Kyproksen All Inclusive -hotellit

10.5.2019
Noora
Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.

1. TUI Family Life Nausicaa Beach

Meren ääressä ja kävelymatkan päässä Fig Tree Bayn keskustasta sijaitsee arvostettu perhehotellimme TUI Family Life Nausicaa Beach. Voit pulahtaa mereen suoraan hotellin edustan kalliorannan laiturilta tai jos suosit mieluummin hiekkaista rantaa, löytyy sellainen vain muutaman sadan metrin päästä hotellilta. Kuten kaikissa TUI Family Life -hotelleissa, myös täällä pääsee koko perhe nauttimaan lastenkerhoista, Les Mills -ryhmäliikuntatunneista, viihdeohjelmasta, Bamsen seurasta ja paljosta muusta!

Kyproslainen meze-päivällinen
Buffetravintolan lisäksi TUI Family Life Nausicaa Beachin All Inclusive sisältää yhden päivällisen viikossa hotellin Taverna-ravintolassa. Tavernassa ruokaillaan Family Style Dining -tyyliin. Eli koko perheelle tarjoillaan kyproslaisia meze-annoksia, jotka on tarkoitettu koko perheen yhdessä jaettavaksi. Lisäksi päivisin tarjoillaan välipaloja, jäätelöä ja hedelmiä.

TUI Family Life Nausicaa Beach Fig Tree Bayssa.
TUI Family Life Nausicaa Beach Fig Tree Bayssa.

2. Blue Star Atlantica Mare Village

Eksklusiivinen hotelli rauhallisessa ympäristössä sopii hyvin niin perheille kuin pariskunnillekin. Jos haluat lomallesi lisäripauksen luksusta, voit varata swim up -huoneen hotellin Privilege-osasta, joka on lähimpänä merta ja rantaa. Blue Star Atlantica Mare Villagessa on kaksi allasaluetta, joista toinen sijaitsee matalavetisen rannan äärellä. Maailman Vahvin Nalle, Bamse, vierailee hotellilla viikoittain ja TUIn pohjoismaalaiset oppaat järjestävät hotellin vieraille ohjelmaa.

Kolme à la carte -ravintolaa
Blue Star Atlantica Mare Villagen All Inclusive sisältää buffetruokailut koko komeudessaan sekä päivällinen yhdessä kolmesta hotellin à la carte -ravintolasta. À la carte -ravintoloissa tarjoillaan mm. italialaista, kreikkalaista ja grillattua ruokaa. Voit myös nauttia välipaloista, juomista ja kahvista päivän aikana.

Blue Star Atlantica Mare Village Agia Napassa.
Blue Star Atlantica Mare Village Agia Napassa.

3. SuneoClub Atlantica Sancta Napa

SuneoClub Atlantica Sancta Napa on hintansa arvoinen hotelli lähellä Agia Napan keskustaa ja Limanaki-rantaa. Hotelli tarjoaa paljon tekemistä ja hyvän kattauksen viihdeohjelmaa, mikä tekee siitä erityisen eloisan. Tietenkin, jos haluat vain loikoilla aurinkotuolissa altaan äärellä, on sekin täysin sallittua. SuneoClub Atlantica Sancta Napa saa usein kehuja hyvästä ruuasta ja laadukkaasta palvelustaan!

Kasvisvaihtoehto
Kaikkien hotellin buffetravintoloiden valikoimaan kuuluu myös kasvisruokia. Useamman kerran viikossa ravintoloissa on teemailtoja ja kokkaus-esityksiä. Halutessasi voit nauttia ruokasi myös hotellin ulkoterassilla.

SuneoClub Atlantica Sancta Napa Agia Napassa.
SuneoClub Atlantica Sancta Napa Agia Napassa.

4. Blue Star St. Elias Resort

Blue Star St. Elias Resort sijaitsee mäellä, joten hotellista on hienot näkymät yli Protaraksenlahden. Hotellilla on useita altaita, joista osa on rauhallisempia ja osa vauhdikkaampia vesiliukumäkineen. Kuntosali tarjoaa hyvät puitteet kuntoilusta kiinnostuneille sekä spa-osasto niille, jotka hakevat mielenrauhaa ja hemmottelua.

Ultra All Inclusive
All Inclusive Blue Star St. Elias Resortissa on niin monipuolinen, että hotelli kutsuu sitä Ultra All Inclusiveksi. Tarjolla on laaja valikoima ruokaa, lapsille on oma seisova pöytä ja unikeoille myöhäisempi aamiaiskattaus. Voit nauttia päivällistä Lemon Tree -ravintolassa tai Meze by Elliniko -tavernassa.

Blue Star St. Elias Resort Fig Tree Bayssa.
Blue Star St. Elias Resort Fig Tree Bayssa.

5. Pernera Beach Hotel

Pernera Beach Hotel sijaitsee hienon vaalean hiekkarannan äärellä, hieman Fig Tree Bayn ulkopuolella. Hotellilla on kaksi uima-allasta, yksi aikuisille ja yksi koko perheelle. Perheen pienimmille vilvoitteluun sopii hyvin hotellin lastenallas. Manikyyristä tai hieronnasta haaveilevat ovat tervetulleita hotellin spa-osastolle.

Noutopöytä ja alennusta à la cartesta
Hotellin ravintolan noutopöytä tarjoilee herkkuja joka makuun ja ruokailujen välissä voit nauttia välipaloja, jäätelöä ja iltapäivän teen tai kahvin sekä kakkuja. Jos haluat illallistaa jommassakummassa hotellin à la carte –ravintoista, saat 25 % alennuksen.

Pernera Beach Hotel Fig Tree Bayssa.
Pernera Beach Hotel Fig Tree Bayssa.