Matkat
San Sebastián

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hintaesimerkit Playa del Inglesistä
 • Pizzan. 10 e
 • Olut (50 cl)n. 3 e
 • Vesi (1,5 l)n. 0,70 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero-1/-2 tuntia
 • PääkaupunkiMadrid
 • KieliEspanja
 • Väkiluku46 560 000

Matkat San Sebastián

Valitse San Sebastián kun haluat kokea La Gomeran vehreän saaren ainoan kaupungin. Täällä voit ostaa kanarialaisia herkkuja kävelykadun pikkukaupoista, istuskella sataman kahviloissa ja ihastella Kolumbuksen aikaisia rakennuksia. Mutta tietysti voit myös tehdä retkiä vuoriston vaellusreiteille. Lisäksi voit asua täällä uniikissa ja tunnelmallisessa paradorhotellissa.

Pieni ja viehättävä La Gomeran saari sijaitsee vain 40 minuutin laivamatkan päässä Teneriffalta. Kuitenkin tänne saavuttaessa tuntuu kuin olisi tullut toiseen maailmaan. Ilmasto on yhtä ihastuttava kuin muillakin Kanariansaarilla. Täällä on monia pieniä uimarantoja, hyviä hotelleja, viehättäviä rantakatuja ja herkullista ruokaa tarjoavia ravintoloita. Aito ilmapiiri on ilmeinen; korkeiden hotellien ja suurten lomakohteiden sijaan kohtaat täällä idyllisiä kyliä ja pikkukaupunkeja.

Historiallinen satamakaupunki San Sebastián San Sebastián on saaren pieni pääkaupunki, jossa asuu n. 7 000 asukasta. Täällä on monia vanhoja, kanarialaiseen tyyliin rakennettuja rakennuksia, kauppahalli, kävelykatu pikkuliikkeineen sekä useita viihtyisiä ravintoloita kauniin sataman ympäristössä. 1500-luvun kirkko Iglesia de la Asunción ja Torre del Conden linnoitus 1450-luvulta luovat omalta osaltaan historiallista ilmapiiriä. Casa Columbinan museossa muistutetaan mieliin, että juuri täältä Kristoffer Kolumbus vuonna 1492 aloitti matkansa, joka johti Amerikan löytymiseen.
Luonnonkauniita vaelluspolkuja La Gomera on täydellinen lomakohde sinulle, joka pidät luonnosta ja haluat vaeltaa luonnossa merta ja laaksoja ihastellen. Huolimatta siitä, että saari on halkaisijaltaan vain muutamia kymmeniä kilometrejä, sen korkein kohta yltää 1 485 m merenpinnan yläpuolelle. Garajonayn kansallispuistossa, jonka ikivanhat laurisilva- eli laakeripuumetsät ovat Unescon maailmanperintölistalla, on hienoja vaellusreittejä.

Tutustu saareen vuokra-autolla Vuokraamalla auton pääset kätevästi tutustumaan saareen ja sen vaelluspolkuihin, uimarantoihin ja kyliin. Voit vuokrata auton kätevästi etukäteen yhdeksi tai useammaksi päiväksi.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Valassafari, mahdollisuus nähdä myös delfiinejä ja merikilpikonnia.
 • Saarikierros jalkaisin ja bussilla
 • Opastettu patikointiretki uniikissa laakeripuumetsässä

Näin matkustat La Gomeralle
Tänne matkustetaan naapurisaari Teneriffan kautta, jonne Suomesta saapuvat lennot laskeutuvat. La Gomeralle saavutaan lyhyen bussimatkan (n. 20 min) ja lauttamatkan (n. 50 min) jälkeen. San Sebastiánin satamasta siirryt omin päin hotelliin, joko kävellen tai taksilla.

Odotusaika Los Cristianosissa
Riippuen lentosi saapumisajasta lauttamatkaa saattaa joutua odottamaan Teneriffalla jonkin aikaa, joskus jopa useita tunteja. Mikäli odotusaika on pitkä, on mahdollista jättää matkatavarat terminaaliin (kuluitta) ja käydä odotusajalla katsastamassa vaikka Los Cristianosin sataman kahvilat ja pikkuputiikit.

Matkavaihtoehtoja San Sebastián

Hotellit San Sebastián