All Inclusive-hotellit Kap Verdellä – 7 vinkkiä

24.6.2019
Noora
Yksi lomasuunnittelun haastavimmista asioista on yrittää arvioida paljonko lomalla kuluu rahaa. Pihistely ennen matkaa saattaa kaduttaa, kun aamulla hotellin ravintolasta leijuu nenääsi kutittelemaan tuoreen leivän, pekonin ja hedelmien tuoksu. Yleensä myös säästät rahaa (ja aikaa), kun varaat loman ateriat etukäteen!

All Inclusive tuo lomallesi helppoutta ja maukkautta. Tutustu Kap Verden hotelleihin, joihin sisältyy All Inclusive!

1. RIU Funana, Sal

Meren kohina säestää herkutteluhetkiäsi RIU Funanassa. Tämä perheiden suosima hotelli nimittäin sijaitsee aivan meren rannalla. RIU Funanan All Inclusive on runsas ja lisäksi hotelli tarjoaa paljon erilaisia aktiviteettejä. Uima-altaat, ravintolat, baarit, kuntosali ja spa huolehtivat siitä, että lomalla rentoutuvat kaikki – vauvasta vaariin.

2. TUI Sensimar Cabo Verde Resort, Sal

TUI Sensimar Cabo Verde on aikuisten hotelli. Viereinen ranta, uima-altaat, kuntosali ja muut aktiviteetit (kuten jooga ja pilates) ovat käytössäsi koko loman ajan. Majoitukseen sisältyy aina All Inclusive kaikkine herkkuineen. Voit illastaa myös hotellin á la carte -ravintoloissa, Casa Nostrassa ja Culinariumissa.

3. RIU Touareg, Boavista

Hyppäämme seuraavaksi Boavistan saaren lounaisosaan, jossa RIU Touareg tarjoilee All Inclusive -makupaloja ympäri vuorokauden. Tämä hotelli on tunnettu laadukkaasta palvelustaan. Vesipedoilla ei käy aika pitkäksi, RIU Touareg sijaitsee aivan meren vieressä ja hotellilla on suuri allasalue. Talvikaudella hotellin pääallas on lämmitetty, joten allasbaari houkuttelee lomailijoita rentoutumaan vuoden ympäri.

4. RIU Palace Boavista, Boavista

RIU Palace Boavista on uusi rantahotelli, johon kuuluu aina All Inclusive. Täällä on jokainen yksityiskohta hiottu huippuunsa. Hotelli sopii niin perheille kuin pariskunnillekin. Tarjolla on paljon tekemistä ja päivää voi paistatella upean uima-altaan reunalla. RIU Palace Boavistalla on myös neljä ravintolaa sekä kuusi baaria.

5. RIU Palace Cabo Verde, Sal

Paras hotellimme Salin saarella! RIU Palace Cabo Verde on rantahotelli, jossa on upeat altaat, laaja aktiviteettivalikoima ja runsas All Inclusive. Siksi hotelli onkin useiden asiakkaiden suosikki.

6. Blue Star Oasis Salinas Sea, Sal

Lapsiystävällinen hotelli, huippusijainnilla Santa Marian kylässä Salin saarella. Blue Star Oasis Salinas Sean huoneet ovat raikkaasti sisustettuja ja erikokoisia. Upea hiekkaranta hotellin vieressä on luotu pitkille rantakävelyille ja mestarillisten hiekkalinnojen rakentamiselle. Hotelli tarjoaa monenlaista iltaohjelmaa vierailleen.

7. RIU Karamboa, Boavista

Erittäin suosittu hotelli Boavistalla, RIU Karamboa, on kerännyt huimasti kanta-asiakkaita. Syy siihen voi olla upea hiekkaranta tai laadukas palvelu, aktiviteetit tai allasalue - tai kaikki neljä asiaa kerralla! All Inclusive sisältyy hintaan ja vain muutaman askeleen päässä hotellilta on kaunis Praia de Chavesin ranta.

Kap Verden ylelliset All Inclusive -lomat

Tutustu Kap Verden All Inclusive -hotelleihin ja varaa talven herkullisin loma!

Muita samankaltaisia

Lanzarote lasten kanssa

Kanariansaarten Lanzarotella on ihania rantoja, lapsiystävällisiä hotelleja ja ihania aktiviteetteja koko perheelle. Tässä hyviä vinkkejä sinulle, joka olet matkustamassa saarelle lasten kanssa.
Johanna Johanna 23.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019