23.10.2019

Hotelleja Kanariansaarilla, joissa All Inclusive sisältyy

Haluatko tietää tarkalleen, paljonko lomamatkasi tulee maksamaan ja varmistua, että saatavilla on aina koko perheelle sopivaa ruokaa? Tässä tapauksessa All Inclusive – hotelli saattaa olla mainio vaihtoehto. Tähän olemme listanneet Kanariansaarten hotelleja, joissa All Inclusive kuuluu matkan hintaan.

Hotelleja Gran Canarialla, joissa All Inclusive sisältyy matkan hintaan

RIU Vistamar

RIU Vistamar -hotelli sijaitsee unelmapaikalla korkealla kukkulalla ja sieltä avautuu upeat näköalat. Kaikissa huoneissa on merinäköala. Hotellilla on useita lämmitettyjä uima-altaita ja hotellilta on myös järjestetty bussikuljetus alempana sijaitsevalle Amadoresin rannalle, joka on yksi saaren kauneimmista rannoista.

riuvistamar

RIU Gran Canaria

RIU Gran Canaria -hotelli sijaitsee Las Meloneraksessa. Useita uima-altaita, vesiliukumäkiä, kuntoilutila sekä neljä erilaista ravintolaa. Miksi et uisi talvella tässä ihanassa infinity -uima-altaassa?

riugrancanaria

RIU Papayas

Playa del Inglesissä sijaitsevassa RIU Papayas -hotellissa on ihastuttava puutarha aurinkoterassilla, uima-altaalla ja allasbaarilla. Kolme erilaista ravintolaa, kuntoilutila ja ilmainen bussikuljetus rannalle useita kertoja päivässä.

riupapayas

Taurito Valle

Taurito Valle -hotelli sijaitsee Playa Tauriton laaksossa. Hotellilta löytyy lämmitetty uima-allas, spa sekä tenniskenttä. Hotellivieraille sisältyy ilmainen sisäänpääsy Tauriton vesipuistoon.

taurito

Muita hotelleja Gran Canarialla, joissa kuuluu All Inclusive

Hotelleja Teneriffalla, joissa All Inclusive sisältyy matkan hintaan

RIU Buena Vista

RIU Buena Vista sijaitsee pienessä Playa Paraisossa, meren äärellä. Hotellilla on suuri allasalue lämmitetyllä uima-altaalla, kuntosali, kolme ravintolaa sekä kansainvälinen lastenkerho.

riubuena

Blue Star Costa Los Gigantes Resort

Blue Star Costa Los Gigantes Resort -hotellissa pääpaino on hauskanpidossa! Kaksi allasaluetta, joissa on yhteensä kuusi uima-allasta, köysirata, minigolf, pallomeri, pelihalli, spa sekä lastenkerho.

bluestargigantes

Hovima Costa Adeje

Lapsivapaa hotelli Hovima Costa Adeje sijaitsee Playa de Fanabessa. Hotellin läheisyydestä löytyy kauppoja, baareja sekä ravintoloita. Kaksi uima-allasta, spa, kuntoilutila sekä tenniskenttä. Lisäksi hotellilta avautuu upeat näkymät Atlantin yli.

acteneriffa

Muita hotelleja Teneriffalla, joissa kuuluu All Inclusive

Hotelleja Lanzarotella, joissa All Inclusive sisältyy matkan hintaan

RIU Paraiso Lanzarote Resort

RIU Paraiso -hotellissa pääset nauttimaan suuresta allasalueesta, jossa on neljä uima-allasta sekä mainio sijainti lähellä rantaa, kauppoja sekä ravintoloita. Hotellilla on spa, kuntosali, biljardipöytä, leikkipaikka sekä kansainvälinen lastenkerho.

riulanzarote

Lanzarote Village

Lanzarote Village sijaitsee pitkän hiekkarannan läheisyydessä ja hotellilla on uima-allas sekä erillinen lastenallas, tenniskenttä sekä sauna. Lisäksi hotellilla on kansainvälinen lastenkerho sekä leikkipaikka. Hotellille on myös lyhyt matka lentokentältä, vain 15 minuuttia.

lanzarotevillage

Alyssa Suites

Aivan Playa Blancan ulkopuolella sijaitseva Alyssa Suites tarjoaa huoneita myös suuremmille perheille. Tunnelma hotellilla on rauhallinen. Allasalue lämmitetyllä altaalla sekä erillinen lastenallas tarjoavat hyvät puitteet rentojen lomapäivien viettämiseen.

alyssa

Muita hotelleja Lanzarotella, joissa kuuluu All Inclusive

Hotelleja Fuerteventuralla, joissa All Inclusive sisältyy matkan hintaan

RIU Oliva Beach Resort

RIU Oliva Beach Resort sijaitsee aivan hiekkadyynien sekä Fuerteventuran pisimmän hiekkarannan äärellä. Hotellilla on kaksi allasaluetta, neljä ravintolaa, kuntosali, leikkipaikka sekä iltaisin erilaisia show- esityksiä.

riuoliva

TUI Magic Life Fuerteventura

Täältä löytyy kaikille jotakin! TUI Magic Life Fuerteventura- hotellissa pääpaino on kuntoilussa, mutta lisäksi aivan hotellin vieressä on ihastuttava hiekkaranta. Miksi et lähtisi pyöräilemään vuoristopyörillä, kanoottiretkeilemään, leijalautailemaan tai zumbaamaan? Vai kokeilisitko mieluummin aerobicia, tennistä, jalkapalloa tai kenties rantalentopalloa? Hotellilta löytyy lisäksi kansainvälinen lastenkerho, suuri allasalue sekä neljä ravintolaa.

magiclifefv

Robinson Club Esquinzo Playa

Fantastinen Robinson Club Esquinzo Playa on sporttinen hotelli rannan äärellä. Valitse suosikkisi viidestä eri uima-altaasta, useista ravintoloista sekä aktiviteettitarjonnasta. Muutamina iltoina viikossa rannalla järjestetään rantajuhlat. Hotellilla on laguuniallas, josta avautuu näkymä Atlantille ja lapsille on oma uima-allas, jossa on vesiliukumäki.

robinsonfuerte

Muita hotelleja Fuerteventuralla, joissa kuuluu All Inclusive