Parhaat perhehotellit Kyproksella

Perheystävällinen Kypros on Välimeren aurinkovarmimpia kohteita. Saarelta löytyy kaikki perusasiat, joita tarvitaan täydelliseen perhelomaan. Vai mitä sanotte ihanista rannoista, linnoista ja antiikianajan nähtävyyksistä? Entä puistoista, vesiaktiviteeteista, museoista, veneretkistä ja valtavista jäätelöannoksista? Ja upeista hotelleista? Seuraavassa esittelemme Kyproksen perheystävällisimmät hotellit!

Ei ole mikään salaisuus, että kyproslaiset rakastavat ruoanlaittoa ja lapsia. He toivottavatkin sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleiksi kotisaarelleen ja kertovat mielellään, mitä kaikkea nähtävää ja koettavaa sieltä löytyy . Aurinkoa, uimista, snorklailua, hyvää ruokaa, uusien asioiden kokemista yhdessä – niistä on täydellinen perheloma tehty.

Jäätelöä, aurinkoa ja uimista

TUI Blue Atlantica Aeneas Resortin jättiläismäisellä allasalueella on varjostettuja osia pienimmille lapsille. Allasalueet yhdistyvät toisiinsa kapeiden kanavien ja siltojen kautta. Rentoudu pelaamalla squashia ja tennistä tai varaa rentouttava hemmotteluhetki spasta. Psst! All Inclusiveen sisältyy jäätelöä niin paljon kuin jaksat syödä.

Osa TUI Blue Aeneas Resort & Span tilavasta allasalueesta.
Osa TUI Blue Aeneas Resort & Span tilavasta allasalueesta.

TUI Blue Nausicaa Beach on lähellä rantaa ja siellä on useita altaita isoille ja pienille. Ainutlaatuinen sijainti Fig Tree Bayn rannalla takaa, että voit nähdä Välimeren lähes joka suunnalla. Modernit ja tyylikkäät huoneistot merinäköalalla ja All Inclusive sopivat varmasti koko perheelle.

Luksusta laguunin äärellä

Perheen kanssa matkustamiseen sisältyy tietysti paljon erilaisia valintoja, mutta myös mahdollisuuksia. Blue Star Atlantica Mare Villagessa voit vaihdella kahden uima-altaan välillä, joista toinen on aivan rannan vieressä. Suojaisassa, sinisessä laguunissa sijaitseva ranta on matalapohjainen ja lapsiystävällinen. Kesäksi 2019 hotellille on tulossa monia kivoja uudistuksia, kuten uusi allasalue, vesipuisto, uusia ravintoloita, sisäuima-allas, kuntosali ja spa-osasto!

Hyvä hinta-laatusuhde

Blue Star Atlantica Oasis on yksi hinta-laatusuhteeltaan parhaimpia hotelleja Kyproksella. Se sijaitsee suositussa Limassolissa. Kun väsyt polskimaan lasten kanssa, voit tilaisuuden tullen chillata aikuistenaltaalla. Lapset viihtyvät sillä välin vaikkapa merirosvolaivassa. Tässä All Inclusive -hotellissa myös Bamse käy tervehtimässä lomalaisia muutaman kerran viikossa ja lisäksi tarjolla on runsaasti eri aktiviteetteja. Myös ostosmahdollisuuksia löytyy heti kulman takaa.

Muita samankaltaisia