Ylelliset RIU-hotellit talvilomallesi

RIU Palace -hotellit ovat RIU-hotelleista ylellisimpiä. Ne sijaitsevat aina rannalla, palvelu on huippuluokkaa ja ruoka on korkealaatuista ja monipuolista. Esittelemme tässä upeita talvikohteita Kanariansaarilla ja Kap Verdellä sekä hieman kauempana Malediiveilla ja Zanzibarissa.

Yhteistyössä RIU Hotels & Resorts
riulogo

RIU Palace Oasis, Gran Canaria

Omalla rantaosuudella Maspalomasin rannalla on hiljattain kunnostettu RIU Palace Oasis. Hotellissa on oma vehreä puutarha palmuineen ja tekojärvineen, kylpylä ja kuntosali sekä golf-kenttä lähettyvillä. Voit valita kolmesta altaasta, joista pääallas lämmitetään talvella. Lapsille on tarjolla leikkihuone ja lastenallas. Hintaan sisältyy runsas buffetaamiainen. Lisäpalveluna voit valita myös puolihoidon, johon sisältyvät aamiaisen lisäksi maukkaat päivälliset joka ilta. Miten olisi grillattua kalaa, tapaksia ja herkullinen suklaasuihkulähde?

RIU Palace Oasis tarjoaa kolme ihanaa uima-allasta ja suoran pääsyn rannalle.
RIU Palace Oasis tarjoaa kolme ihanaa uima-allasta ja suoran pääsyn rannalle.

RIU Palace Maspalomas, Gran Canaria

Playa del Inglesin dyynien ja meren äärellä sijaitsee Gran Canarian RIU Palace Maspalomas. Hotellissa on useita uima-altaita, jotka kaikki lämmitetään talvisin. Buffetaamiainen sisältyy hintaan. Lisämaksusta on saatavilla myös puolihoito, joka sisältää päivällisen joka ilta. Hotellin hyvä ruoka on syy, miksi monet asiakkaat viihtyvät täällä. Vierailun arvoinen on ehdottomasti myös ihana kävelykatu San Augustinista Melonerakseen.

RIU Palace Maspalomas Playa del Inglesin dyynien ja meren äärellä.
RIU Palace Maspalomas Playa del Inglesin dyynien ja meren äärellä.

RIU Palace Tenerife, Teneriffa

Aivan meren rannalla eteläisellä Teneriffalla sijaitsee RIU Palace Tenerife. Hotellin ja uima-altaan välissä on suuria viheralueita, palmuja, aurinkotuoleja ja kolmesta altaasta, sekä sisä- että ulkotiloissa, joista voit valita. Talvella uima-allas on lämmitetty ja meren äärellä on upea infinity-allas. Aamiainen sisältyy hintaan, ja voit lisätä lisämaksusta puolihoidon. On mahtava istua hotellin terassilla ja katsella kun aurinko laskee naapurisaari La Gomeran taakse.

Aivan meren äärellä Playa del Duquen rannalla sijaitsee RIU Palace Tenerife.
Aivan meren äärellä Playa del Duquen rannalla sijaitsee RIU Palace Tenerife.

RIU Palace Jandia, Fuerteventura

Herää turkoosin meren ja valkoisen hiekkarannan maisemissa RIU Palace Jandiassa. Nauti aamu-uinnista Atlantin valtameressä tai uima-altaassa, josta on myös merinäköala. Aamiainen sisältyy hintaan. Lisäpalveluna voit valita puolihoidon, jolloin tarjolla on joka ilta ihastuttava päivällisbuffet. Auringonoton ja uinnin lisäksi voit vuokrata pyörän, lainelaudan tai auton, jolloin näet laajemmin Fuerteventuraa. Älä unohda kävellä rantapromenadia pitkin Morro Chablen kylään, jossa on viihtyisät kahvilat ja baarit.

RIU Palace Jandia kauniin valkoisella rannalla Fuerteventuralla.
RIU Palace Jandia kauniin valkoisella rannalla Fuerteventuralla.

