Mikä saari sopii sinulle? Tutustu Kanarian eri saariin

8.2.2017
Johanna
Kanariansaaret muodostuvat kuudesta saaresta, joista jokaisella on oma luonteensa. Ihania rantoja, lauhkeaa tuulta ja auringonpaistetta löytyy jokaiselta, mutta mikä saarista on juuri sinulle sopiva? Lue lisää kaikkien rakastamista Kanariansaarista.

Gran Canaria - shoppailua ja yöelämää

Gran Canarialla kaupunkielämää löytyy eniten Las Palmasista. Ostoskeskukset kuten rantabulevardin varrella oleva Las Arenas täydentyvät pikkuliikkeillä Tiranan kävelykadun ympäristössä. Iltaelämän Las Palmasissa voi aloittaa vaikka kattobaarissa ja jatkaa kaupungin lukuisiin yökerhoihin. Myös Las Melonerasissa meno jatkuu aamuun asti. Voit shoppailla, nauttia drinkeistä tai nauttia livemusiikista Café del Marissa.

Yöelämää Las Palmasissa - TUI
Las Palmasin yöelämää

Teneriffa - aktiviteetteja ja elämyksiä

Delfiiniretki, ritarileikkejä tai sukellusveneretki. Teneriffalla tekemistä piisaa. Siam Parkissa on aaltoaltaita ja vesiliukumäkiä jokaiseen makuun. Myös katamaraaniretki, josta käsin voi vaikka bongata delfiinejä, on ainutlaatuinen elämys. Aktiivisimmille lomailijoille suosittelemme sukellusveneretkeä tai Espanjan korkeimman vuoren Teiden valloitusta.

Siam Park, Teneriffa
Siam Park -vesipuistossa riittää vauhtia hurjapäille

Lanzarote - kulttuuria, designia ja treenausta

Lanzaroten saari on tunnettu designista ja ainutlaatuisesta arkkitehtuurista. Taiteilija ja arkkitehti César Manrique on luonut saarelle omalaatuisen tyylin, johon kuuluu valkoiset, matalat talot ja värikkäät yksityiskohdat. Hänen Tahichen kylässä sijaitseva kotinsa, joka nyttemmin toimii museona, on rakennettu tulivuorimuodostelmien päälle. Saaren urheilumaine on vahva Club La Santa -hotellissa järjestettävän vuosittaisen Ironman-triathlonkisan ansiosta.

Cesar Manriquen museo, Lanzarote
César Manriquen kotitalosta tehty museo on vaikuttava kohde

Fuerteventura - pitkiä rantoja ja hyviä urheilumahdollisuuksia

Pitkät hienohiekkaiset rannat ympäröivät melkein koko Fuerteventuraa. Aaltoja voi uhmata monilla eri tavoilla: surffaus, leija- ja lainelautailu ovat suosittuja aktiviteetteja Fuerteventuralla. Saari sopii erinomaisesti myös pyöräilyyn. Vuokraa maastopyörä ja pyöräile esimerkiksi Jandian ympäri.

Corralejo, Fuerteventura
Fuerteventura on vesiurheilun ystävän paratiisi

La Palma - luontoa ja vaellusmaastoja

La Palmalle kannattaa ottaa hyvät kävelykengät mukaan. Keskellä La Palman saarta on Caldera de Taburienten kansallispuisto, jossa on mäntymetsiä, vesiputouksia ja yksi maailman suurimmista kraatereista. Ympäri saarta kulkee merkattujen vaellusreittien verkosto.

La Palma, Kanariansaaret
La Palmalla on kauniita maisemia ja vaellusreittejä

La Gomera - rauhallista lomailua

La Gomeralla tuntuu kuin ihmisvilske olisi todella kaukana, vaikka Teneriffan etelärannikko on vain 20 minuutin laivamatkan päässä. Garajonayn laakeripuumetsät ovat maailmanperintökohde. Saarella on kaikkiaan rauhallinen tunnelma, myös saaren pienessä San Sebastiánin satamakaupungissa.

Valle Gran Rey, La Gomera, Espanja
La Gomeralla sielu lepää

Tutustu TUIn monipuoliseen kohde- ja hotellivalikoimaan Kanariansaarilla

Muita samankaltaisia

6 upeaa infinity-allasta Välimerellä

Se tunne, kun astut uima-altaalle, joka näyttää jatkuvan äärettömiin, sulautuvan mereen ja kauas horisonttiin... Infinity-allas on suunniteltu niin, että ainakin yksi sen sivuista näyttäisi olevan reunaton. Tästä syntyy kaunis visuaalinen vaikutelma rajattomasta vedestä. Esittelemme nyt 6 henkeäsalpaavan upeaa infinity-allasta Välimeren alueen hotelleissamme.
SallaS SallaS 20.3.2019

Fuerteventura on aktiivisen lomailijan paratiisi: 5+2 vinkkiä (h)ikiliikkujille

Fuerteventuran saari soveltuu täydellisesti aktiivilomailuun. Kanarian upeimmat rannat houkuttelevat pitkiin rantakävelyihin ja vesiurheiluun. Vaihtelevat maisemat ja hyvät tiet ovat tehneet saaresta myös merkittävän pyöräilykohteen. Hotellitarjonnassakin on entistä paremmin otettu huomioon nykymatkailijoiden halu pitää lomalla huolta kunnostaan ja terveydestään.
SallaS SallaS 15.11.2018

Road trip Gran Canarialla – vuokraa auto ja tutustu saareen

Henkeäsalpaavat serpentiinitiet ja mahtavat näkymät – check. Pittoreskit kylät ja aito paikallinen kulttuuri – check. Charmantit markkinat – check. Kyllä, näet jo itsesi täällä! Gran Canaria on kuin tehty autoretkiin ja täällä et voi ajaa harhaan – minne tahansa menetkin, löydät jotain hienoa. Tässä kuitenkin muutama vinkki parhaista teistä, pysähdyspaikoista ja nähtävyyksistä.
SallaS SallaS 3.10.2018

Uutuus! TUI Blue -hotellikonsepti individualisteille

Tervetuloa uudenlaiseen lomahotelliin! TUI Blue -hotellikonsepti sopii sinulle, joka haluat itse suunnitella lomasi ja sisällyttää siihen mm. ohjattua kuntoilua, alueen kulinaarisia erikoisuuksia ja aitoja, paikallisia elämyksiä. Kaikki tämä modernin designin ja laadukkaiden palveluiden kera.
SallaS SallaS 5.9.2018