Päivä Bamse Clubissa

Tule mukaan viettämään hauskaa päivää TUI Blue For Families- hotellin Bamse Clubissa, kun henkilökuntamme kertoo, miten he auttavat luomaan unohtumattomia lomamuistoja. Lapsille Bamse Clubissa vietetyistä päivistä voi mikä tahansa olla se loman paras seikkailu jota muistellaan vielä pitkän aikaa!

Linnea Bay työskentelee TUI Blue Atlantica Caldera Paradise ja TUI Blue Atlantica Caldera Beach -hotellien lastenkerhoissa. Hän kertoo mitä kaikkea mukavaa 3–5-vuotiaiden lasten Bamse Clubissa päivän aikana tapahtuu. Saatat yllättyä, miten paljon lapset ja ohjaajat ehtivät tehdä kahdessa tunnissa!

Kaikki Bamse Clubin aktiviteetit on TUI Child Care teamin suunnittelemia. Pedagogisesti koostettu ohjelma sisältää vuorotellen sekä ulkoilua ja liikkumista että rauhallisempia hetkiä, jotka luovat päivälle mukavan rytmin. Kahden tunnin kerholeikkien aikana pidetään tietenkin myös monta juomataukoa.

Joka kesä kerhon valikoimaan tulee uusia jännittäviä teemoja, jotka on suunniteltu tietyn ikäisille lapsille.

Seikkailuja ja taikuutta Bamse Clubissa

Lapset eivät saa etukäteen tietää, mitä Bamse Clubissa tulee tapahtumaan. Joka päivä on tarjolla uusi yllätys esimerkiksi avaruusseikkailun tai viidakkoretken muodossa. Joskus Bamse saattaa viedä lapset jännittäviin maihin lentävällä matollaan!

Yhdessä lasten kanssa selvitämme, millainen seikkailu meitä edessä odottaa. Päivän seikkailu selviää, kun avaamme Bamsen taikakaapin. Kaapin avain on kuitenkin kadonnut eivätkä aikuiset onnistu löytämään sitä. Siksi on hyvä, että paikalla on paljon lapsia, jotka auttavat avaimen etsimisessä ja kaapin avaamisessa.

Mikä tahansa seikkailu tai aarrejahti edessä odottaakaan, tulemme kahden tunnin aikana askartelemaan, suorittamaan erilaisia tehtäviä, pelaamaan pelejä, leikkimään ja laulamaan. Lisäksi lapset saavat halutessaan kasvomaalaukset! Bamsen taikakellon avulla tiedämme lasten kanssa, mitä milloinkin tulee tehdä.

Leikki käynnissä TUI Blue Bellevue -hotellin Bamse Clubissa Kroatiassa.
Leikki käynnissä TUI Blue Bellevue -hotellin Bamse Clubissa Kroatiassa.

Bamsen taikakaapin avaimen etsintä ja kaapin avaaminen saa useimmat lapset innostumaan. Alkujännitys unohtuu ja Bamse Club täyttyy riemulla ja ilolla.

Juuri yllätykset tekevät Bamse Clubin erityiseksi ja taianomaiseksi paikaksi. Sekä tietenkin se, että se on Maailman Vahvimman Nallen ikioma kerho.

Bamse Clubin ovet avautuu!

Joka päivä kello 10 avataan Bamse Clubin ovet ja kaikki lapset ovat tervetulleita leikkimään! Jos ensimmäinen kerta lastenkerhossa hieman jännittää, saa äidin tai isän ottaa mukaan joksikin aikaa.

Aloitamme aina ensin lyhyellä leikillä, ennen kuin Bamse Clubin varsinainen ohjelma alkaa. Leikki voi olla esimerkiksi palikoilla rakentamista tai muovailuvahalla muovailua.

Kun kaikki lapset ovat paikalla, on aika aloittaa kerhon varsinainen ohjelma. Aluksi tutustumme kuitenkin toisiimme nimileikin ja Bamse Clubin tervehdyslaulun avulla.

Bamse Clubin säännöt

Jokaisen päivän alussa tutustumme myös lastenkerhon sääntöihin. Seuraten Bamsen esimerkkiä:

  • Olemme kilttejä
  • Kuuntelemme toisiamme
  • Jaamme kaiken

Päivän seikkailulla on viidakkoteema

Ennen kuin tiedämme, mikä seikkailu edessä odottaa, on lasten autettava löytämään Bamsen taikakaapin avain ja saatava kaappi auki.

Selviää, että tänään lähdemme viidakkoon seikkailemaan! Sitten soikin jo Bamsen taikakello merkiksi, että nyt on aika yhdessä askarrella jokaiselle lapselle oma viidakon eläinnaamio.

Leikkisät gorillat ja viidakon muut hauskat eläimet

Noin puolessa tunnissa olemme saaneet eläinnaamiot valmiiksi ja taikakello näyttää, että on aika tavata gorilla. Gorilla asuu syvällä viidakossa, jossa se istuu ja kaivaa nenäänsä. Muodostamme ringin ja laulamme yhdessä laulun, jonka aikana jokainen lapsi saa vuorotellen koskea ällöttävää gorillan räkää (slime). Kun laulu loppuu, huudamme kaikki ”Yöööök!” ja lapsi, jonka kädessä ”räkä” on, saa luvan heittää sen keskelle rinkiä.

