14.5.2019

Kyproksen luksushotellit

Mukavuutta, viiden tähden palvelua ja gourmet-illallisia auringonlaskussa. Kaikkea tätä tarjoavat Välimeren aurinkovarmimmat saaret – Euroopan puhtaimmat uimaveden lisäksi! Tässä tulevat parhaat luksushotellimme Kyproksella. Tutustu eksklusiivisiin aikuishotelleihina ja upeisiin perhehotelleihin, jotka ovat juuri sopivia pienille ja suurille elämästä nautiskelijoille.

Blue Star Altantica Mare Village - Agia Napa

Blue Star Altantica Mare Village tarjoilee viiden tähden lapsiystävällistä luksusta. Jos uiminen on yksi lomasi kohokohdista, voit varata huoneen tai sviitin, josta on suora yhteys uima-altaaseen. Lisäksi Bamse käy tervehtimässä hotellin vieraita useamman kerran viikossa, mikä taitaa olla se kaikkein paras asia, jos lapsilta kysytään.

Blue Star Atlantica Mare Villagessa on useita swim up -huoneita.
Blue Star Atlantica Mare Villagessa on useita swim up -huoneita.

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills - Aphrodite Hills

Upeissa maisemissa sijaitseva TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills on ylellinen hotelli laguuneineen, gourmet-ravintoloineen ja palkittuine kylpylöineen. Hotelli tarjoaa paljon erilaisia aktiviteetteja ja viereisellä golfkentällä voi vierähtää aamupäivä jos toinenkin. Pienten lasten vanhemmat osaavat varmasti arvostaa lapsenvahtipalvelua, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia omasta ajasta hotellin vain aikuisille tarkoitetulla rentoutumisalueella.

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills – luksusta aikuisille ja lapsille.
TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills – luksusta aikuisille ja lapsille.

Sunrise Jade - Fig Tree Bay

Romanttinen Sunrise Jade -hotelli huokuu ylellisyyttä. Nauti illallista ulkoterassilla, osallistu joogatunnille ja rentoudu spahoidossa. Jos haluat lisäluksusta lomalle varaa swim up -huone merinäköalalla, kietoudu pehmeään aamutakkiin ja nauti uskomattomista auringonnousuista. Huhtikuussa 2019 avattuun viiden tähden Sunrise Jade -hotelliin on 16 vuoden ikäraja.

Sunrise Jade -hotellissa pääset halutessasi uimaan suoraan huoneestasi.
Sunrise Jade -hotellissa pääset halutessasi uimaan suoraan huoneestasi.

Asimina Suites - Pafos

Viidentähden Asimina Suites Pafoksessa on saanut kaikkein korkeimmat arvosanat asiakkailtamme. Tämä hotelli sopii sinulle, jos kaipaat rentouttavaa ja eksklusiivista lomaa. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Allasalue on suuri ja rauhallinen ja kaikki huoneet ovat ylellisiä sviittejä, joissa on erikseen makuuhuone ja olohuone.

Asimina Suites on saanut kaikista Kyproksen hotelleista korkeimmat arvosanat asiakkailtamme.
Asimina Suites on saanut kaikista Kyproksen hotelleista korkeimmat arvosanat asiakkailtamme.

Onko luksus sinun lomasi ydin? Tutustu kaikkiin luksushotelleihin täällä.

Muita samankaltaisia

RIU-hotelleja paratiisirannoilta suurkaupunkeihin

RIU-hotelleilla on monia kanta-asiakkaita, erinomaista ruokaa, erityisen hyvä palvelu ja aina hyvä sijainti. Mitä et ehkä kuitenkaan tiennyt, on RIU-hotelleja sekä paratiisirannoilla että sykkivissä suurkaupungeissa. Tässä muutama upea RIU-hotelli, jotka kannattaa varata pian.
Johanna Johanna 23.9.2019

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019