Lähde kesällä TUIn matkassa suoraan Välimeren lämpöön, Rodokselle tai Turkkiin, Kuopiosta.

Voit myös varata pelkät lennot Kuopiosta ilman majoitusta. Silloin järjestät majoituksen lomakohteessa omatoimisesti. Huomioithan, että matkatarjonta vaihtelee kuukausittain, eikä äkkilähtöjä ja pelkkiä lentoja ole välttämättä aina saatavilla.

Tutustu lomamatkoihimme ja varaa oma lomasi - mukavasti omalta kotikentältä!

Äkkilähdöt Kuopiosta
Jos etsit edullista matkaa lähiajalle, katso silloin äkkilähdöt Kuopiosta.

*Lisäalennus 100 e/varaus kampanjatunnuksella KROAT9
Etu koskee kaikkia vähintään viikon pituisia loma- ja reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 1.7.-30.9.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 10.6.–26.6.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

*Lisäalennus 100 e/varaus kampanjatunnuksella DELSOL
Etu koskee kaikkia vähintään viikon pituisia reittilennoilla toteutettavia lähtöjä aikavälillä 18.6.-31.10.2019. Etu on voimassa, kun varaus tehdään 18.6.–2.7.2019. Etu koskee vain uusia varauksia. Etu ei koske pelkkiä lentoja eikä pelkkiä hotellivarauksia. Etu koskee myös tarjoushintaisia lomia, mutta siihen ei voi yhdistää muita kampanjatunnuksia. TUI varaa oikeuden hintojen ja kampanjan muutoksiin.

Kesän suorat lomalennot Kuopiosta

Varmista lämmin kesäloma ja varaa suora lomalento Kuopiosta! Valitse monipuolinen ja edullinen Antalyan rannikko, Turkin helmi, tai aina ihana ja aurinkoinen Rodos!

Suosittuja kohteita Kuopiosta

Suorien lomalentojen lisäksi Kuopiosta on hyvät yhteydet maailmalle reittilennoin. Tutustu suosituimpiin lomakohteisiin, joihin pääset kätevästi reittilentoihin Kuopiosta. Saatavilla lomia kesäkuukausille ja pitkälle syksyyn - myös syyslomaviikolle!

Lomalle Kuopiosta

Tietoja Kuopion lentoasemasta Rissalassa

Kuopion lentoasema sijaitsee noin 14 kilometrin päässä Kuopion keskustan pohjoispuolella, Siilinjärven Rissalassa. Lentoasemalta on matkaa Siilinjärven keskustaan 11 kilometriä ja Iisalmeen 70 kilometriä.

Terminaalin edustalla sijaitsevat pysäköintialueet, joista P1 on tarkoitettu lyhytaikaiseen ja P2 pitkäaikaiseen pysäköintiin.

Lentoaseman ja Kuopion keskustan välillä liikennöi Kuopion seudun joukkoliikenteen bussilinja 40.

Lentoasemalla on maksuton wifi ja monia palveluja kuten kahvila, pieni matkamuistomyymälä ja apteekki.