Matkat
Kiwengwa

Hinta alkaen

...

Hotelleja

7

Hintataso

Hintaesimerkit Sansibarista
  • Päivällinenn. 8–15 e
  • Vesi (1,5 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaTansanian šillinki (TZS)
  • Aikaero+1 tunti
  • PääkaupunkiDodoma
  • KieliSwahili, englanti
  • Väkilukun. 1 300 000

Matkat Kiwengwa

Kiwengwa

Kiwengwa sijaitsee Sansibarin itärannikolla, pitkän ja ihanan hiekkarannan äärellä. Vaivattomampaa ei lomailu juuri voisi olla. Täällä voit nimittäin valita jonkin rannikon tasokkaimmista All Inclusive -hotelleista altaineen ja aktiviteetteineen.

Jos etsit lomallesi täyden palvelun hotellia, jolta ei juurikaan loman aikana tarvitse poistua, on Kiwengwa oikea lomakohde. Useimmilla hotelleilla on sekä suuret allasalueet, aktiviteetteja että ravintoloita ja spa.

All Inclusive -hotelleja

Kimengwassa nautitaan All Inclusive -palveluista. Talvikaudella 2020/2021 voit esimerkiksi valita kahdesta saaren parhaasta hotellista:
TUI Blue Bahari, jossa voit nauttia lomallasi runsaasta All Inclusive -tarjonnasta, kuntoilusta, modernista hotelliympäristöstä ja tasokkaasta palvelusta.
Kiwengwa Beach Resort sopii erinomaisesti sekä perheille että ilman lapsia matkustaville aikuisille. Hotellilla on useita allasalueita ja päivisin järjestetään monenlaisia leikkejä ja aktiviteetteja.

Mutta vaikka All Inclusive -hotellilla oleskelu olisi kuinka mukavaa, älä unohda tutustua myös hotellin ulkopuoliseen Sansibariin!

Upea Stone Town

Saari on pieni, pinta-alaltaan noin Kemiönsaaren kokoinen, mutta tarjoaa paljon mielenkiintoista nähtävää ja koettavaa. Voit sukeltaa ja snorklata, tähystellä delfiinejä merellä tai vaikka joogata rannalla. Mausteretkellä saat matkaasi muistoja ihastuttavista vaniljan, kanelin ja muskotin tuoksuista, minkä lisäksi saat kuulla paljon saaren historiasta. Kävely Sultanin palatsissa ja kauniisti kaiverretut portit upeassa – ja viehättävästi kuluneessa – Stone Townin vanhassa kaupungissa vievät sinut ajatuksissa aivan toisenlaiseen maailmaan. Odotettavissa varmasti paljon kuvattavaa ja satumaisia auringonlaskuja.

Matkavaihtoehtoja Kiwengwa