Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.

Tee pyöräretki

Santa Marian kylän pienen aukion laidalla sijaitsee Electrica Bikes. Vuokraa heiltä sähköpyörä, jonka paksut renkaat helpottavat hiekkadyyneillä ja -rannoilla pyöräilyä. Voit vuokrata pyörän muutamaksi tunniksi tai koko päiväksi. Samalla voit täydentää varustusta ja lainata myös pyöräilykypärän, korin ja istuimen lapselle. Lähde omatoimiselle tutkimusmatkalle tai osallistu ohjatulle pyöräretkelle. On upea tunne pyöräillä pitkin värikkään Santa Marian katuja kohti merta ja jatkaa matkaa hiukset hulmuten pitkin hiekkarantaa. Pakkaa mukaan pikniktarpeet tai pysähdy jätskitauolle ja tutustu Salin saareen pintaa syvemmältä.

Kap Verdellä pyöräily on mahtava elämys.
Kap Verdellä pyöräily on mahtava elämys.

Ajele mönkijällä yli dyynien

Santa Mariassa voit osallistua mönkijäretkelle, joka suuntaa saaren hiekkadyyneille. Retkiä järjestetään päivisin ja iltaisin. Ohita Kite Beach ja tutki koko Sal etelästä pohjoiseen. Kiipeä korkeimmalle dyynille ja ihastele merelle avautuvaa maisemaa. Mikä uskomaton vapauden tunne!

Mönkijäsafarilla pääset nauttimaan vaikuttavista maisemista.
Mönkijäsafarilla pääset nauttimaan vaikuttavista maisemista.

Nauti leijasurffauksen hurmasta

Leijasurffaajat eri puolilta maailmaa tulevat Kap Verdeen etsimään sitä täydellistä aaltoa. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, Kap Verdellä järjestetään surffauskursseja myös vasta-alkajille. Mitu and Djo Kite School Kite Beachilla lupaa, että kaikki voivat oppia leijasurffauksen salat 10 tunnissa. Jos aallot tuntuvat kuitenkin liian korkeilta, voit vierailla surffikoulussa, nauttia lounasta ja ihailla taitavia leijasurffareita korkealla ilmassa.

Kap Verde on täydellinen paikka opetella leijasurffausta.
Kap Verde on täydellinen paikka opetella leijasurffausta.

Kurkista sitruunahaiden valtakuntaan

Kite Beachin lähellä Salin itärannikolla sijaitsee Shark Bay. Shark Bayssa voit vierailla omatoimisesti tai osallistua opastetulle kierrokselle. Kahlaa polviasi myöten veteen ja odota muutama minuutti – pian pienet sitruunahait rientävät luoksesi! Näitä pieniä petoja ei tarvitse pelätä, sillä niistä ei ole harmia ihmisille.

Pienten sitruunahaiden puuhia on mukava seurata.
Pienten sitruunahaiden puuhia on mukava seurata.

Ratsasta pitkin loputtomia rantoja

Näe Kap Verde hevosen selästä! Osallistu ryhmän kanssa opastetulle ratsastusretkelle, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille ratsastajille. Laukkaa pitkin Ponta Pretan rantaa ja nauti tuulen tuiverruksesta hiuksissasi!

Ratsastusretki Kap Verden loputtomilla rannoilla.
Ratsastusretki Kap Verden loputtomilla rannoilla.

TUI järjestää matkoja sekä Salille että Boavistalle marraskuusta huhtikuuhun.

Lue lisää jännittävästä Kap Verdestä!

Muita samankaltaisia

Turvallisempia lomia – TUIn toimenpiteet ja vinkit matkustajille

Poikkeukselliset olosuhteet ovat nostaneet esille entistä enemmän niitä asioita, joista emme halua luopua. Monelle meistä yksi näistä asioista on matkustaminen. Kevään ja alkukesän aikana asiakkaamme ovat jakaneet ihania lomamuistojaan hetkistä ja paikoista, joihin he unelmoivat palaavansa. Kun matkustaminen pian on jälleen mahdollista, on se muuttunut monella tapaa. Minne ja miten matkustamme, tulee olemaan entistä oleellisempaa.
Noora Noora

10 Instagram-ystävällistä rantaa Euroopassa

Useimmille lomailijoille yksi tärkeä osa lomakokemuksesta on myös sen jakaminen. Aurinkovarjojen rivit unelmarannalla, varpaat hiekassa, turkoosi meri – nämä postikorteista tutut maisemat ovat edelleen meille visuaalisesti tärkeitä palasia. Perinteiset postikortit ovat tosin saaneet väistyä sosiaalisen median astuttua pelikentälle. Postimerkkien ja osoitekirjojen sijasta meillä on nyt filtterit, häshtägit ja feedit.
Johanna Johanna

Huolella valikoidut TUI Collection retket

TUI Collection – retket ovat uniikkeja, aitoja sekä vastuullisia retkiä joilla pääset tutustumaan lomakohteen kauneimpiin nähtävyyksiin aivan uudella tavalla.
Oona Oona

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna