Matkat
San Sebastián

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 18 e
  • Vesi (1,5) ln. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaEuro (EUR)
  • Aikaero– 2 t.
  • PääkaupunkiMadrid
  • KieliEspanja
  • Väkilukun. 9 000

Matkat San Sebastián

San Sebastián

Valitse San Sebastián kun haluat tutustua La Gomeran vehreän saaren ainoaan kaupunkiin. Voit ostaa kanarialaisia herkkuja kävelykadun pikkukaupoista, istuskella sataman kahviloissa ja ihastella Kolumbuksen aikaisia rakennuksia. Mutta tietysti voit myös tehdä retkiä vuoriston vaellusreiteille. Lisäksi voit asua täällä uniikissa ja tunnelmallisessa paradorhotellissa.

San Sebastián on saaren pieni pääkaupunki, jossa asuu n. 7 000 asukasta. Kaupungissa on paljon vanhoja, kanarialaiseen tyyliin rakennettuja rakennuksia, kauppahalli, kävelykatu pikkukauppoineen sekä useita viihtyisiä ravintoloita kauniin sataman ympärillä. 1500-luvun kirkko Iglesia de la Asunción ja Torre del Conden linnoitus 1450-luvulta muistuttavat saaren historiasta. Casa Columbina -museossa muistutetaan mieliin, että juuri täältä Kristoffer Kolumbus vuonna 1492 aloitti matkansa, joka johti Amerikan löytymiseen.

La Gomera

La Gomera on täydellinen lomakohde sinulle, joka pidät luontoelämyksistä. Pienellä saarella, joka muuten on Kanariansaarista toiseksi pienin, on runsaasti upeita vaelluspolkuja ja ainutlaatuinen kasvisto. Monet vaelluspoluista sijaitsevat Garajonayn kansallispuistossa, jonka ikivanhat laurisilva- eli laakeripuumetsät ovat Unescon maailmanperintölistalla. Saarella on lisäksi laavarantoja, jyrkkiä ja vehmaita vuorenrinteitä ja korkeita palmuja, jotka reunustavat pikkukaupunkeja ja idyllisiä kyliä.

Tutustu saareen vuokra-autolla

Vuokraamalla auton pääset kätevästi tutustumaan saareen ja sen vaelluspolkuihin, uimarantoihin ja kyliin. Voit vuokrata auton kätevästi etukäteen yhdeksi tai useammaksi päiväksi »

Mielenkiintoisia retkiä

  • Valassafari, mahdollisuus nähdä myös delfiinejä ja merikilpikonnia.
  • Saarikierros kävellen ja bussilla
  • Opastettu patikointiretki uniikissa laakeripuumetsässä

Matka La Gomeralle

La Gomeralle matkustat naapurisaari Teneriffan kautta, jonne Suomesta saapuvat lennot laskeutuvat. Teneriffalla on ensin lyhyt bussimatka (n. 20 min), jonka jälkeen lauttamatka (n. 50 min). Laiva saapuu La Gomeralla San Sebastiánin satamaan, josta kuljetus hotellille (n. 10 min.). Kuljetukset voit varata lisämaksusta.

Odotusaikaa Los Cristianosissa

Riippuen lentosi saapumisajasta lauttamatkaa saattaa joutua odottamaan Teneriffalla jonkin aikaa, joskus jopa useita tunteja. Mikäli odotusaika on pitkä, on mahdollista jättää matkatavarat terminaaliin maksutta ja käydä odotusajalla katsastamassa vaikka Los Cristianosin sataman kahvilat ja pikkuputiikit.

Matkavaihtoehtoja San Sebastián