3 erilaista perhelomaa Kyproksella

17.5.2019
SallaS
Auringonpaistetta, paljon aktiviteetteja ja lapsiystävällisiä, matalapohjaisia rantoja. Voit lähteä pyöräretkelle, veneilemään tai vain viettää rentoja päiviä altaalla. Kuten huomaat, Kyprokselta löytyy paljon tekemistä . Tähän olemme keränneet parhaat vinkit kolmelle erilaiselle matkalle Kyprokselle lasten kanssa.

Kaikki lapsiperheet eivät ole samasta muotista. Toisille hotelli on kuin kokonainen lomamaailma vesipuistoineen, jumppatunteineen ja upeine buffetpöytineen. Toiset perheet taas nauttivat rauhallisesta bed & breakfast -tunnelmasta, jossa aamiaispöydässä on tarjolla hotellinomistajan juuri keräämiä viikunoita ja päivällä käydään seikkailemassa pyörä- tai autoretkillä. Kyproksella parasta on se, että sieltä löytyy jokaiselle jotain. Löytyisikö tästä perheloma juuri teidän makuunne?

1 Bamse Club ja vesiliukumäkiä

Ota rennosti tai valitse oma suosikkisi laajasta aktiviteettitarjonnasta. Kyproksella voit asua suurissa resorteissa, kuten TUI Family Life -hotelleissa, joissa on isot uima-altaat ja useita ravintoloita. Voit käydä kuntoilemassa, opetella kroolaamaan tai lueskella kirjaa sillä välin, kun lapset ovat Bamse Clubissa. Tunnelmallisen meren rannalla nautitun illallisen jälkeen voitte siirtyä pikkuisten kanssa seuraamaan iltaohjelmaa, kun perheen teinit puolestaan menevät ulkoilmaleffanäytökseen. Ja mikä parasta – omaan, ihanaan hotellisänkyyn on vain muutaman askeleen matka. Toinen vauhdikas ja vaivaton vaihtoehto perheille on SplashWorld-hotellit, joissa kaikissa on oma vesipuisto.

Hotellivinkit:
TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort – Kyproksen suurin uima-allas Nissi Beachin vieressä.
TUI Family Life Nausicaa Beach – moderneja huoneistoja Fig Tree Bayssa.
Nausicaa Villas – huvila, josta voit kuitenkin osallistua TUI Family Life -hotellin aktiviteetteihin
SplashWorld Tofinis – hotelli omalla vesipuistolla Agia Napassa.

Retkivinkkejä: TUI Family Life -hotelleilla on niin paljon tekemistä, että voit täyttää lomasi hotellin aktiviteeteilla. Vaikeinta on valita…

Lisää inspiraatiota: 9 syytä majoittua TUI Family Life -hotelliin >>

2 Kaupunkielämää, rantoja ja retkiä

Kaupunki- ja rantaloma samalla kertaa. Kyllä, se on mahdollista Kyproksella. Limassol on listan kärjessä mitä tulee Kyproksen ostosmahdollisuuksiin, design-putiikkeihin ja gourmet-ravintoloihin – ja kaikki tämä vain kivenheiton päässä rannalta. Pitkä, autoton rantakatu on lapsiystävällinen, kuten myös kaupungin laidalla sijaitseva matalapohjainen Ladys Mile Beach.
Pafos on puolestaan hyvä vaihtoehto, jos haluat tutustua Kyprokseen hieman vilkkaimpien turistipolkujen ulkopuolella. Kaupunki on tunnettu monista aidoista kyproslaisista ravintoloistaan, pienistä rannoistaan ja rantakallioistaan.

Hotellivinkit:
Blue Star Atlantica Oasis Limassolissa – hyvä hinta-laatusuhde
Kefalos Beach Village – rauhallinen sijainti heti Pafoksen ulkopuolella.

Retkivinkkejä:
Merirosvoristeily Black Pearl -laivalla.
Aphrodite-vesipuisto Pafoksessa
Koko perheen veneretki

3 Pieniä hotelleja ja seikkailuja omin päin

Jos etsit pienempää ja rauhallisempaa hotellia, niitäkin tietysti löytyy Kyprokselta. Sellaisia, joissa tunnelma ja sisustus ovat persoonallisia ja voit kokea aitoa kyproslaista vieraanvaraisuutta. Vuokra-autolla (jonka voit varata jo kotona) on helppo lähteä tutustumaan vaikkapa kauniiseen Troodos-vuoristoon. Voitte myös vuokrata pyörät tai lähteä vaeltamaan hyvinviitoitetuille poluille ja pysähtyä tauolle pienten vuoristokylien leipomoihin ja keramiikkapajoihin. TUI-sovelluksen kautta kannattaa kysyä oppailta hyviä sisäpiirin vinkkejä!

Hotellivinkit:
Anemi Hotel Apartments – tasokkaasti sisustettuja huoneistoja hyvällä paikalla Pafoksessa.
Loutsiana – rauhallista tunnelmaa lähellä Nissi Beachia.

Retkivinkkejä:
Vuokraa auto ja aja Troodos-vuoristoon.
Lähtekää pyöräretkelle.

Lisää inspiraatiota:
Kulttuuria, viiniä ja vaellusta Kyproksella >>

Saareen tutustuminen vuokra-autolla on yksi loman kohokohdista.
Saareen tutustuminen vuokra-autolla on yksi loman kohokohdista.

Muita samankaltaisia

Bulgarian parhaat rannat – 8 vinkkiä

Loma Bulgariassa tarkoittaa halpoja hintoja ja hienoja rantoja. Emmekä puhu nyt pelkästään Sunny Beachista. Myös vaikkapa Duni, Nessebar ja Golden Sands ovat kaikki mukavia lomakohteita ja jokaisella niistä on omalla tavallaan viehättävät rannat. Vinkkaamme nyt 8 erilaista rantaa jokaiseen makuun.
SallaS SallaS 22.5.2019

Ilmastokompensoidut perhehotellit

TUI Family Life -konseptiin kuuluvat parhaat perhehotellimme. TUI Family Life -hotelleissa on aina lastenkerhoja, ohjattua liikuntaa, terveellistä ruokaa ja paljon muuta. Mutta ei siitä tällä kertaa enempää.
Noora Noora 9.5.2019

Etsinnässä romanttinen hotelli? Katso 6 vinkkiä lemmenlomalle

Suunnitteletko kumppanisi kanssa romanttista viikonloppumatkaa Eurooppaan? Hotellivalinnalla on lemmenlomalla suuri merkitys ja siihen kannattaa panostaa. Tässä kuusi romanttista hotellia, jotka tarjoavat tyylikkään ja tunnelmallisen kuhertelupaikan rakastavaisille.
SallaS SallaS 2.5.2019

Lentäminen lapsen kanssa – hyödyllisiä vinkkejä

TUIlla työskentelevän Towen lapset ovat reissanneet äitinsä mukana jo parin kuukauden ikäisistä. Lentokoneessa on istuttu pidempiä ja lyhyempiä matkoja niin päivällä kuin yölläkin. Joskus, kun lapset ovat olleet kipeinä lennon aikana, matka on saattanut tuntua melkoisen pitkältä. Toisinaan sitten taas lento on sujunut kuin mukava ilta kotisohvalla. Tässä Towen omakohtaisiin kokemuksiin perustuvia vinkkejä, joita voit soveltaa lennolla omien lastesi kanssa.
SallaS SallaS 24.4.2019