RIU Palace Boavista, Boavista, Kap Verde

Boavistan Praia de Chavesin rannalla sijaitsee hiljattain rakennettu RIU Palace Boavista. Hintaan sisältyy fantastinen All inclusive, jossa voit valita herkutella jopa neljän ravintolan ja kuuden baarin välillä. Hotellissa on kuntosali, spa, lastenkerho ja lentopallokenttä. Voit myös lähteä kalastusretkelle tai osallistua valaidenkatselumatkalle. Kokemisen arvoisia ovat loputtomat rannat, jossa olet periaatteessa yksin.

Vastikään rakennettu RIU Palace Boavista sijaitsee Praia de Chavesin rannalla.
Vastikään rakennettu RIU Palace Boavista sijaitsee Praia de Chavesin rannalla.

RIU Palace Cabo Verde, Sal, Kap Verde

Hieman Santa Marian ulkopuolella Salin saarella sijaitsee RIU Palace Cabo Verde. Hotellissa on useita uima-altaita ja voit käyttää myös naapurihotelli ClubHotel RIU Funanán allasalueita. All Inclusive sisältyy hintaan, ja hotellissa on neljä ravintolaa ja seitsemän baaria. RIU Palace Cabo Verdellä lapsille oma allas, leikkipaikka ja lastenkerho. Hotelli sijaitsee pitkällä, kauniilla rannalla ja alueella on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja. Auringonoton ja uinnin lisäksi voit lähteä katsomaan sitruunahaita, ratsastaa rannalla ja vaellella kauniiseen Santa Marian kylään.

RIU Palace Cabo Verde sijaitsee aivan rannalla Salin saarella.
RIU Palace Cabo Verde sijaitsee aivan rannalla Salin saarella.

RIU Palace Maldivas, Malediivit

Ylellinen RIU Palace Maldivas on hiljattain rakennettu Kedhigandun saarelle Dhaalu atollilla. 24 h All Inclusive sisältyy hintaan ja voit asua omassa villassa, jossa oma uima-allas. Hotellin ravintolan lisäksi voit käyttää naapurihotelli RIU Atollin ravintoloita ja baareja – hotellit sijaitsevat eri saarilla, jotka on yhdistetty kulkusillalla. RIU Palace Maldivasin asiakkailla on pääsy hotellin spahan, kuntosalille ja lastenkerhoon sekä erityisesti atollin puuterinvalkoisille paratiisirannoille ja trooppisia akvaarioita muistuttaviin vesiin.

Hiljattain rakennettu RIU Palace Maldivas Malediiveilla tarjoaa äärimmäistä ylellisyyttä lomaan.
Hiljattain rakennettu RIU Palace Maldivas Malediiveilla tarjoaa äärimmäistä ylellisyyttä lomaan.

RIU Palace Zanzibar, Zanzibar

Zanzibarin rantaparatiisissa sijaitsee aikuishotelli RIU Palace Zanzibar. 24 h All Inclusive sisältyy hintaan, ja hotelli sijaitsee puuterinvalkoisella rannalla, turkoosien vesien äärellä. Hotellissa on kolme ravintolaa ja kolme baaria, useita uima-altaita sekä ihastuttava spa.

RIU Palace Zanzibar – ylellisyyttä aikuisille.
RIU Palace Zanzibar – ylellisyyttä aikuisille.

Muita samankaltaisia

Oma uima-allas – 7 hotellivinkkiä Kreikkaan

Suomen ilmasto ei oikein suosi oman uima-altaan hankkimista. Onneksi on kuitenkin loma ja kesä ja Kreikka! Sekä nämä ihanat hotellit, joissa voit varata huoneen ikiomalla uima-altaalla. Tutustu erilaisiin swip up -vaihtoehtoihin Kreikan suosikkisaarilla ja tee oma kesäpesäsi altaan reunalle.
Johanna Johanna

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna