
Lady63, maaliskuu 2017, Riu Palace Meloneras

- Aivan upea hotelli!! Palvelu ensiluokkaista, siisteys, allas-alueet ja ja miljöö miellyttävät. Rauhallinen sijainti aivan meren rannalla, mahtavat näköalat. Kaiken kruunaa runsaat aamiaiset ja buffee illalliset, joiden ruoka oli todella monipuolista ja hyvää. Puolihoidolla pärjää varsin hyvin. Soveltuu myös perheille, mutta itse tulisin taaperoa isompien lasten kanssa.
Lomalla, huhtikuu 2017, Riu Palace Tenerife

Asiakastyytyväisyyden kärkisijoja

Kaikissa RIU-hotelleissa on paljon palaavia vieraita Se, että niin monet haluavat palata RIU-hotelliin vuosi vuodelta, kertovat erityisestä RIU-tunteesta. Näissä Riu Palace -hotelleissa on korkein asiakastyytyväisyys.
 1. Asiakasarvio: 9,5/10
  Riu Palace Meloneras, Gran Canaria - Tyylikäs La Melonerasissa sijaitseva hotelli, jossa on useita uima-altaita

 2. Asiakasarvio: 9,3/10
  Riu Palace Maspalomas, Gran Canaria - Siirtomaatyyliin rakennettu hotelli hyvällä sijainnilla Playa del Inglesin hiekkadyynien vieressä

 3. Asiakasarvio: 9,3/10
  Riu Palace Jamaica, Jamaika - Viiden tähden All Inclusive -hotelli vain aikuisille

 4. Asiakasarvio: 9,2/10
  Riu Palace Tenerife, Teneriffa – Hotelli Playa de Fañabessa on hienot näkymät ravintolan terassilta

 5. Asiakasarvio: 9,2/10
  Riu Palace Las Américas, Cancun - Cancunin pitkällä hiekkarannalla sijaitseva hotelli, jossa on ensiluokkainen palvelu ja useita à la carte -ravintoloita

 6. Asiakasarvio: 9,1/10
  Riu Palace Cabo Verde, Kap Verde - Yksi parhaista hotelleista Salin saarella. All Inclusive sisältyy hintaan.

 7. Asiakasarvio: 8,9/10
  Riu Palace Madeira, Madeira – Hotellilla on iso allasalue meren puolella

Muita samankaltaisia

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora 24.6.2019

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora 11.6.2019