Lähde kesällä TUIn matkassa suoraan Välimeren lämpöön, Rodokselle tai Turkkiin, Kuopiosta.

Voit myös varata äkkilähdön tai pelkät lennot Kuopiosta. Varatessasi pelkät lennot järjestät majoituksen lomakohteessa omatoimisesti. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Tutustu lomamatkoihimme ja varaa oma lomasi - mukavasti omalta kotikentältä!

Tervetuloa TUIn lomamaailmaan!

Vinkit ja tarjoukset:

Katse kesään 2020

Ensi kesän loma kannattaa varmistaa nyt. Valitse joku ihanista TUI Blue -hotelleistamme, jossa nautit aidosta ja modernista lomatunnelmasta sekä lomakohteesi kulttuurista.

Tarjouksen siivin lomalle

Nappaa kuuma matkatarjous, edullinen äkkilähtö tai ihan vaan pelkät lennot ja lähde nauttimaan lämpimästä lomasta. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Lomalle Kuopiosta

Tietoja Kuopion lentoasemasta Rissalassa

Kuopion lentoasema sijaitsee noin 14 kilometrin päässä Kuopion keskustan pohjoispuolella, Siilinjärven Rissalassa. Lentoasemalta on matkaa Siilinjärven keskustaan 11 kilometriä ja Iisalmeen 70 kilometriä.

Terminaalin edustalla sijaitsevat pysäköintialueet, joista P1 on tarkoitettu lyhytaikaiseen ja P2 pitkäaikaiseen pysäköintiin.

Lentoaseman ja Kuopion keskustan välillä liikennöi Kuopion seudun joukkoliikenteen bussilinja 40.

Lentoasemalla on maksuton wifi ja monia palveluja kuten kahvila, pieni matkamuistomyymälä ja apteekki.