Kreikan All Inclusive -hotellit

Parasta lomassa on, kun saa vain olla ja rentoutua levollisin mielin, eikä miettiä arjen asioita, kuten rahaa tai ruokailun järjestämistä. Yhä useammat päätyvätkin varaamaan loman hotellissa, jonka hintaan kuuluu jo valmiiksi All Inclusive, eli ruuat ja juomat. Ihanan helppoa!

Haluamme esitellä sinulle Kreikan All Inclusive -hotellien parhaimmiston. Hotelleja, joissa ruokailut ja välipalat sisältyvät hintaan, löytyy niin Kosin, Rodoksen, Zakynthoksen, Samoksen, Kreetan kuin Korfunkin saarilta.

Ruoka on tunnetusti yksi suurimmista syistä miksi ihmiset rakastuvat Kreikkaan. Suvlaki, tsatsiki, vihannekset, feta ja hyvä oliiviöljy.. ai että! Näitä maittavia kreikkalaisia ruokia, sekä myös kansainvälisiä ruokia ja paljon muutakin, tarjotaan All Inclusive -hotelleissa. Herkkusuille tiedoksi, että rajaton jäätelö kuuluu lähes aina All Inclusiveen. Todellisia gurmaaneja ilahduttaa varmasti se, että useisiin All Inclusive –paketteihin sisältyy mahdollisuus ruokailla myös hienoissa à la carte -ravintoloissa.

Aloitetaan siis yhdessä makustelemaan, millainen All Inclusive -loma Kreikassa voisikaan olla!

All Inclusive -hotellit

Seuraavissa hotelleissa hintaan kuuluvat aina aamiainen sekä lounas ja päivällinen buffetravintolassa. Tutustu hotelleihin ja niiden All Inclusive -erikoisuuksiin. Lisätietoa saat tarvittaessa aina kunkin hotellin omalta sivulta.

TUI Blue Atlantica Marmari Beach, Kos

TUI Blue Atlantica Marmari Beach -hotelli sijaitsee Kosin hienoimpien rantojen äärellä. Hotellilla on useampi allas, ohjattua toimintaa, lastenkerhoja sekä hyvät kuntoilumahdollisuudet. Suuressa puutarhassa on kolme isoa uima-allasta ja yhtä monta lastenallasta.

Jäätelöä ja tuoreita hedelmiä päivisin
Päivällä tarjolla on sekä lämpimiä että kylmiä välipaloja, jäätelöä, tuoreita hedelmiä jne.
All Inclusiveen sisältyy myös kerran viikossa Family Style Dining -ruokailu Taverna-ravintolassa. Koko perheelle tarjoillaan paikallisia ruokia, jotka on tarkoitus yhdessä jakaa ja nauttia. Buffetravintolan aamiaisen voi syödä joko sisällä tai ulkona, oman valinnan mukaan. Hotellilla on myös oma maustepuutarha!

TUI Blue Atlantica Marmari Beach

TUI Magic Life Marmari Palace, Kos

TUI Magic Life Marmari Palace -hotellissa voit nauttia liikunnan hurmasta koko päivän. Tarjolla on kaikenlaista liikuntaa mm. pilatesta, tanssikursseja, tennistä ja pyöräretkiä luonnossa. Mutta on tässä hotellissa rentoutuminenkin sallittua ja vieläpä oikein suositeltavaa! Viereisellä rannalla on baari ja aurinkotuoleja, joissa voi rentoutua. Mikäli haluat nauttia päivästä uima-altaalla, on hotellilla yhdeksän allasta, joista valita.

Kaksi erikoisravintolaa ja välipaloja päivällä
Taverna-ravintolassa tarjoillaan lounasvälipalaa päivittäin klo 12.30–14.30. Päivisin on tarjolla myös kahvia, kakkuja ja jäätelöä sekä muita pieniä välipaloja. Hotellilla on kaksi erikoisravintolaa, Taverna ja The Flavour, joissa voit nauttia päivällistä. All Inclusiveen sisältyy yksi päivällinen viikossa per erikoisravintola.

TUI Magic Life Marmari Palace

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa, Zakynthos

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa -hotellissa Tsilivissä on pieni vesipuisto, spa-osasto ja tenniskenttä. Suurin uima-allas, jolta on upea näkymä merelle, muodostuu ns. infinity-altaista ja terassista. Hotellilla on myös aurinkoterassi ja lastenallas.

Jäätelötuutteja ja välipalaa allasbaarista
Pieniä ruoka-annoksia ja välipaloja tarjoillaan allasbaarista ruokailuaikojen välissä. Jäätelötuutteja on tarjolla klo 10–17. Iltapäivällä tarjoillaan myös kakkua ja kahvia!

Blue Star Atlantica Eleon Grand Resort & Spa

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa, Rhodos

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa on täydellinen hotellivalinta pariskunnille ja perheille, jotka haluavat ylellisemmän hotellin. Sen lisäksi, että ranta on vain kivenheiton päässä, on hotellilla altaita joka makuun. Voit myös varata huoneen, josta on suora yhteys altaaseen tai vierailla hotellin elegantissa spassa!

Viisi erikoisravintolaa
Jos haluat laajan valikoiman erilaisia ravintoloita, sopii tämä hotelli sinulle. All Inclusiveen nimittäin sisältyy kaikki hotellin erikoisravintolat! Voit valita esimerkiksi italialaisen tai kreikkalaisen illallisen. Ravintolat ovat avoinna kuusi päivää viikossa.

