Kap Verden parhaat rannat

26.6.2019
Noora
Kap Verden parhaat rannat löytyvät ihanilta lomasaarilta Salilta ja Boavistalta. Unohda uima-altaat ja rannat, joissa hikoillaan kuin sillit suolassa naapurin kanssa kylki-kyljessä. Kap Verden rannat ovat rauhaisia ja voit tehdä pitkiä kävelymatkoja ennen kuin törmäät muihin ihmisiin. Nauti rantalomasta ilman tungosta!

Santa Maria Beach, Sal

Salin saaren eteläosassa on kaunis Santa Marian kalastajakylä. Kap Verden suosituimman rannan, Santa Maria Beachin, vesi on turkoosia ja hiekka vaalea. Rannalla on paljon tekemistä, voit vuokrata aurinkotuolin, nauttia ulkoilmasta, ravintoloista ja baareista. Muista olla kärppänä paikalla, kun kalamiehet tuovat päivän saaliin rantaan. Auringon laskiessa pääset nauttimaan verrattomien surffareiden temppuja aallokossa.

Jos haluat asua Santa Marian rannan lähellä, suositelemme sinulle lapsiystävällistä Blue Star Oasis Salinas Sea perhehotellia tai Morabeza –hotellia.

Santa Maria Beach on Salin saaren eteläisessä osassa.
Santa Maria Beach on Salin saaren eteläisessä osassa.

Bikini Beach, Sal

Bikini Beach sijaitsee kolme kilometriä Santa Mariasta pohjoiseen. Rannalla ei ole suuria aaltoja, toisin kuin useimmilla muilla Kap Verden rannoilla. Kaksi suurta laituria rikkovat suurimmat aallot, ennen kuin ne ehtivät rantaan asti. Bikini Beachilla on hotelleja mistä valita, vesi on turkoosia ja kirkasta, hiekka vaaleaa. Täällä voit nähdä Salin upeimmat auringonlaskut!

Aikuishotelli TUI Sensimar Cabo Verde sijaitsee Bikini Beachin vieressä, kuten myös hotelli Sol Dunas Resort.

Bikini Beach Salin saarella houkuttelee kävijöitä kristallinkirkkaalla vedellään.
Bikini Beach Salin saarella houkuttelee kävijöitä kristallinkirkkaalla vedellään.

RIU-hotellien ranta

Tämä nimetön ranta sijaitsee Ponta Pretan ja Santa Marian välissä. Ranta on heti RIU Funanan ja RIU Palace Cabo Verden vieressä. Ranta on myös siitä erikoinen, että se on ainut ranta koko Salin saarella, jota reunustaa palmupuut. Rannalla on mm. aurinkotuoleja, varjoja ja kenttä rantalentopalloa varten.

Ranta RIU-hotellien edessä on yksi Salin parhaita.
Ranta RIU-hotellien edessä on yksi Salin parhaita.

Ponta Preta Beach, Sal

Ponta Preta sijaitsee Salin lounaisosassa. Tämä ranta sopii sinulle, joka haluat nauttia omasta olostasi. Rannalla on muutama ravintola ja kauniita hiekkadyynejä. Ponta Pretan rannalla on mukava tehdä kävely- ja juoksulenkkejä tai ratsastaa hevosella.

Haluatko saada rannan vain itsellesi? Suuntaa Ponta Pretalle.
Haluatko saada rannan vain itsellesi? Suuntaa Ponta Pretalle.

Santa Monica Beach, Boavista

Boavistasta etelään, sijaitsee Boavistan saaren kaunein ranta, Santa Monica Beach. Ranta on yhdeksän kilometrin pituinen ja sillä on upea vaalea hiekka ja kirkkaansininen vesi. Santa Monica Beach sopii täydellisesti auringonpalvojille ja pariskunnille, jotka haluavat lähteä romanttiselle kävelylle ilta-auringossa.

Tyylikäs RIU Touareg -hotelli sijaitsee Santa Monican rannalla.

Santa Monica Beach, yksi Boavistan kauneimmista rannoista.
Santa Monica Beach, yksi Boavistan kauneimmista rannoista.

Praia de Chaves, Boavista

Hieman etelään Sal Reista, sijaitsee Praia de Chavesin 5-kilometrin pituinen ranta. Turkoosi vesi ja valkea hiekka sekä aurinkotuolit, varjot odottavat sinua. Rannan lähellä on muutamia hotelleja, mutta muuten se on koskematon ja hyvin rauhallinen.

Sekä RIU Palace Boavista että RIU Karamboa sijaitsevat tällä rannalla.

Praia de Chavesin avara ranta.
Praia de Chavesin avara ranta.

Muita samankaltaisia

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Yhdistelmäloma Thaimaassa – todellinen lomaelämys!

Unelmoitko Thaimaan pienistä paratiisisaarista, riippumattomakoilusta ja täydellisestä ajantajun kadottamisesta? Vai huutavatko aistisi uusien virikkeiden perään – värikkäille toreille, ihmisten keskelle ja herkullisten ruokapatojen ääreen? Jos valinta rantabungalowin ja lomakeskusten houkutusten välillä tuntuu mahdottomalta, voit hyvillä mielin valita molemmat!
Noora Noora 12.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora 24.6.2019