Kap Verde lasten kanssa

11.7.2019
Noora
Kap Verde tunnetaan loputtomista rannoistaan ja laadukkaista hotelleistaan, mutta millaista on lähteä Kap Verdelle lasten kanssa? Tutustu vinkkeihimme, miten viettää unohtumaton loma lasten kanssa Kap Verdellä!

Ui, polski, kylve ja roiski

Kap Verdellä on rajattomat mahdollisuudet uida. Useimmilla hotelleilla on isot allasalueet ja lämmitettyjä altaita. Jos asut RIU Palace Cabo Verde -hotellissa, pääset oman hotellin altaiden lisäksi nauttimaan myös viereisen ClubHotel RIU Funanan altaista.

Jos hotellin uima-altaat ei riitä, on vieressä kokonainen meri, jossa voi polskia. Paikoittain aallokko voi nousta korkeaksi, mutta hotellien edustoille on rakennettu aallonmurtajia, jotka ovat muuttaneet rannan merenlahden kaltaiseksi. Esimerkiksi Melia Tortuga Beach ja Sol Dunas Resort -hotellien edessä on oikein kelvot uimarannat.

RIU Funanassa on altaita joka makuun.
RIU Funanassa on altaita joka makuun.

Tapaaminen sitruunahaiden kanssa

Lähtekää koko perheen voimin retkelle Shark Bayhin, jossa voitte tutustua pieniin sitruunahain poikasiin. Seisoessasi matalassa vedessä, pienet hainpoikaset uivat poikkelehtien jalkojesi välistä. Erilainen ja jännittävä elämys koko perheelle!

Sitruunahaiden tapaamisesta jää hieno lomamuisto.
Sitruunahaiden tapaamisesta jää hieno lomamuisto.

Hotellit, joissa on lapsille ohjelmaa

Bamse tervehtii Blue Star Oasis Salinas Sea -hotellin asukkaita useamman kerran viikossa. Hotellissa on myös leikkihuoneita ja henkilökunta järjestää lapsille leikkejä, pelejä ja ohjelmaa. Hotellilta voi lainata erilaisia pelejä ja viereinen ranta sopii hyvin lapsille.

RIU-hotelleissa, kuten RIU Funanassa, RIU Touaregissa ja RIU Karamboassa toimivat RIULand-lastenkerhot. Hotelleissa on leikkihuone, leikkikenttä ja iltaohjelmaa.

Lasten iloksi Bamse tulee tapaamaan vieraita Blue Star Oasis Salinas Sea -hotellilla.
Lasten iloksi Bamse tulee tapaamaan vieraita Blue Star Oasis Salinas Sea -hotellilla.

Vierailu Salin kasvitieteelliseen puutarhaan

Viveiro Garden & Farm, Salin kasvitieteellinen puutarha, on varmasti vierailun arvoinen. Puutarhan itsensä lisäksi, alueella toimii pieni kahvila, joka puristaa mehua puutarhassa kasvavista hedelmistä. Lisäksi pääset tapaamaan eläimiä, jotka on pelastettu puutarhaan. Kasvitieteellisen puutarhan yhteydessä toimii hevostalli, joka tarjoaa mahdollisuuden lähteä ratsastamaan pitkin rannikkoa.

Kasvitieteellisessä puutarhassa tarjotaan herkullista mehua!
Kasvitieteellisessä puutarhassa tarjotaan herkullista mehua!

Hiekkalautailua Boavistalla

Vianan aavikolla Boavistalla voitte vuokrata laudat ja kokeilla hiekkalautailua dyyneillä. Aavikolla toimii myös pieni ravintola, Viana Club. Jos hiekkalautailu ei kiinnosta perheen pienempiä, niin ehkä aavikon suuren suuri hiekkalaatikko saa heidätkin innostumaan?

Vianan aavikko on mahtava nähtävyys.
Vianan aavikko on mahtava nähtävyys.

Jos haluat tietää lisää perhelomista Kap Verdellä, tutustu Kap Verden parhaisiin perhehotelleihin.

Muita samankaltaisia

Kap Verden kilpikonnat

Jos pyydän sinua sulkemaan silmäsi ja kuvittelemaan kilpikonnan, pystyt siihen melko helposti. Näet ehkä ison merikilpikonnan, pienen lemmikin, iäkkään vanhuksen tai lasten piirretyistä tutun version. Kilpikonnat ovat meille tuttuja, mutta tiedämmekö sen tarkemmin millaisia eläimiä kilpikonnat oikeastaan ovat? Kap Verde on mainio paikka tutustua tähän mahtavaan eläinlajiin ja osallistua sen suojeluun.
Johanna Johanna 15.7.2019

Yhdistelmäloma Thaimaassa – todellinen lomaelämys!

Unelmoitko Thaimaan pienistä paratiisisaarista, riippumattomakoilusta ja täydellisestä ajantajun kadottamisesta? Vai huutavatko aistisi uusien virikkeiden perään – värikkäille toreille, ihmisten keskelle ja herkullisten ruokapatojen ääreen? Jos valinta rantabungalowin ja lomakeskusten houkutusten välillä tuntuu mahdottomalta, voit hyvillä mielin valita molemmat!
Noora Noora 12.7.2019

Ateenan nähtävyydet – 10 vinkkiä

Ateena on yksi kuumimmista viikonloppukaupungeista juuri nyt. Tässä kaupungissa on kaikkea mitä tarvitset ja hieman enemmän. Lue vinkkimme Ateenaan ja löydä parhaat nähtävyydet!
Noora Noora 3.7.2019

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora 24.6.2019