11.7.2019

Kap Verde lasten kanssa

Kap Verde tunnetaan loputtomista rannoistaan ja laadukkaista hotelleistaan, mutta millaista on lähteä Kap Verdelle lasten kanssa? Tutustu vinkkeihimme, miten viettää unohtumaton loma lasten kanssa Kap Verdellä!

Ui, polski, kylve ja roiski

Kap Verdellä on rajattomat mahdollisuudet uida. Useimmilla hotelleilla on isot allasalueet ja lämmitettyjä altaita. Jos asut RIU Palace Cabo Verde -hotellissa, pääset oman hotellin altaiden lisäksi nauttimaan myös viereisen ClubHotel RIU Funanan altaista.

Jos hotellin uima-altaat ei riitä, on vieressä kokonainen meri, jossa voi polskia. Paikoittain aallokko voi nousta korkeaksi, mutta hotellien edustoille on rakennettu aallonmurtajia, jotka ovat muuttaneet rannan merenlahden kaltaiseksi. Esimerkiksi Melia Tortuga Beach ja Sol Dunas Resort -hotellien edessä on oikein kelvot uimarannat.

RIU Funanassa on altaita joka makuun.
RIU Funanassa on altaita joka makuun.

Tapaaminen sitruunahaiden kanssa

Lähtekää koko perheen voimin retkelle Shark Bayhin, jossa voitte tutustua pieniin sitruunahain poikasiin. Seisoessasi matalassa vedessä, pienet hainpoikaset uivat poikkelehtien jalkojesi välistä. Erilainen ja jännittävä elämys koko perheelle!

Sitruunahaiden tapaamisesta jää hieno lomamuisto.
Sitruunahaiden tapaamisesta jää hieno lomamuisto.

Hotellit, joissa on lapsille ohjelmaa

Bamse tervehtii Blue Star Oasis Salinas Sea -hotellin asukkaita useamman kerran viikossa. Hotellissa on myös leikkihuoneita ja henkilökunta järjestää lapsille leikkejä, pelejä ja ohjelmaa. Hotellilta voi lainata erilaisia pelejä ja viereinen ranta sopii hyvin lapsille.

RIU-hotelleissa, kuten RIU Funanassa, RIU Touaregissa ja RIU Karamboassa toimivat RIULand-lastenkerhot. Hotelleissa on leikkihuone, leikkikenttä ja iltaohjelmaa.

Lasten iloksi Bamse tulee tapaamaan vieraita Blue Star Oasis Salinas Sea -hotellilla.
Lasten iloksi Bamse tulee tapaamaan vieraita Blue Star Oasis Salinas Sea -hotellilla.

Vierailu Salin kasvitieteelliseen puutarhaan

Viveiro Garden & Farm, Salin kasvitieteellinen puutarha, on varmasti vierailun arvoinen. Puutarhan itsensä lisäksi, alueella toimii pieni kahvila, joka puristaa mehua puutarhassa kasvavista hedelmistä. Lisäksi pääset tapaamaan eläimiä, jotka on pelastettu puutarhaan. Kasvitieteellisen puutarhan yhteydessä toimii hevostalli, joka tarjoaa mahdollisuuden lähteä ratsastamaan pitkin rannikkoa.

Kasvitieteellisessä puutarhassa tarjotaan herkullista mehua!
Kasvitieteellisessä puutarhassa tarjotaan herkullista mehua!

Hiekkalautailua Boavistalla

Vianan aavikolla Boavistalla voitte vuokrata laudat ja kokeilla hiekkalautailua dyyneillä. Aavikolla toimii myös pieni ravintola, Viana Club. Jos hiekkalautailu ei kiinnosta perheen pienempiä, niin ehkä aavikon suuren suuri hiekkalaatikko saa heidätkin innostumaan?

Vianan aavikko on mahtava nähtävyys.
Vianan aavikko on mahtava nähtävyys.

Jos haluat tietää lisää perhelomista Kap Verdellä, tutustu Kap Verden parhaisiin perhehotelleihin.

Muita samankaltaisia

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora 7.11.2019

Parhaat rannat Dominikaanisessa Tasavallassa

Dominikaaninen tasavalta tarjoaa monia unelmarantoja. Tähän olemme listanneet ehdottomat suosikkirantamme.
Oona Oona 29.10.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019

Curacaon tulevaisuuden esikuvat

Trooppisella helmellä, Curacaolla, on monipuolinen kulttuuri, kristallinkirkkaat vedet ja kesä ympäri vuoden. Saaren rikas luonto ja historia ovat jättäneet jälkeensä arvokkaan perinnön. Säilyttääkseen kaiken mitä tällä kauniilla saarella on tarjota, haluaa TUI Care Foundation edistää tulevaisuuden opettajien ympäristötietoisuutta.
Johanna Johanna 27.9.2019