Parhaat perhehotellit Kyproksella

15.5.2019
SallaS
Perheystävällinen Kypros on Välimeren aurinkovarmimpia kohteita. Saarelta löytyy kaikki perusasiat, joita tarvitaan täydelliseen perhelomaan. Vai mitä sanotte ihanista rannoista, linnoista ja antiikianajan nähtävyyksistä? Entä puistoista, vesiaktiviteeteista, museoista, veneretkistä ja valtavista jäätelöannoksista? Ja upeista hotelleista? Seuraavassa esittelemme Kyproksen perheystävällisimmät hotellit!

Ei ole mikään salaisuus, että kyproslaiset rakastavat ruoanlaittoa ja lapsia. He toivottavatkin sinut ja perheesi lämpimästi tervetulleiksi kotisaarelleen ja kertovat mielellään, mitä kaikkea nähtävää ja koettavaa sieltä löytyy . Aurinkoa, uimista, snorklailua, hyvää ruokaa, uusien asioiden kokemista yhdessä – niistä on täydellinen perheloma tehty.

Jäätelöä, aurinkoa ja uimista

TUI Family Life Aeneas Resortin jättiläismäisellä allasalueella on varjostettuja osia pienimmille lapsille. Allasalueet yhdistyvät toisiinsa kapeiden kanavien ja siltojen kautta. Rentoudu pelaamalla squashia ja tennistä tai varaa rentouttava hemmotteluhetki spasta. Psst! All Inclusiveen sisältyy jäätelöä niin paljon kuin jaksat syödä.

Osa TUI Family Life Aeneas Resort & Span tilavasta allasalueesta.
Osa TUI Family Life Aeneas Resort & Span tilavasta allasalueesta.

TUI Family Life Nausicaa Beach on lähellä rantaa ja siellä on useita altaita isoille ja pienille. Ainutlaatuinen sijainti Fig Tree Bayn rannalla takaa, että voit nähdä Välimeren lähes joka suunnalla. Modernit ja tyylikkäät huoneistot merinäköalalla ja All Inclusive sopivat varmasti koko perheelle.

Luksusta laguunin äärellä

Perheen kanssa matkustamiseen sisältyy tietysti paljon erilaisia valintoja, mutta myös mahdollisuuksia. Blue Star Atlantica Mare Villagessa voit vaihdella kahden uima-altaan välillä, joista toinen on aivan rannan vieressä. Suojaisassa, sinisessä laguunissa sijaitseva ranta on matalapohjainen ja lapsiystävällinen. Kesäksi 2019 hotellille on tulossa monia kivoja uudistuksia, kuten uusi allasalue, vesipuisto, uusia ravintoloita, sisäuima-allas, kuntosali ja spa-osasto!

Hyvä hinta-laatusuhde

Blue Star Atlantica Oasis on yksi hinta-laatusuhteeltaan parhaimpia hotelleja Kyproksella. Se sijaitsee suositussa Limassolissa. Kun väsyt polskimaan lasten kanssa, voit tilaisuuden tullen chillata aikuistenaltaalla. Lapset viihtyvät sillä välin vaikkapa merirosvolaivassa. Tässä All Inclusive -hotellissa myös Bamse käy tervehtimässä lomalaisia muutaman kerran viikossa ja lisäksi tarjolla on runsaasti eri aktiviteetteja. Myös ostosmahdollisuuksia löytyy heti kulman takaa.

Muita samankaltaisia

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Yhdistelmäloma Thaimaassa – todellinen lomaelämys!

Unelmoitko Thaimaan pienistä paratiisisaarista, riippumattomakoilusta ja täydellisestä ajantajun kadottamisesta? Vai huutavatko aistisi uusien virikkeiden perään – värikkäille toreille, ihmisten keskelle ja herkullisten ruokapatojen ääreen? Jos valinta rantabungalowin ja lomakeskusten houkutusten välillä tuntuu mahdottomalta, voit hyvillä mielin valita molemmat!
Noora Noora 12.7.2019

Koe Kap Verde – 5 vinkkiä aktiivilomaan

Kap Verde on kuin luotu rentoutumiseen ja auringosta nauttimiseen, mutta Salin saari Kap Verdellä tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviseen lomailuun! Lue viisi vinkkiä, miten voit nauttia monipuolisesta lomasta Kap Verdellä.
Noora Noora 24.6.2019

Kap Verde – koe useampi saari yhden loman aikana

Vaeltele trooppisen vehreällä Santo Antãolla, maistele viiniä vulkaanisaari-Fogolla tai hyppää kapverdeläisen elämänrytmin vietäväksi trendikkäässä Mindelon kaupungissa São Vincentellä. Olitpa lomalla sitten Salin tai Boavistan saarella, kannattaa naapurisaarille tehdä pieniä tutkimusretkiä ja lähteä tutustumaan syvemmälle Kap Verden olemukseen. Tutustu parhaisiin saarivinkkeihimme Kap Verdellä!
Noora Noora 11.6.2019