All Inclusive-hotellit Kap Verdellä – 7 vinkkiä

Yksi lomasuunnittelun haastavimmista asioista on yrittää arvioida paljonko lomalla kuluu rahaa. Pihistely ennen matkaa saattaa kaduttaa, kun aamulla hotellin ravintolasta leijuu nenääsi kutittelemaan tuoreen leivän, pekonin ja hedelmien tuoksu. Yleensä myös säästät rahaa (ja aikaa), kun varaat loman ateriat etukäteen!

All Inclusive tuo lomallesi helppoutta ja maukkautta. Tutustu Kap Verden hotelleihin, joihin sisältyy All Inclusive!

1. RIU Funana, Sal

Meren kohina säestää herkutteluhetkiäsi RIU Funanassa. Tämä perheiden suosima hotelli nimittäin sijaitsee aivan meren rannalla. RIU Funanan All Inclusive on runsas ja lisäksi hotelli tarjoaa paljon erilaisia aktiviteettejä. Uima-altaat, ravintolat, baarit, kuntosali ja spa huolehtivat siitä, että lomalla rentoutuvat kaikki – vauvasta vaariin.

RIU Funana on yksi parhaista hotelleistamme Salilla.
RIU Funana on yksi parhaista hotelleistamme Salilla.

2. TUI Blue Cabo Verde, Sal

TUI Blue Cabo Verde on aikuisten hotelli. Viereinen ranta, uima-altaat, kuntosali ja muut aktiviteetit (kuten jooga ja pilates) ovat käytössäsi koko loman ajan. Majoitukseen sisältyy aina All Inclusive kaikkine herkkuineen. Voit illastaa myös hotellin á la carte -ravintoloissa, Casa Nostrassa ja Culinariumissa.

Romantikon unelma – TUI Blue Cabo Verde.
Romantikon unelma – TUI Blue Cabo Verde.

3. RIU Touareg, Boavista

Hyppäämme seuraavaksi Boavistan saaren lounaisosaan, jossa RIU Touareg tarjoilee All Inclusive -makupaloja ympäri vuorokauden. Tämä hotelli on tunnettu laadukkaasta palvelustaan. Vesipedoilla ei käy aika pitkäksi, RIU Touareg sijaitsee aivan meren vieressä ja hotellilla on suuri allasalue. Talvikaudella hotellin pääallas on lämmitetty, joten allasbaari houkuttelee lomailijoita rentoutumaan vuoden ympäri.

RIU Touareg sijaitsee upean rannan äärellä.
RIU Touareg sijaitsee upean rannan äärellä.

4. RIU Palace Boavista, Boavista

RIU Palace Boavista on uusi rantahotelli, johon kuuluu aina All Inclusive. Täällä on jokainen yksityiskohta hiottu huippuunsa. Hotelli sopii niin perheille kuin pariskunnillekin. Tarjolla on paljon tekemistä ja päivää voi paistatella upean uima-altaan reunalla. RIU Palace Boavistalla on myös neljä ravintolaa sekä kuusi baaria.

Uusi RIU Palace Boavista hemmottelee asiakkaitaan.
Uusi RIU Palace Boavista hemmottelee asiakkaitaan.

5. RIU Palace Cabo Verde, Sal

Paras hotellimme Salin saarella! RIU Palace Cabo Verde on rantahotelli, jossa on upeat altaat, laaja aktiviteettivalikoima ja runsas All Inclusive. Siksi hotelli onkin useiden asiakkaiden suosikki.

Tyylikäs ja tilava allasalue odottaa RIU Palace Cabo Verdellä.
Tyylikäs ja tilava allasalue odottaa RIU Palace Cabo Verdellä.

6. Blue Star Oasis Salinas Sea, Sal

Lapsiystävällinen hotelli, huippusijainnilla Santa Marian kylässä Salin saarella. Blue Star Oasis Salinas Sean huoneet ovat raikkaasti sisustettuja ja erikokoisia. Upea hiekkaranta hotellin vieressä on luotu pitkille rantakävelyille ja mestarillisten hiekkalinnojen rakentamiselle. Hotelli tarjoaa monenlaista iltaohjelmaa vierailleen.

Kauniit turkoosit uima-altaat ja laaja valikoima tekemistä ovat loman kohokohtia Blue Star Oasis Salinas Sea –hotellissa.
Kauniit turkoosit uima-altaat ja laaja valikoima tekemistä ovat loman kohokohtia Blue Star Oasis Salinas Sea –hotellissa.

7. RIU Karamboa, Boavista

Erittäin suosittu hotelli Boavistalla, RIU Karamboa, on kerännyt huimasti kanta-asiakkaita. Syy siihen voi olla upea hiekkaranta tai laadukas palvelu, aktiviteetit tai allasalue - tai kaikki neljä asiaa kerralla! All Inclusive sisältyy hintaan ja vain muutaman askeleen päässä hotellilta on kaunis Praia de Chavesin ranta.

Suuret yhdistetyt altaat luovat kauniit puitteet RIU Karamboalle.
Suuret yhdistetyt altaat luovat kauniit puitteet RIU Karamboalle.

Muita samankaltaisia

Viihdy ja pysy terveenä Blue Star Euphoria Resortissa

Kesän 2020 matkailukauden alku viivästyi kuukausia ja pääsi tietyin ehdoin alkamaan vasta heinäkuun puolivälissä. Totaalisen pysähtymisen aikana matkanjärjestäjät, lentoyhtiöt ja hotellit ovat ottaneet käyttöön uusia toimia ja valmistautuneet järjestämään turvallisia lomaelämyksiä.
Noora Noora

Turvallisempia lomia – TUIn toimenpiteet ja vinkit matkustajille

Poikkeukselliset olosuhteet ovat nostaneet esille entistä enemmän niitä asioita, joista emme halua luopua. Monelle meistä yksi näistä asioista on matkustaminen. Kevään ja alkukesän aikana asiakkaamme ovat jakaneet ihania lomamuistojaan hetkistä ja paikoista, joihin he unelmoivat palaavansa. Kun matkustaminen pian on jälleen mahdollista, on se muuttunut monella tapaa. Minne ja miten matkustamme, tulee olemaan entistä oleellisempaa.
Noora Noora

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna