Mikä saari sopii sinulle? Tutustu Kanarian eri saariin

Kanariansaaret muodostuvat kuudesta saaresta, joista jokaisella on oma luonteensa. Ihania rantoja, lauhkeaa tuulta ja auringonpaistetta löytyy jokaiselta, mutta mikä saarista on juuri sinulle sopiva? Lue lisää kaikkien rakastamista Kanariansaarista.

Gran Canaria - shoppailua ja yöelämää

Gran Canarialla kaupunkielämää löytyy eniten Las Palmasista. Ostoskeskukset kuten rantabulevardin varrella oleva Las Arenas täydentyvät pikkuliikkeillä Tiranan kävelykadun ympäristössä. Iltaelämän Las Palmasissa voi aloittaa vaikka kattobaarissa ja jatkaa kaupungin lukuisiin yökerhoihin. Myös Las Melonerasissa meno jatkuu aamuun asti. Voit shoppailla, nauttia drinkeistä tai nauttia livemusiikista Café del Marissa.

Yöelämää Las Palmasissa - TUI
Las Palmasin yöelämää

Teneriffa - aktiviteetteja ja elämyksiä

Delfiiniretki, ritarileikkejä tai sukellusveneretki. Teneriffalla tekemistä piisaa. Siam Parkissa on aaltoaltaita ja vesiliukumäkiä jokaiseen makuun. Myös katamaraaniretki, josta käsin voi vaikka bongata delfiinejä, on ainutlaatuinen elämys. Aktiivisimmille lomailijoille suosittelemme sukellusveneretkeä tai Espanjan korkeimman vuoren Teiden valloitusta.

Siam Park, Teneriffa
Siam Park -vesipuistossa riittää vauhtia hurjapäille

Lanzarote - kulttuuria, designia ja treenausta

Lanzaroten saari on tunnettu designista ja ainutlaatuisesta arkkitehtuurista. Taiteilija ja arkkitehti César Manrique on luonut saarelle omalaatuisen tyylin, johon kuuluu valkoiset, matalat talot ja värikkäät yksityiskohdat. Hänen Tahichen kylässä sijaitseva kotinsa, joka nyttemmin toimii museona, on rakennettu tulivuorimuodostelmien päälle. Saaren urheilumaine on vahva Club La Santa -hotellissa järjestettävän vuosittaisen Ironman-triathlonkisan ansiosta.

Cesar Manriquen museo, Lanzarote
César Manriquen kotitalosta tehty museo on vaikuttava kohde

Fuerteventura - pitkiä rantoja ja hyviä urheilumahdollisuuksia

Pitkät hienohiekkaiset rannat ympäröivät melkein koko Fuerteventuraa. Aaltoja voi uhmata monilla eri tavoilla: surffaus, leija- ja lainelautailu ovat suosittuja aktiviteetteja Fuerteventuralla. Saari sopii erinomaisesti myös pyöräilyyn. Vuokraa maastopyörä ja pyöräile esimerkiksi Jandian ympäri.

Corralejo, Fuerteventura
Fuerteventura on vesiurheilun ystävän paratiisi

La Gomera - rauhallista lomailua

La Gomeralla tuntuu kuin ihmisvilske olisi todella kaukana, vaikka Teneriffan etelärannikko on vain 20 minuutin laivamatkan päässä. Garajonayn laakeripuumetsät ovat maailmanperintökohde. Saarella on kaikkiaan rauhallinen tunnelma, myös saaren pienessä San Sebastiánin satamakaupungissa.

Valle Gran Rey, La Gomera, Espanja
La Gomeralla sielu lepää

Tutustu TUIn monipuoliseen kohde- ja hotellivalikoimaan Kanariansaarilla

Muita samankaltaisia

Kanariansaarten parhaat rannat – 13 vinkkiä

Kanariansaarilla on rantoja joka makuun. Fuerteventuran pitkistä kultaisista rannoista, Teneriffan ainutlaatuisiin laavahiekkaisiin rantoihin. Tässä 13 vinkkiä rakastettujen Kanariansaarten tunnetuille ja tuntemattomammille rannoille.
Noora Noora

5 ympäristösertifioitua hotellia kesälomalle

Asia, joka muodostuu yhä tärkeämmäksi matkailijoiden keskuudessa, on ympäristösertifioidut hotellit. 95 prosenttia TUIn asiakkaista pitää vastuullisuutta tärkeänä osana lomaa ja noin joka viides ei voisi kuvitella majoittuvansa hotelliin, joka ei ole ympäristösertifioitu. Tämän osoittaa vastikään tehty asiakastutkimus. Tähän olemme listanneet viisi suosituinta kesäkauden ympäristösertifioitua hotelliamme.
Oona Oona

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna