Ylelliset RIU-hotellit talvilomallesi

25.6.2019
Johanna
RIU Palace -hotellit ovat RIU-hotelleista ylellisimpiä. Ne sijaitsevat aina rannalla, palvelu on huippuluokkaa ja ruoka on korkealaatuista ja monipuolista. Esittelemme tässä upeita talvikohteita Kanariansaarilla ja Kap Verdellä sekä hieman kauempana Malediiveilla ja Zanzibarissa.

Yhteistyössä RIU Hotels & Resorts
riulogo

RIU Palace Oasis, Gran Canaria

Omalla rantaosuudella Maspalomasin rannalla on hiljattain kunnostettu RIU Palace Oasis. Hotellissa on oma vehreä puutarha palmuineen ja tekojärvineen, kylpylä ja kuntosali sekä golf-kenttä lähettyvillä. Voit valita kolmesta altaasta, joista pääallas lämmitetään talvella. Lapsille on tarjolla leikkihuone ja lastenallas. Hintaan sisältyy runsas buffetaamiainen. Lisäpalveluna voit valita myös puolihoidon, johon sisältyvät aamiaisen lisäksi maukkaat päivälliset joka ilta. Miten olisi grillattua kalaa, tapaksia ja herkullinen suklaasuihkulähde?

RIU Palace Oasis tarjoaa kolme ihanaa uima-allasta ja suoran pääsyn rannalle.
RIU Palace Oasis tarjoaa kolme ihanaa uima-allasta ja suoran pääsyn rannalle.

RIU Palace Maspalomas, Gran Canaria

Playa del Inglesin dyynien ja meren äärellä sijaitsee Gran Canarian RIU Palace Maspalomas. Hotellissa on useita uima-altaita, jotka kaikki lämmitetään talvisin. Buffetaamiainen sisältyy hintaan. Lisämaksusta on saatavilla myös puolihoito, joka sisältää päivällisen joka ilta. Hotellin hyvä ruoka on syy, miksi monet asiakkaat viihtyvät täällä. Vierailun arvoinen on ehdottomasti myös ihana kävelykatu San Augustinista Melonerakseen.

RIU Palace Maspalomas Playa del Inglesin dyynien ja meren äärellä.
RIU Palace Maspalomas Playa del Inglesin dyynien ja meren äärellä.

RIU Palace Tenerife, Teneriffa

Aivan meren rannalla eteläisellä Teneriffalla sijaitsee RIU Palace Tenerife. Hotellin ja uima-altaan välissä on suuria viheralueita, palmuja, aurinkotuoleja ja kolmesta altaasta, sekä sisä- että ulkotiloissa, joista voit valita. Talvella uima-allas on lämmitetty ja meren äärellä on upea infinity-allas. Aamiainen sisältyy hintaan, ja voit lisätä lisämaksusta puolihoidon. On mahtava istua hotellin terassilla ja katsella kun aurinko laskee naapurisaari La Gomeran taakse.

Aivan meren äärellä Playa del Duquen rannalla sijaitsee RIU Palace Tenerife.
Aivan meren äärellä Playa del Duquen rannalla sijaitsee RIU Palace Tenerife.

RIU Palace Jandia, Fuerteventura

Herää turkoosin meren ja valkoisen hiekkarannan maisemissa RIU Palace Jandiassa. Nauti aamu-uinnista Atlantin valtameressä tai uima-altaassa, josta on myös merinäköala. Aamiainen sisältyy hintaan. Lisäpalveluna voit valita puolihoidon, jolloin tarjolla on joka ilta ihastuttava päivällisbuffet. Auringonoton ja uinnin lisäksi voit vuokrata pyörän, lainelaudan tai auton, jolloin näet laajemmin Fuerteventuraa. Älä unohda kävellä rantapromenadia pitkin Morro Chablen kylään, jossa on viihtyisät kahvilat ja baarit.

