Matkat
Puerto del Carmen

Hinta alkaen

...

Hotelleja

15

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 24 e
 • Vesi (1 l)n. 0,60 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-2 t
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkilukun. 11 535

Matkat Puerto del Carmen

Puerto del Carmen

Puerto del Carmen on Lanzaroten suurin ja monipuolisin lomakohde. Täällä on pitkä rantakatu, useita rantoja, ravintoloita, baareja, kauppoja ja rantakahviloita. Rannan keskivaiheilla sijaitsee RIU-hotellimme All Inclusive -palveluin. Voit myös varata perheelle sopivan huoneiston tai huvilan omalla uima-altaalla.

Seitsemän kilometrin pituinen rantakatu kulkee koko Puerto del Carmenin pituudelta, alkaen vanhoista satamakortteleista, ohi värikkään Playa Granden rannan aina Playa Pocillon ja Matagordan hiekkarannoille asti.

Ostoksia ja iltahuveja

Rantakadulla on pikkukauppoja ja ravintoloita vieri vieressä. Puerto del Carmenin ostoskeskuksessa on useita kansainvälisiä vaateketjuja. Illanviettopaikat ovat lähinnä musiikkibaareja, joissa soi myös elävä musiikki, sekä pitkälle yöhän avoinna olevia klubeja.

Sataman ravintolat

Tunnelma on todella viehättävä vanhoissa satamakortteleissa, joista löytyy niin tasokkaita kalaravintoloita kuin kanarialaisia ravintoloita, joissa voit nauttia kanarialaisia herkkuja kuten vuohenjuustoa, vihreää ja punaista mojo-kastiketta, mausteisia makkaroita ja ryppyisiä papas arrugadas -perunoita, joiden pinnalla on suolakiteitä.

Tulivuorisaari Lanzarote

Tulivuoret ja laavatasangot tekevät Lanzaroten maisemasta täysin ainutlaatuisen. Timanfayan kansallispuistossa voit ratsastaa kamelilla Montañas del Fuegolle (tulen vuorelle) tai syödä kraatterissa grillattua lihaa El Diablo -ravintolassa.

Valkoisia, perinteisiä taloja

Lanzaroten omaleimaisuuteen on vaikuttanut vahvasti taiteilija César Manrique. Hänen yhtenäisen arkkitehtuurin ansiosta saarella on säilynyt perinteinen tyyli valkoisine julkisivuineen ja puisine yksityiskohtineen vihreissä, ruskeissa ja sinisissä väreissä. Hänen kynästään on lähtöisin monet nähtävyydet, kuten esimerkiksi Jameos del Agua, jossa ravintola ja konserttisali on rakennettu laavaluolastoon maanalaisen pikkujärven ympärille. Césat Manriquen kotiin, joka nykyisin toimii museona, voit tutustua retkillämme (saarikierroksella tai Teguisen sunnuntaimarkkinoiden yhteydessä).

Mielenkiintoisia retkiä

 • Saarikierros
 • Veneretki naapurisaarille La Graciosaan ja Fuerteventuralle
 • Sunnuntaimarkkinat Teguisessa
 • Päivällinen, jolla pääset nauttimaan kraatterissa grillattua lihaa

Vuokraa auto etukäteen

Saarella liikkuminen vuokra-autolla on helppoa; välimatkat ovat lyhyet ja tiet hyvässä kunnossa. Jo matkavarauksen yhteydessä voit vuokrata auton yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Matkavaihtoehtoja Puerto del Carmen

Suosikkihotellit Puerto del Carmen