TOP 5 – Kap Verden parhaat perhehotellit

Etsitkö lomakohdetta ja hotellia perhelomalle, jossa keskitytään rentoutumaan ja nauttimaan auringosta? Silloin kannattaisi kurkata tänne! Esittelemme sinulle Kap Verden parhaat perhehotellit.

Kap Verde on pieni saarivaltio Atlantin valtameressä Senegalin edustalla. Kap Verdessä vieraat otetaan vastaan avoimin sylin, elämän rytmi on verkkainen ja kaikkialla pätee motto ”no stress”.

Sal ja Boavista ovat saaret, joihin pääset kätevästi suorilla lomalennoilla marraskuusta huhtikuuhun. Kap Verden saarilla sinua odottavat loputtamat hiekkarannat (pienten hiekkalinna-arkkitehtien unelma!) ja laadukkaat perhehotellit, joista asiakkaamme pitävät! Hotelleissa usein hintaan kuuluu All Inclusive, tai sitten sen voi varata pienenä ekstrana lomaruokailuja helpottamaan. Koska Kap Verdellä puhaltavat aika-ajoin Atlantin vahvat tuulet ja meri aaltoilee villisti, on hotelleissa todella panostettu viihtyisiin ja toimiviin allasalueisiin!

1. Blue Star Oasis Salinas Sea

Blue Star Oasis Salinas Sea -hotelli sijaitsee Santa Marian parhaalla paikalla, lähellä pääkatua ja aivan saaren parhaan rannan, Praia de Santa Marian, vieressä. Allasalueelta avautuu näkymä viereiselle rannalle ja merelle.

Tässä hotellissa lapset viihtyvät – on kansainvälinen lastenkerho, leikkihuone, lastenallas ja tietenkin kaikkien lasten ystävä, Bamse, joka kyläilee hotellilla useamman kerran viikossa! Jos matkustat isomman seurueen kanssa, on hotellilla perhehuoneita jopa 6 hengelle.

2. Melia Dunas Beach Resort

Melia Dunas Beach Resort sijaitsee Salin saarella. Santa Marian kylä on kolmen kilometrin päässä ja helposti saavutettavissa taksilla. Hotellissa on erilaisia alueita, joista suurin osa on tarkoitettu lapsiperheille. Vesipedoille tämä hotelli sopii loistavasti – hotellilla on uima-altaita yhteensä kuusi, joista kolme on lapsille! Lapsille on myös leikkipaikka sekä kansainvälinen lastenkerho. Muutamina iltoina viikossa järjestetään myös minidisco, jossa lapset ottavat tanssilattian haltuun.

3. RIU Funana

Nauti elämästä hiekkadyyneillä ja päivistä rannoilla lapsiystävällisessä RIU Funana -hotellissa! RIU Funana sijaitsee Santa Marian kylän liepeillä Salin saarella. Hotellin majoitukseen kuuluu aina herkullinen All Inclusive, joka sisältää ruokien ja juomien lisäksi myös mukavaa tekemistä! RIU Funanassa on useita altaita, myös lastenallas, leikkipaikka ja kansainvälinen lastenkerho. Loistava valinta lapsiperheelle!

4. RIU Palace Cabo Verde

RIU Funanan naapurissa sijaitsee RIU Palace Cabo Verde – yksi parhaista hotelleistamme Salilla! Asuessasi täällä on käytössäsi sekä oman hotellisi, että RIU Funanan allasalueet. Lastenallas ja leikkialue ovat ulkona rannan lähellä.

5. RIU Karamboa

RIU Karamboa Boavistan saarella on upea hotelli, joka nousee kuin hiekkalinna pitkällä Praia de Chavesin rannalla. Hotellilla on suuri allasalue, mutta myös hyvät kuntoilumahdollisuudet ja paljon tekemistä koko perheelle. Lapset voivat osallistua kansainväliseen lastenkerhoon ja viettää lomapäivät leikkien.

Kap Verden perhesuosikit

Tutustu Kap Verden ihaniin perhehotelleihin ja löydä sinun tarpeisiisi sopiva loma jo tänään!