13.11.2017

Bamse – kaikkien suomalaisten lasten kaveri

Viime vuonna 50 vuotta täyttänyt Maailman Vahvin Nalle on ruotsalaisen Rune Andréassonin vuonna 1961 luoma sarjakuvahahmo ja sarjakuvalehti. Sittemmin Bamse on saanut oman uimakoulunsa, sovelluksensa sekä esiintynyt myös video- ja elokuvatähtenä.

Maailman Vahvin Nalle -sarjakuvahahmo luotiin vuonna 1961. Oman sarjakuvalehtensä Bamse sai vuonna 1973. Bamsesta on tehty myös piirroselokuvasarja, joka ilmestyi vuonna 1966.

Bamse on Maailman Vahvin Nalle, mutta myös maailman kiltein nalle ja kaikkien lasten ystävä. Luonteeltaan Bamse on hyväntahtoinen ja puolustaa aina heikoimpia. Suuret voimansa Maailman Vahvin Nalle saa isöäitinsä valmistamasta jymy-hunajasta. Voimillaan Bamse pystyy uskomattomiin tekoihin!

Bamse on tehnyt yhteistyötä TUIn kanssa jo vuodesta 1983. Bamsesta onkin tullut TUIlle vahva symboli, joka ilahduttaa niin lapsia kuin aikuisia. Merkkejä väsymyksestä ei tässä 50-vuotiaassa nallessa kuitenkaan vielä näy. Tulevaisuus näyttää, mitä uutta ja hauskaa Bamse ystävineen vielä keksii!

Bamse Club -lastenkerho

3-5 –vuotiaiden lasten oma Bamse Club on viihdyttänyt tuhatmäärin nuorimpia lomalaisia TUIn suosituimmissa perhelomakohteissa. Bamse Club on maksuton lastenkerho, jossa lapset viettävät omaa aikaa suomenkielisten ja kansainvälisten ohjaajien sekä ikätovereidensa kanssa leikkien, laulaen ja pelaten. Luonnollisesti myös Maailman Vahvin Nalle vierailee kerhossa antamassa Bamsehaleja kaikille lapsille.

Maksuttomaan 3-5 –vuotiaille suunnattuun Bamse Clubiin voi ilmoittautua paikan päällä lomakohteessa.

Bamsen Uimakoulu

Maailman Vahvin Nalle ei pelkää mitään, ei myöskään vettä, ja nalle opettaakin mielellään uimisen saloja pienille lomalaisille. Bamsen Uimakoulussa jo veteen tottuneet, yli 5-vuotiaat lapset, oppivat uimataidon turvallisesti ja hauskalla tavalla koulutettujen, suomenkielisten uimaopettajien johdolla. Bamsen Uimakoulu on varattavissa etukäteen useimmissa Välimeren TUI Blue For Families -hotelleissa.

Bamse Club -sovellus

Bamse ei ole ainoastaan sarjakuvasankari, mutta myös tiukasti ajan hermolla elävä moderni nalle. Vuonna 2016 Bamse sai ikioman sovelluksensa, eikä kenenkään tarvitse enää kärsiä Bamse-ikävästä! Bamse Club -sovelluksessa voi tavata Bamsen, melkein kuin olisi lomalla TUIn lomakohteessa! Sovelluksessa voi laulaa, pelata, rakentaa hiekkalinnan tai opetella tanssimaan Bamsetanssia. Sovelluksessa voi myös seurata Bamsen matkaa lentokentältä lomakohteeseen videoiden muodossa. Bamse Club -sovelluksen voi ladata ilmaiseksi App Storesta ja Google Playsta.

Bamse Club -sovelluksessa voi pelata, laulaa, tanssia ja oppia uusia asioita Bamsen kanssa, vuoden jokaisena päivänä!

Muita samankaltaisia

Päivä Bamse Clubissa

Tule mukaan viettämään hauskaa päivää TUI Blue For Families- hotellin Bamse Clubissa, kun henkilökuntamme kertoo, miten he auttavat luomaan unohtumattomia lomamuistoja. Lapsille Bamse Clubissa vietetyistä päivistä voi mikä tahansa olla se loman paras seikkailu jota muistellaan vielä pitkän aikaa!
Noora Noora 14.5.2019

Mediapersoona Mikko Silvennoinen Playa del Inglesissä: ”Viihdyn täällä ihan homona!”

Media-alan yrittäjä Mikko Silvennoinen lomailee Gran Canarialla pari kertaa talvessa. Monipuoliselta saarelta löytyy aina jotain uutta ja mielenkiintoista.
SallaS SallaS 15.11.2017

Bamse Club -sovellus on luotu lapsilta lapsille

Paras perheloma on enemmän kuin lomalla vietetty aika. Yhtä tärkeitä ovat matkan odotus, perhoset vatsassa lentokoneen noustessa ilmaan ja unohtumattomat muistot ja nauru jälkikäteen. Oikean lomatunnelman luomiseen pyysimme apua perheiltä ja lapsilta ja loimme sovelluksen, jossa voit tavata Bamsen, vuoden jokaisena päivänä!
Johanna Johanna 31.5.2017

Bamse herkuttelee lentoaterialla

Lentomatka ilman lentoateriaa on kuin elokuva ilman popcornia. Bamse tilaa aina ateriat lennolle etukäteen - eikä pelkästään siksi, että hän ei voi ottaa suurta jymyhunajapurkkiaan evääksi koneeseen. Miten sujuu Bamselta ateriointi lentokoneessa? Entä onko Maailman Vahvin Nalle kenties myös Maailman Nälkäisin Nalle?
Johanna Johanna 27.3.2017