Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.

1. TUI Blue Nausicaa Beach

Meren ääressä ja kävelymatkan päässä Fig Tree Bayn keskustasta sijaitsee arvostettu perhehotellimme TUI Blue Nausicaa Beach. Voit pulahtaa mereen suoraan hotellin edustan kalliorannan laiturilta tai jos suosit mieluummin hiekkaista rantaa, löytyy sellainen vain muutaman sadan metrin päästä hotellilta. Kuten kaikissa TUI Blue For Families -hotelleissa, myös täällä pääsee koko perhe nauttimaan lastenkerhoista, viihdeohjelmasta, Bamsen seurasta ja paljosta muusta!

Kyproslainen meze-päivällinen
Buffetravintolan lisäksi TUI Blue Nausicaa Beachin All Inclusive sisältää yhden päivällisen viikossa hotellin Taverna-ravintolassa. Tavernassa ruokaillaan Family Style Dining -tyyliin. Eli koko perheelle tarjoillaan kyproslaisia meze-annoksia, jotka on tarkoitettu koko perheen yhdessä jaettavaksi. Lisäksi päivisin tarjoillaan välipaloja, jäätelöä ja hedelmiä.

TUI Blue Nausicaa Beach Fig Tree Bayssa.
TUI Blue Nausicaa Beach Fig Tree Bayssa.

2. Blue Star Atlantica Mare Village

Eksklusiivinen hotelli rauhallisessa ympäristössä sopii hyvin niin perheille kuin pariskunnillekin. Jos haluat lomallesi lisäripauksen luksusta, voit varata swim up -huoneen hotellin Privilege-osasta, joka on lähimpänä merta ja rantaa. Blue Star Atlantica Mare Villagessa on kaksi allasaluetta, joista toinen sijaitsee matalavetisen rannan äärellä. Maailman Vahvin Nalle, Bamse, vierailee hotellilla viikoittain ja TUIn pohjoismaalaiset oppaat järjestävät hotellin vieraille ohjelmaa.

Kolme à la carte -ravintolaa
Blue Star Atlantica Mare Villagen All Inclusive sisältää buffetruokailut koko komeudessaan sekä päivällinen yhdessä kolmesta hotellin à la carte -ravintolasta. À la carte -ravintoloissa tarjoillaan mm. italialaista, kreikkalaista ja grillattua ruokaa. Voit myös nauttia välipaloista, juomista ja kahvista päivän aikana.

Blue Star Atlantica Mare Village Agia Napassa.
Blue Star Atlantica Mare Village Agia Napassa.

3. SuneoClub Atlantica Sancta Napa

SuneoClub Atlantica Sancta Napa on hintansa arvoinen hotelli lähellä Agia Napan keskustaa ja Limanaki-rantaa. Hotelli tarjoaa paljon tekemistä ja hyvän kattauksen viihdeohjelmaa, mikä tekee siitä erityisen eloisan. Tietenkin, jos haluat vain loikoilla aurinkotuolissa altaan äärellä, on sekin täysin sallittua. SuneoClub Atlantica Sancta Napa saa usein kehuja hyvästä ruuasta ja laadukkaasta palvelustaan!

Kasvisvaihtoehto
Kaikkien hotellin buffetravintoloiden valikoimaan kuuluu myös kasvisruokia. Useamman kerran viikossa ravintoloissa on teemailtoja ja kokkaus-esityksiä. Halutessasi voit nauttia ruokasi myös hotellin ulkoterassilla.

SuneoClub Atlantica Sancta Napa Agia Napassa.
SuneoClub Atlantica Sancta Napa Agia Napassa.

4. Blue Star St. Elias Resort

Blue Star St. Elias Resort sijaitsee mäellä, joten hotellista on hienot näkymät yli Protaraksenlahden. Hotellilla on useita altaita, joista osa on rauhallisempia ja osa vauhdikkaampia vesiliukumäkineen. Kuntosali tarjoaa hyvät puitteet kuntoilusta kiinnostuneille sekä spa-osasto niille, jotka hakevat mielenrauhaa ja hemmottelua.

Ultra All Inclusive
All Inclusive Blue Star St. Elias Resortissa on niin monipuolinen, että hotelli kutsuu sitä Ultra All Inclusiveksi. Tarjolla on laaja valikoima ruokaa, lapsille on oma seisova pöytä ja unikeoille myöhäisempi aamiaiskattaus. Voit nauttia päivällistä Lemon Tree -ravintolassa tai Meze by Elliniko -tavernassa.

Blue Star St. Elias Resort Fig Tree Bayssa.
Blue Star St. Elias Resort Fig Tree Bayssa.

5. Pernera Beach Hotel

Pernera Beach Hotel sijaitsee hienon vaalean hiekkarannan äärellä, hieman Fig Tree Bayn ulkopuolella. Hotellilla on kaksi uima-allasta, yksi aikuisille ja yksi koko perheelle. Perheen pienimmille vilvoitteluun sopii hyvin hotellin lastenallas. Manikyyristä tai hieronnasta haaveilevat ovat tervetulleita hotellin spa-osastolle.

Noutopöytä ja alennusta à la cartesta
Hotellin ravintolan noutopöytä tarjoilee herkkuja joka makuun ja ruokailujen välissä voit nauttia välipaloja, jäätelöä ja iltapäivän teen tai kahvin sekä kakkuja. Jos haluat illallistaa jommassakummassa hotellin à la carte –ravintoista, saat 25 % alennuksen.

Pernera Beach Hotel Fig Tree Bayssa.
Pernera Beach Hotel Fig Tree Bayssa.

Muita samankaltaisia

Viihdy ja pysy terveenä Blue Star Euphoria Resortissa

Kesän 2020 matkailukauden alku viivästyi kuukausia ja pääsi tietyin ehdoin alkamaan vasta heinäkuun puolivälissä. Totaalisen pysähtymisen aikana matkanjärjestäjät, lentoyhtiöt ja hotellit ovat ottaneet käyttöön uusia toimia ja valmistautuneet järjestämään turvallisia lomaelämyksiä.
Noora Noora

Turvallisempia lomia – TUIn toimenpiteet ja vinkit matkustajille

Poikkeukselliset olosuhteet ovat nostaneet esille entistä enemmän niitä asioita, joista emme halua luopua. Monelle meistä yksi näistä asioista on matkustaminen. Kevään ja alkukesän aikana asiakkaamme ovat jakaneet ihania lomamuistojaan hetkistä ja paikoista, joihin he unelmoivat palaavansa. Kun matkustaminen pian on jälleen mahdollista, on se muuttunut monella tapaa. Minne ja miten matkustamme, tulee olemaan entistä oleellisempaa.
Noora Noora

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna