Tekemistä All Inclusive -hotellissa – muutakin kuin ruokaa

15.11.2017
Jaakko
All Inclusive -lomalla ei tarvitse olla nälkäinen tai janoinen – sen moni tietää. Onneksi hyvätasoiset All Inclusive -hotellit kätkevät sisäänsä muutakin kuin notkuvan ruokapöydän. Parin päivän ruoka-, juoma- ja disko-kuurin jälkeen on mukava heittää päälle treenivaatteet ja ottaa suunta kuntosalille, pyörälenkille tai jopa jousiammuntaradalle.

All Inclusive -hotellit ovat yleensä suurehkoja lomakyliä, jotka tarjoavat hotellihuoneen ja aterioiden lisäksi valtavan määrän muitakin palveluja. Riippuen hotellista, All Inclusive -lomalla ei välttämättä tee edes mieli lähteä vaeltelemaan hotellin ulkopuolelle – niin kokonaisvaltaisen hyvä on hotellin palvelutarjonta.

Mielipiteitä on monia, ja kaikenlaista voi kirjoitella, joten antaa kuvien puhua puolestaan. Seuraavassa on muutama otos All Inclusive -hotellien ohjelmatarjonnasta. Tuntuuko homma kiinnostavalta – päättele itse.

Tässä oli vain pieni väläys All Inclusive -hotellien tarjonnasta. Ohjelmatarjontaan saattaa kuulua erilaisia allasjumppia, vesispinningiä, piloxingia, joogaa, petankkia, golfia ja vesiurheilulajeja.

Jutun kuvat on otettu ClubHotel Riu Gran Canariassa, ClubHotel Riu Vistamarissa, TUI Magic Life Fuerteventurassa ja Robinson Club Esquinzo Playassa, joissa Robinsonia lukuunottamatta All Inclusive sisältyy matkan perushintaan. Jos All Inclusive -loma kiinnostaa, kannattaa vertailla hotellien ohjelmatarjontaa jo ennen matkavarausta, sillä aktiviteetit vaihtelevat hotellikohtaisesti.

Lue myös:
Kun suomipoika All Inclusiveen löysi

Kuvat: Jaakko Valkiainen