15.11.2017

Tekemistä All Inclusive -hotellissa – muutakin kuin ruokaa

All Inclusive -lomalla ei tarvitse olla nälkäinen tai janoinen – sen moni tietää. Onneksi hyvätasoiset All Inclusive -hotellit kätkevät sisäänsä muutakin kuin notkuvan ruokapöydän. Parin päivän ruoka-, juoma- ja disko-kuurin jälkeen on mukava heittää päälle treenivaatteet ja ottaa suunta kuntosalille, pyörälenkille tai jopa jousiammuntaradalle.

All Inclusive -hotellit ovat yleensä suurehkoja lomakyliä, jotka tarjoavat hotellihuoneen ja aterioiden lisäksi valtavan määrän muitakin palveluja. Riippuen hotellista, All Inclusive -lomalla ei välttämättä tee edes mieli lähteä vaeltelemaan hotellin ulkopuolelle – niin kokonaisvaltaisen hyvä on hotellin palvelutarjonta.

Mielipiteitä on monia, ja kaikenlaista voi kirjoitella, joten antaa kuvien puhua puolestaan. Seuraavassa on muutama otos All Inclusive -hotellien ohjelmatarjonnasta. Tuntuuko homma kiinnostavalta – päättele itse.

Tässä oli vain pieni väläys All Inclusive -hotellien tarjonnasta. Ohjelmatarjontaan saattaa kuulua erilaisia allasjumppia, vesispinningiä, piloxingia, joogaa, petankkia, golfia ja vesiurheilulajeja.

Jutun kuvat on otettu ClubHotel Riu Gran Canariassa, ClubHotel Riu Vistamarissa, TUI Magic Life Fuerteventurassa ja Robinson Club Esquinzo Playassa, joissa Robinsonia lukuunottamatta All Inclusive sisältyy matkan perushintaan. Jos All Inclusive -loma kiinnostaa, kannattaa vertailla hotellien ohjelmatarjontaa jo ennen matkavarausta, sillä aktiviteetit vaihtelevat hotellikohtaisesti.

Lue myös:
Kun suomipoika All Inclusiveen löysi

Kuvat: Jaakko Valkiainen

Muita samankaltaisia

All Inclusive-hotellit Kap Verdellä – 7 vinkkiä

Yksi lomasuunnittelun haastavimmista asioista on yrittää arvioida paljonko lomalla kuluu rahaa. Pihistely ennen matkaa saattaa kaduttaa, kun aamulla hotellin ravintolasta leijuu nenääsi kutittelemaan tuoreen leivän, pekonin ja hedelmien tuoksu. Yleensä myös säästät rahaa (ja aikaa), kun varaat loman ateriat etukäteen!
Noora Noora 24.6.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019

Suomalaisten himotuin lomakohde on Malediivit, retkisuosikit löytyvät Mauritiukselta!

Lämpö, valkohiekkaiset paratiisirannat, upeat hotellit, elämykselliset retket ja All Inclusive. Siinä ainekset suomalaisten unelmalomaan. TUIn ”HimoTUIn loma 2018”-äänestyksen mukaan suomalaisten himotuin lomakohde on tänä vuonna Malediivit. Ylivoimaisesti himotuimmat retket puolestaan löytyvät Mauritiukselta.
SallaS SallaS 23.1.2018

Mediapersoona Mikko Silvennoinen Playa del Inglesissä: ”Viihdyn täällä ihan homona!”

Media-alan yrittäjä Mikko Silvennoinen lomailee Gran Canarialla pari kertaa talvessa. Monipuoliselta saarelta löytyy aina jotain uutta ja mielenkiintoista.
SallaS SallaS 15.11.2017