Seuraavaksi siirrymme ulos leikkimään erilaisia viidakon eläimiä. Kiemurtelemme kuin käärmeet, venymme pitkiksi kuin kirahvit ja tömistelemme kuin norsut. Jos joku vanhemmista sattuu kävelemään ohi, karjumme kuin leijonat!

Onko Kyproksella leijonia ja kirahveja? Tottakai! Ainakin TUI Blue Nausicaa Beach -hotellissa!
Onko Kyproksella leijonia ja kirahveja? Tottakai! Ainakin TUI Blue Nausicaa Beach -hotellissa!

Kasvomaalausta ja viidakkokeilausta

Siirrymme Bamse Clubin sisätiloihin ja nyt kello näyttää, että on taas aika askarrella. Väritämme upeita papukaijoja ja liimaamme niille värikkäitä sulkia. Askarreltuaan saa lapsi halutessaan kasvomaalauksen ja voi näyttää ihan oikealta viidakon eläimeltä!

Nyt on kello vartin yli yksitoista ja Bamsen taikakello soi jälleen. On aika pelata viidakkokeilausta! Pallon virkaa toimittaa kookospähkinä ja keiloina on palmupuita. Keilauksen jälkeen kello ilmoittaa, että nyt tulisi mennä ulos leikkimään hännänryöstöä. Jokainen lapsi on saanut ”hännän”, jota täytyy suojella samalla kun yrittää ottaa toisilta häntiä pois.

Papukaijoja väritetään kieli keskellä suuta TUI Blue Baia di Conte -hotellissa.
Papukaijoja väritetään kieli keskellä suuta TUI Blue Baia di Conte -hotellissa.

Viidakkopantomiimi ja Bamse-laulu

Kun kello alkaa lähennellä kahtatoista, menemme jälleen sisälle ja keräämme lasten tavarat Bamselaukkuihin. On aika valmistautua sanomaan näkemiin tältä päivää. Keräännymme yhteen ja juttelemme, mikä on ollut kenenkin mielestä kivointa tänään. Viimeisenä leikkinä leikimme viidakkopantomiimiä. Lapset saavat vuorotellen esittää erilaisia viidakon eläimiä ja muut arvaavat mikä eläin on kyseessä.

Keskipäivällä on vanhempien aika tulla hakemaan lapset Bamse Clubista. Ennen lähtöä, laulamme kuitenkin vielä yhdessä Bamse-laulun. Joka päivä varmistamme, että lapsilla on vähintäänkin yksi askartelemansa taideteos ottaa mukaan päivän päätteeksi. Joinain päivinä jaetaan myös hienoja Bamse-diplomeja, Bamse-rannenauhoja ja tarroja.

Muutaman kerran viikossa itse Bamse tulee lastenkerhoon tervehtimään lapsia. Bamsen ja kaverinsa, Captain T:n, voi tavata muuten hotellilla esimerkiksi allasalueella tai Aquadiscossa.

Bamse ja Captain T nauttimassa pienestä lepohetkestä.
Bamse ja Captain T nauttimassa pienestä lepohetkestä.

Muita samankaltaisia

Kanariansaarten parhaat rannat – 13 vinkkiä

Kanariansaarilla on rantoja joka makuun. Fuerteventuran pitkistä kultaisista rannoista, Teneriffan ainutlaatuisiin laavahiekkaisiin rantoihin. Tässä 13 vinkkiä rakastettujen Kanariansaarten tunnetuille ja tuntemattomammille rannoille.
Noora Noora

5 ympäristösertifioitua hotellia kesälomalle

Asia, joka muodostuu yhä tärkeämmäksi matkailijoiden keskuudessa, on ympäristösertifioidut hotellit. 95 prosenttia TUIn asiakkaista pitää vastuullisuutta tärkeänä osana lomaa ja noin joka viides ei voisi kuvitella majoittuvansa hotelliin, joka ei ole ympäristösertifioitu. Tämän osoittaa vastikään tehty asiakastutkimus. Tähän olemme listanneet viisi suosituinta kesäkauden ympäristösertifioitua hotelliamme.
Oona Oona

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Lentäminen lapsen kanssa – hyödyllisiä vinkkejä

TUIlla työskentelevän Towen lapset ovat reissanneet äitinsä mukana jo parin kuukauden ikäisistä. Lentokoneessa on istuttu pidempiä ja lyhyempiä matkoja niin päivällä kuin yölläkin. Joskus, kun lapset ovat olleet kipeinä lennon aikana, matka on saattanut tuntua melkoisen pitkältä. Toisinaan sitten taas lento on sujunut kuin mukava ilta kotisohvalla. Tässä Towen omakohtaisiin kokemuksiin perustuvia vinkkejä, joita voit soveltaa lennolla omien lastesi kanssa.
SallaS SallaS