5 aikuishotellia Kyproksella

Unelmoitko rentouttavasta lomasta, kristallinkirkkaista uima-altaista, ihanista illallisista ja laatuajasta? Silloin Kyproksen aikuishotellimme sopivat juuri sinulle. Matkustat sitten puolisosi, parhaan ystäväsi tai äitisi kanssa – näissä hotelleissa aikuiset viihtyvät varmasti.

TUI Blue Atlantica Bay, Limassol

Limassolin lähellä, TUI Blue Atlantica Bay -hotellissa panostetaan laadukkaaseen palveluun. Täällä asiakas otetaan huomioon kaikessa. Laadukas palvelu ulottuu aina hotellin vastaanotosta rantatavernaan asti, joka kuuluu myös hotellin tarjoamaan All Inclusiveen. Jos haluat lomallesi lisäripauksen luksusta, varaa huone merinäköalalla.

TUI Blue Atlantica Bay

Atlantica Golden Beach, Pafos

Atlantica Golden Beach on All Inclusive –hotelli, jolla on oma puutarha laguuneineen ja aurinkotuoleineen. Koko hotelli on rakennettu luontoa mukaillen, mikä tarjoaa hyvät puitteet rentouttavalle lomalle. Koko komeuden kruunaa upea näkymä kalliorannan yli merelle. Pafoksen kaupunki kalasatamineen, ravintoloineen ja putiikkeineen on vain lyhyen taksimatkan päässä.

Atlantica Golden Beach

TUI Blue Pioneer Beach Hotel, Pafos

TUI Blue Pioneer Beach on yksi romanttisimmista aikuishotelleistamme Kyproksella! Hotelli sijaitsee Kyproksen länsirannikolla Pafoksen kaupungin lähellä. Täällä saavutat helposti lomatunnelman. Voit nauttia kauneushoidoista hotellin spa-osastolla tai osallistua ohjatuille liikuntatunneille. Keskustaan pääsee helposti kävellen kaunista rantapromenadia pitkin.

TUI Blue Pioneer Beach Hotel

Sunrise Jade, Fig Tree Bay

Viiden tähden Sunrise Jade -hotelli on yksi kesän 2019 uutuuksista. Uutuuttaan hohtavan hotellin sijainti on täydellinen, aivan rannan vieressä ja vain lyhyen kävelymatkan päässä Fig Tree Bayn keskustasta. Ja tietenkin hotellilta löytyy kaikki tarvittavat palvelut, useita ravintoloita, hieno spa sekä swim up -huoneita.

Sunrise Jade

Tasia Maris Beach, Nissi Beach

Hotelli Tasia Maris Beach sijaitsee Agia Napassa yhdellä Nissi Beachin alueen hienoimmista rannoista. Meri ja ranta ovat aivan hotellin vieressä ja voitkin varata itsellesi huoneen merinäköalalla. Tasia Maria Beachin rento ilmapiiri ja rauhallinen allasalue luovat rentouttavan tunnelman, ja kuitenkin tarvittaessa ihmisvilinä ja ostosmahdollisuudet odottavat vain lyhyen kävelymatkan päässä. Helppoutta lomailuun tuo All Inclusive, jonka voit halutessasi lisätä varaukseesi.

Tasia Maris Beach