24.6.2019

All Inclusive-hotellit Kap Verdellä – 7 vinkkiä

Yksi lomasuunnittelun haastavimmista asioista on yrittää arvioida paljonko lomalla kuluu rahaa. Pihistely ennen matkaa saattaa kaduttaa, kun aamulla hotellin ravintolasta leijuu nenääsi kutittelemaan tuoreen leivän, pekonin ja hedelmien tuoksu. Yleensä myös säästät rahaa (ja aikaa), kun varaat loman ateriat etukäteen!

All Inclusive tuo lomallesi helppoutta ja maukkautta. Tutustu Kap Verden hotelleihin, joihin sisältyy All Inclusive!

1. RIU Funana, Sal

Meren kohina säestää herkutteluhetkiäsi RIU Funanassa. Tämä perheiden suosima hotelli nimittäin sijaitsee aivan meren rannalla. RIU Funanan All Inclusive on runsas ja lisäksi hotelli tarjoaa paljon erilaisia aktiviteettejä. Uima-altaat, ravintolat, baarit, kuntosali ja spa huolehtivat siitä, että lomalla rentoutuvat kaikki – vauvasta vaariin.

RIU Funana on yksi parhaista hotelleistamme Salilla.
RIU Funana on yksi parhaista hotelleistamme Salilla.

2. TUI Sensimar Cabo Verde Resort, Sal

TUI Sensimar Cabo Verde on aikuisten hotelli. Viereinen ranta, uima-altaat, kuntosali ja muut aktiviteetit (kuten jooga ja pilates) ovat käytössäsi koko loman ajan. Majoitukseen sisältyy aina All Inclusive kaikkine herkkuineen. Voit illastaa myös hotellin á la carte -ravintoloissa, Casa Nostrassa ja Culinariumissa.

Romantikon unelma – TUI Sensimar Cabo Verde Resort.
Romantikon unelma – TUI Sensimar Cabo Verde Resort.

3. RIU Touareg, Boavista

Hyppäämme seuraavaksi Boavistan saaren lounaisosaan, jossa RIU Touareg tarjoilee All Inclusive -makupaloja ympäri vuorokauden. Tämä hotelli on tunnettu laadukkaasta palvelustaan. Vesipedoilla ei käy aika pitkäksi, RIU Touareg sijaitsee aivan meren vieressä ja hotellilla on suuri allasalue. Talvikaudella hotellin pääallas on lämmitetty, joten allasbaari houkuttelee lomailijoita rentoutumaan vuoden ympäri.

RIU Touareg sijaitsee upean rannan äärellä.
RIU Touareg sijaitsee upean rannan äärellä.

4. RIU Palace Boavista, Boavista

RIU Palace Boavista on uusi rantahotelli, johon kuuluu aina All Inclusive. Täällä on jokainen yksityiskohta hiottu huippuunsa. Hotelli sopii niin perheille kuin pariskunnillekin. Tarjolla on paljon tekemistä ja päivää voi paistatella upean uima-altaan reunalla. RIU Palace Boavistalla on myös neljä ravintolaa sekä kuusi baaria.

Uusi RIU Palace Boavista hemmottelee asiakkaitaan.
Uusi RIU Palace Boavista hemmottelee asiakkaitaan.

5. RIU Palace Cabo Verde, Sal

Paras hotellimme Salin saarella! RIU Palace Cabo Verde on rantahotelli, jossa on upeat altaat, laaja aktiviteettivalikoima ja runsas All Inclusive. Siksi hotelli onkin useiden asiakkaiden suosikki.

Tyylikäs ja tilava allasalue odottaa RIU Palace Cabo Verdellä.
Tyylikäs ja tilava allasalue odottaa RIU Palace Cabo Verdellä.

6. Blue Star Oasis Salinas Sea, Sal

Lapsiystävällinen hotelli, huippusijainnilla Santa Marian kylässä Salin saarella. Blue Star Oasis Salinas Sean huoneet ovat raikkaasti sisustettuja ja erikokoisia. Upea hiekkaranta hotellin vieressä on luotu pitkille rantakävelyille ja mestarillisten hiekkalinnojen rakentamiselle. Hotelli tarjoaa monenlaista iltaohjelmaa vierailleen.

Kauniit turkoosit uima-altaat ja laaja valikoima tekemistä ovat loman kohokohtia Blue Star Oasis Salinas Sea –hotellissa.
Kauniit turkoosit uima-altaat ja laaja valikoima tekemistä ovat loman kohokohtia Blue Star Oasis Salinas Sea –hotellissa.

7. RIU Karamboa, Boavista

Erittäin suosittu hotelli Boavistalla, RIU Karamboa, on kerännyt huimasti kanta-asiakkaita. Syy siihen voi olla upea hiekkaranta tai laadukas palvelu, aktiviteetit tai allasalue - tai kaikki neljä asiaa kerralla! All Inclusive sisältyy hintaan ja vain muutaman askeleen päässä hotellilta on kaunis Praia de Chavesin ranta.

Suuret yhdistetyt altaat luovat kauniit puitteet RIU Karamboalle.
Suuret yhdistetyt altaat luovat kauniit puitteet RIU Karamboalle.

Kap Verden ylelliset All Inclusive -lomat

Tutustu Kap Verden All Inclusive -hotelleihin ja varaa talven herkullisin loma!

Muita samankaltaisia

RIU-hotelleja paratiisirannoilta suurkaupunkeihin

RIU-hotelleilla on monia kanta-asiakkaita, erinomaista ruokaa, erityisen hyvä palvelu ja aina hyvä sijainti. Mitä et ehkä kuitenkaan tiennyt, on RIU-hotelleja sekä paratiisirannoilla että sykkivissä suurkaupungeissa. Tässä muutama upea RIU-hotelli, jotka kannattaa varata pian.
Johanna Johanna 23.9.2019

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019