RIU Palace Jandia kauniin valkoisella rannalla Fuerteventuralla.
RIU Palace Jandia kauniin valkoisella rannalla Fuerteventuralla.

RIU Palace Boavista, Boavista, Kap Verde

Boavistan Praia de Chavesin rannalla sijaitsee hiljattain rakennettu RIU Palace Boavista. Hintaan sisältyy fantastinen All inclusive, jossa voit valita herkutella jopa neljän ravintolan ja kuuden baarin välillä. Hotellissa on kuntosali, spa, lastenkerho ja lentopallokenttä. Voit myös lähteä kalastusretkelle tai osallistua valaidenkatselumatkalle. Kokemisen arvoisia ovat loputtomat rannat, jossa olet periaatteessa yksin.

Vastikään rakennettu RIU Palace Boavista sijaitsee Praia de Chavesin rannalla.
Vastikään rakennettu RIU Palace Boavista sijaitsee Praia de Chavesin rannalla.

RIU Palace Cabo Verde, Sal, Kap Verde

Hieman Santa Marian ulkopuolella Salin saarella sijaitsee RIU Palace Cabo Verde. Hotellissa on useita uima-altaita ja voit käyttää myös naapurihotelli ClubHotel RIU Funanán allasalueita. All Inclusive sisältyy hintaan, ja hotellissa on neljä ravintolaa ja seitsemän baaria. RIU Palace Cabo Verdellä lapsille oma allas, leikkipaikka ja lastenkerho. Hotelli sijaitsee pitkällä, kauniilla rannalla ja alueella on runsaasti aurinkotuoleja ja -varjoja. Auringonoton ja uinnin lisäksi voit lähteä katsomaan sitruunahaita, ratsastaa rannalla ja vaellella kauniiseen Santa Marian kylään.

RIU Palace Cabo Verde sijaitsee aivan rannalla Salin saarella.
RIU Palace Cabo Verde sijaitsee aivan rannalla Salin saarella.

RIU Palace Maldivas, Malediivit

Ylellinen RIU Palace Maldivas on hiljattain rakennettu Kedhigandun saarelle Dhaalu atollilla. 24 h All Inclusive sisältyy hintaan ja voit asua omassa villassa, jossa oma uima-allas. Hotellin ravintolan lisäksi voit käyttää naapurihotelli RIU Atollin ravintoloita ja baareja – hotellit sijaitsevat eri saarilla, jotka on yhdistetty kulkusillalla. RIU Palace Maldivasin asiakkailla on pääsy hotellin spahan, kuntosalille ja lastenkerhoon sekä erityisesti atollin puuterinvalkoisille paratiisirannoille ja trooppisia akvaarioita muistuttaviin vesiin.

Hiljattain rakennettu RIU Palace Maldivas Malediiveilla tarjoaa äärimmäistä ylellisyyttä lomaan.
Hiljattain rakennettu RIU Palace Maldivas Malediiveilla tarjoaa äärimmäistä ylellisyyttä lomaan.

RIU Palace Zanzibar, Zanzibar

Zanzibarin rantaparatiisissa sijaitsee aikuishotelli RIU Palace Zanzibar. 24 h All Inclusive sisältyy hintaan, ja hotelli sijaitsee puuterinvalkoisella rannalla, turkoosien vesien äärellä. Hotellissa on kolme ravintolaa ja kolme baaria, useita uima-altaita sekä ihastuttava spa.

RIU Palace Zanzibar – ylellisyyttä aikuisille.
RIU Palace Zanzibar – ylellisyyttä aikuisille.

Muita samankaltaisia

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019

6 Instagram-ystävällistä hotellia kesälomalle

Liikaa ihmisiä kuvassa, varjoisat uima-altaat, puut peittävät merinäköalan... Ei näin. Nyt listaamme perhehotellit, joista saat täydelliset instakuvat. Jatka lukemista ja nappaa kesän hienoimmat kuvat.
SallaS SallaS 8.5.2019