Matkat
Sansibar

Hinta alkaen

...

Hotelleja

28

Hintataso

Hintaesimerkit Sansibarista
  • Päivällinenn. 8–15 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaTansanian šillinki (TZS)
  • Aikaero+1 tunti
  • PääkaupunkiDodoma
  • KieliSwahili, englanti
  • Väkilukun. 1 300 000

Matkat Sansibar

Sansibar

Sansibar. Jo pelkkä nimi tuo mieliin kuvan pitkistä ja valkeista hiekkarannoista ja turkoosina kimaltelevasta merestä. Yhdistettynä sopivaan annokseen taikaa. Nauti auringosta ja uimisesta, snorklaa, tee retkiä markkinoille, maustepuutarhoihin ja Stone Townin labyrinttimaisille kujille.

Tansanian kaakkoisrannikolla sijaitsevalla Sansibarin maustesaarella elämän tahti on mukavan rauhallinen ja rento. Asut valkeiden hiekkarantojen äärellä, jossain valikoimamme nykyaikaisista afrikkalaistyyppisistä hotellista. Muutaman askeleen päässä hotelleista eletään tavallista afrikkalaista arkea saaren asukkaiden kalastaessa ja laskiessa verkkoja sekä kerätessä simpukoita samaan aikaan kuin lapset leikkivät rannalla.

Upea Stone Town

Saari on pieni, pinta-alaltaan noin Kemiönsaaren kokoinen, mutta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Voit sukeltaa ja snorklata, tähystellä delfiinejä merellä tai vaikka joogata rannalla. Mausteretkellä saat matkaasi muistoja ihastuttavista vaniljan, kanelin ja muskotin tuoksuista, minkä lisäksi saat kuulla paljon saaren historiasta. Kävely Sultanin palatsissa ja kauniisti kaiverretut portit upeassa – ja viehättävästi kuluneessa – Stone Townin vanhassa kaupungissa vievät sinut ajatuksissa aivan toisenlaiseen maailmaan. Odotettavissa varmasti paljon kuvattavaa ja satumaisia auringonlaskuja.

Sansibar pohjoisesta etelään

Sansibarin historia on pitkä ja kirjava. Kauppiaat kaikkialta maailmalta saapuivat saarelle myymään tavaroitaan, kuten kultaa ja norsunluuta. Synkempi luku kirjoitettiin historiaan silloin, kun saari toimi orjakaupan keskuksena. Saaren pohjoisosassa sijaitsevat tärkeimmät matkailijoille suunnatut alueet, joilla on sekä lomahotelleja uima-altaineen ja aktiviteetteineen että yksinkertaisempia bungaloweja rannalla. Kaakkoisrannikko on luonnonmukaisempaa ja siellä on koskemattomia, pitkiä rantoja ja siellä täällä pieniä kyliä ja hotelleja. Vuorovesivaihtelu on merkittävämpää kuin pohjoisrannikolla, mutta hotelleilla on viihtyisät allasalueet ja monilla niistä puiset laiturit, joilta voit uida meressä laskuveden aikaan.

Useita syitä matkustaa Sansibarille

  • Kaikki TUI-hotellit sijaitsevat rannalla
  • Mukava, vain 1 tunnin aikaero – ei huolta jetlagista
  • Eksoottinen lomakohde lyhyen lentomatkan päässä – yhden viikon lomakin onnistuu
  • Kalaan, äyriäisiin ja mausteisiin ruokiin pohjautuva ruokakulttuuri

Matkakohteet Sansibar

Uutuus
Matemwe

Matemwe

1 hotellia
Alkaen
Matemwe on rauhallinen keidas Sansibarin itäosassa, puuternvalkean rannan ja turkoosin meren äärellä. Rantahotellissamme fokuksena jooga, rentoutuminen ja harmonia.
Uutuus
Uroa

Uroa

3 hotellia
Alkaen
Uroa on pieni ja rauhallinen kalastajakylä Sansibarin itärannikolla, joka sopii rentouttavaan rantaloman viettoon. Asut edullisesti, aivan valkean hiekkarannan äärellä.
Uutuus
Nungwi

Nungwi

5 hotellia
Alkaen
Suosittu lomakohde Sansibarilla, saaren kauneimpien rantojen äärellä. Puuterinvalkeaa rantaa reunustavat huojuvat kookospalmut, kalastajien veneet, rantabaarit ja hotellit.
Uutuus
Pingwe

Pingwe

3 hotellia
Alkaen
Rauhallinen pieni paratiisi, jonka unelmarannoilla turkoosinsinisenä kimaltavan meren äärellä loman keskipisteenä on rentoutuminen. Mikäli kaipaat lomallesi aktiviteetteja, joit kokeilla leijalautailua.
Uutuus
Jambiani

Jambiani

1 hotellia
Alkaen
Kaakkois-Sansibarilla sijaitseva Jambiani on rauhallinen ja viehättävä pikkukylä, jossa elät lähellä paikallista arkea. Voit tehdä kätevästi retkiä niin kansallispuistoon, snorklausriutoille kuin Stone Towniin.
Uutuus
Paje

Paje

3 hotellia
Alkaen
Pieni ja tunnelmaltaan rento kalastajakylä Sansibarin kaakkoisosassa. Ranta on yksi Sansibarin kauneimmista. Paje on myös tunnettu leijalautailijoiden keskuudessa.
Uutuus
Kendwa

Kendwa

1 hotellia
Alkaen
Sansibarin luoteisosassa sijaitseva Kendwa on toimiva lomakohde, jossa pitkä ja leveä, liidunvalkea hiekkaranta, vesiurheilua, huveja ja upeita auringonlaskuja.
Uutuus
Kiwengwa

Kiwengwa

7 hotellia
Alkaen
Kiwengwa sijaitsee Sansibarin itärannikolla, pitkän ja valkean hiekkarannan äärellä. Täällä majoitut mukavasti jossain rannikon tasokkaimmista All Inclusive -hotelleista, kuten TUI Blue.
Uutuus
Stone Town

Stone Town

4 hotellia
Alkaen
Maailmanperintökohde Stone Town labyrinttikujineen ja kauniine portteineen on ihanan taianomainen paikka.
Katso kaikki (9)

Matkavaihtoehtoja Sansibar