Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.

Tee pyöräretki

Santa Marian kylän pienen aukion laidalla sijaitsee Electrica Bikes. Vuokraa heiltä sähköpyörä, jonka paksut renkaat helpottavat hiekkadyyneillä ja -rannoilla pyöräilyä. Voit vuokrata pyörän muutamaksi tunniksi tai koko päiväksi. Samalla voit täydentää varustusta ja lainata myös pyöräilykypärän, korin ja istuimen lapselle. Lähde omatoimiselle tutkimusmatkalle tai osallistu ohjatulle pyöräretkelle. On upea tunne pyöräillä pitkin värikkään Santa Marian katuja kohti merta ja jatkaa matkaa hiukset hulmuten pitkin hiekkarantaa. Pakkaa mukaan pikniktarpeet tai pysähdy jätskitauolle ja tutustu Salin saareen pintaa syvemmältä.

Kap Verdellä pyöräily on mahtava elämys.
Kap Verdellä pyöräily on mahtava elämys.

Ajele mönkijällä yli dyynien

Santa Mariassa voit osallistua mönkijäretkelle, joka suuntaa saaren hiekkadyyneille. Retkiä järjestetään päivisin ja iltaisin. Ohita Kite Beach ja tutki koko Sal etelästä pohjoiseen. Kiipeä korkeimmalle dyynille ja ihastele merelle avautuvaa maisemaa. Mikä uskomaton vapauden tunne!

Mönkijäsafarilla pääset nauttimaan vaikuttavista maisemista.
Mönkijäsafarilla pääset nauttimaan vaikuttavista maisemista.

Nauti leijasurffauksen hurmasta

Leijasurffaajat eri puolilta maailmaa tulevat Kap Verdeen etsimään sitä täydellistä aaltoa. Sinun ei tarvitse olla kokenut konkari, Kap Verdellä järjestetään surffauskursseja myös vasta-alkajille. Mitu and Djo Kite School Kite Beachilla lupaa, että kaikki voivat oppia leijasurffauksen salat 10 tunnissa. Jos aallot tuntuvat kuitenkin liian korkeilta, voit vierailla surffikoulussa, nauttia lounasta ja ihailla taitavia leijasurffareita korkealla ilmassa.

Kap Verde on täydellinen paikka opetella leijasurffausta.
Kap Verde on täydellinen paikka opetella leijasurffausta.

Kurkista sitruunahaiden valtakuntaan

Kite Beachin lähellä Salin itärannikolla sijaitsee Shark Bay. Shark Bayssa voit vierailla omatoimisesti tai osallistua opastetulle kierrokselle. Kahlaa polviasi myöten veteen ja odota muutama minuutti – pian pienet sitruunahait rientävät luoksesi! Näitä pieniä petoja ei tarvitse pelätä, sillä niistä ei ole harmia ihmisille.

Pienten sitruunahaiden puuhia on mukava seurata.
Pienten sitruunahaiden puuhia on mukava seurata.

Ratsasta pitkin loputtomia rantoja

Näe Kap Verde hevosen selästä! Osallistu ryhmän kanssa opastetulle ratsastusretkelle, joka sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille ratsastajille. Laukkaa pitkin Ponta Pretan rantaa ja nauti tuulen tuiverruksesta hiuksissasi!

Ratsastusretki Kap Verden loputtomilla rannoilla.
Ratsastusretki Kap Verden loputtomilla rannoilla.

TUI järjestää matkoja sekä Salille että Boavistalle marraskuusta huhtikuuhun.

Lue lisää jännittävästä Kap Verdestä!