Matkat
Santa Monica

Hinta alkaen

...

Hotelleja

1

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
  • Päivällinenn. 14–18 e
  • Vesi (1 l)n. 1 e

Tietoa

Katso kaikki
  • ValuuttaKap Verden escudo (CVE), Euro
  • Aikaero– 3 tuntia
  • PääkaupunkiPraia
  • KieliPortugali
  • Väkilukun. 6 300

Matkat Santa Monica

Santa Monica

Saaren hienoimmalla hiekkarannalla, eteläisellä Boavistalla, sijaitsee tyylikäs Riu Touareg -hotellimme. All Inclusive, johon kuuluu runsas aktiviteettitarjonta sekä hyviä palautteita asiakkailtamme saaneet ravintolat, sisältyy matkan hintaan. Hotellilla on lisäksi ilman lapsia matkustaville aikuisille erillinen osa, jossa on rauhallinen allasalue.

Santa Monica on Boavistan upein ranta luonnonkauniilla alueella, saaren eteläosassa. Aivan vieressä, pitkällä ja lähes yhtä upealla Praia Lacacãon rannalla sijaitsee Riu Touaregin hotellikylä. Täällä asut hieman keskustan ulkopuolella, meren ja kullankeltaisten hiekkadyynien naapurissa. Suuressa ja nykyaikaisessa hotellissa on myös runsaasti tekemistä.

Suuri allasalue ja vaihtelevat menut

Riu Touaregissa käytössäsi on suuri allasalue, tenniskenttiä, kuntosali, spa sekä RiuLand lasten iloksi. Iltaisin on tarjolla monenlaista viihdeohjelma ja yökerho. Ruoka on saanut hyvää palautetta asiakkailtamme; voit valita useista eri ravintoloista mieleisesi, tarjolla on esim. grilliruokaa, aasialaista ja paikallisia herkkuja. All Inclusive on voimassa vuorokauden ympäri ja aterioissa on mukavasti vaihtelua.

Aikuisten keidas

Kaikki edellä mainittu on käytössäsi myös kun asut vain aikuisille tarkoitetussa Riu Touareg Couples -osassa. Lisäksi tässä rauhallisemmassa osassa on oma puutarha uima-altaineen, jacuzzeineen ja snackbaareineen. Riu Touareg Couples on tarkoitettu 18 vuotta täyttäneille.

Retkivinkkejä

  • Jeeppiajelua hiekkadyyneille ja pikkukyliin
  • Vene- ja kalastusretkiä
  • Rantajuhlia auringonlaskun aikaan

Arkielämää kylissä

Kun haluat kierrellä saarta omin päin, on lähin Povoacão Velhan kylä noin viiden kilometrin päässä. Kylässä on yhdistetty kauppa-baari, jossa paikallisväestöllä on tapana kokoontua. Rannikolla sijaitsevaan Sal Reihin on matkaa noin 32 kilometriä, taksilla pääset sinne noin puolessa tunnissa. Sal Reissä on mukavan värikkäitä rakennuksia, muutama kauppa ja pari yksinkertaista, persoonallisesti sisustettua baaria ja noin viitisentoista ravintolaa.

Boavistan saari

Yhä useammat ovat löytäneet Boavistan ja Kap Verden. Rauhallinen tempo, ihana ilmasto ja upeat rannat tekevät lomakohteesta mukavan rentouttavan. TUIn matkalla voit lentää Boavistalle suoralla lennolla, paluumatkalla tehdään tekninen välilasku Salin saarelle. Tuulten johdosta saari on myös suosittu purjelautailijoiden keskuudessa. Matkailu Kap Verdellä on kuitenkin edelleen vasta kehittymässä, joten kun astut hotellistasi ulos, ei kannata odottaa samanlaisia palveluita ja yleistä infrastruktuuria kuin monissa vanhemmissa rantalomakohteissa. Toisaalta täällä kohtaat paikallisväestöä keskellä heidän arkipäiväänsä, mikä varmasti on osaltaan matkan mielenkiintoisinta antia.

Matkavaihtoehtoja Santa Monica