14.5.2019

Kyproksen luksushotellit

Mukavuutta, viiden tähden palvelua ja gourmet-illallisia auringonlaskussa. Kaikkea tätä tarjoavat Välimeren aurinkovarmimmat saaret – Euroopan puhtaimmat uimaveden lisäksi! Tässä tulevat parhaat luksushotellimme Kyproksella. Tutustu eksklusiivisiin aikuishotelleihina ja upeisiin perhehotelleihin, jotka ovat juuri sopivia pienille ja suurille elämästä nautiskelijoille.

Blue Star Altantica Mare Village - Agia Napa

Blue Star Altantica Mare Village tarjoilee viiden tähden lapsiystävällistä luksusta. Jos uiminen on yksi lomasi kohokohdista, voit varata huoneen tai sviitin, josta on suora yhteys uima-altaaseen. Lisäksi Bamse käy tervehtimässä hotellin vieraita useamman kerran viikossa, mikä taitaa olla se kaikkein paras asia, jos lapsilta kysytään.

Blue Star Atlantica Mare Villagessa on useita swim up -huoneita.
Blue Star Atlantica Mare Villagessa on useita swim up -huoneita.

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills - Aphrodite Hills

Upeissa maisemissa sijaitseva TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills on ylellinen hotelli laguuneineen, gourmet-ravintoloineen ja palkittuine kylpylöineen. Hotelli tarjoaa paljon erilaisia aktiviteetteja ja viereisellä golfkentällä voi vierähtää aamupäivä jos toinenkin. Pienten lasten vanhemmat osaavat varmasti arvostaa lapsenvahtipalvelua, joka tarjoaa mahdollisuuden nauttia omasta ajasta hotellin vain aikuisille tarkoitetulla rentoutumisalueella.

TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills – luksusta aikuisille ja lapsille.
TUI Sensatori Resort Atlantica Aphrodite Hills – luksusta aikuisille ja lapsille.

Sunrise Jade - Fig Tree Bay

Romanttinen Sunrise Jade -hotelli huokuu ylellisyyttä. Nauti illallista ulkoterassilla, osallistu joogatunnille ja rentoudu spahoidossa. Jos haluat lisäluksusta lomalle varaa swim up -huone merinäköalalla, kietoudu pehmeään aamutakkiin ja nauti uskomattomista auringonnousuista. Huhtikuussa 2019 avattuun viiden tähden Sunrise Jade -hotelliin on 16 vuoden ikäraja.

Sunrise Jade -hotellissa pääset halutessasi uimaan suoraan huoneestasi.
Sunrise Jade -hotellissa pääset halutessasi uimaan suoraan huoneestasi.

Asimina Suites - Pafos

Viidentähden Asimina Suites Pafoksessa on saanut kaikkein korkeimmat arvosanat asiakkailtamme. Tämä hotelli sopii sinulle, jos kaipaat rentouttavaa ja eksklusiivista lomaa. Hotellin ikäraja on 16 vuotta. Allasalue on suuri ja rauhallinen ja kaikki huoneet ovat ylellisiä sviittejä, joissa on erikseen makuuhuone ja olohuone.

Asimina Suites on saanut kaikista Kyproksen hotelleista korkeimmat arvosanat asiakkailtamme.
Asimina Suites on saanut kaikista Kyproksen hotelleista korkeimmat arvosanat asiakkailtamme.

Onko luksus sinun lomasi ydin? Tutustu kaikkiin luksushotelleihin täällä.

Muita samankaltaisia

Opas Curaçaolle

Yhdessä Aruban ja Bonairen kanssa Curaçao muodostaa Karibialle alueen, jota kutsutaan ABC-saariksi. Täällä sinua odottavat kristallinkirkas vesi, upeat luontoelämykset ja maailmanluokan snorklausmahdollisuudet.
Noora Noora 19.12.2019

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora 11.12.2019

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora 7.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019