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa

TUI Blue Atlantica Aegean Blue, Rhodos

Kolymbian kylässä sijaitsee TUI Blue Atlantica Aegean Blue -hotelli. Täällä majoitut aivan rannan ääressä ja käytössäsi on myös vesipuisto. Hotelli tarjoaa mm. ohjattua liikuntaa ja lastenkerhoja. Lisäksi vieraiden käytössä on iso leikkikenttä ja erillinen pieni alue jalkapallolle.

Päivällinen Taverna-ravintolassa
Välipalana tarjoillaan kylmiä ja lämpimiä välipaloja, jäätelöä sekä tuoreita hedelmiä. Kerran viikossa voit syödä päivällistä Taverna-ravintolassa, jossa pieniä paikallisia makupaloja tarjoillaan yhteisiltä lautasilta koko perheen jaettavaksi. All Inclusive on voimassa hotelliin sisäänkirjautumisesta lähtien aina hotellilta lähtöön asti.

TUI Blue Atlantica Aegean Blue

TUI Blue Atlantica Aegean Park, Rodos

TUI Blue Atlantica Aegean Bluen vieressä on TUI Blue Atlantica Aegean Park. Tämä hotelli on yksi arvostetuimmista perhehotelleistamme. Tarjolla on uimakoulua, urheilua ja liikuntaa! Niin lasten kuin aikuistenkin suosikki on ehdottomasti vesipuisto, jossa aika kuluu mukavasti ja johon hotellin vierailla on ilmainen sisäänpääsy.

Lähiruokaa
Hotellilla tarjottava ruoka on suurimmalta osin lähiruokaa, joka on tuotettu hotellin lähistöllä. Kerran viikossa voitte nauttia yhteistä illallista Family Style Dining -konseptin mukaan. Eli saatte ruoka-annoksia jaettavaksi pöytäseurueenne kesken. All Inclusive on voimassa hotelliin sisäänkirjautumisesta lähtien aina hotellilta lähtöön asti.

TUI Blue Atlantica Aegean Park

Blue Star Atlantica Akti Zeus, Kreeta

Amoudarassa, aivan rannalla, sijaitsee Blue Star Atlantica Akti Zeus. Hotellilla voi treenata, rentoutua ja leikkiä vesipuistossa. Täällä majoitut rauhallisessa ympäristössä, mutta samalla viihtyisä Iraklionin suurkaupunki on vain viiden kilometrin päässä.

Jäätelöä, jäätelöä, jäätelöä!
All Inclusiveen sisältyy yksi päivällinen viikossa Greek & Grill à la carte -ravintolassa. Niin à la carte -ravintola kuin pääravintolakin sijaitsevat rannalla. Ja miten sen jäätelön kanssa olikaan? Niin, Blue Star Akti Zeus -hotellissa voit syödä joka päivä rajattomasti jäätelöä! Jäätelöä on tarjolla päiväsaikaan.

Blue Star Atlantica Akti Zeus

Blue Star Euphoria Resort, Kreeta

Blue Star Euphoria Resort on moderni hotelli rannan lähellä. Täällä voit yhdistää lomaasi auringon, uinnin ja liikunnan. Hotellilla on oma vesipuisto ja kaksikerroksinen spa. Blue Star Euphoria Resort -hotellissa on myös yksi Kreikan suurimmista altaista!

Terveellistä ruokaa läheltä
Blue Star Euphoria Resortin ruokatarjoilu perustuu kreetalaiseen ruokakulttuuriin. Ruoka on terveellistä ja perusraaka-aineina käytetään oliiviöljyä sekä paikallisia tuotteita. All Inclusive sisältää runsaan noutopöydän, neljä à la carte -ravintolaa, jäätelöä ja huikeita kasvisvaihtoehtoja.

Blue Star Euphoria Resort

TUI Blue Kerkyra Golf, Korfu

TUI Blue Kerkyra Golf sijaitsee meren rannalla. Hotellilla on myös useita altaita. TUI Blue Kerkyra Golf -hotellissa majoitut Korfun kaupungin ostosmahdollisuuksien ja nähtävyyksien lähellä. Alueella on paljon nähtävää ja tekemistä niin aikuisille kuin lapsillekin.

Jäätelöä, hedelmiä ja pizzaa välipalana
Välipalana tarjotaan jäätelöä, tuoreita hedelmiä ja pizzapaloja. Voit kerran lomasi aikana syödä illallista Taverna-ravintolassa ns. Family Style Dining -tyyliin, jolloin pöytäseurueelle tarjoillaan pieniä ruoka-annoksia yhteisiltä lautasilta jaettavaksi. All Inclusive on voimassa hotelliin sisäänkirjautumisesta lähtien aina hotellilta lähtöön asti.

TUI Family Life Kerkyra Golf

SuneoClub Hydrele Beach, Samos

Hintansa arvoinen, perheystävällinen ja tyylikkäästi sisustettu SuneoClub Hydrele Beach sijaitsee Potokaki Beachilla. Potokaki Beach on yksi Samoksen pisimmistä ja hienoimmista rannoista. Hotellin ilmapiiri on eloisa ja iloinen. Ostosmahdollisuudet ovat kävelymatkan päässä.

Kreikkalainen ilta!
Allasravintolassa tarjoillaan välipaloja, pizzaa, kahvia ja kakkua päivisin klo 11–12 ja 16–18. Alle 12-vuotiaille lapsille tarjoillaan myös jäätelöä. Kerran viikossa vietetään ravintolassa todellista kreikkalaista iltaa, opa!

SuneoClub Hydrele Beach

Muita samankaltaisia

Hotelleja Kanariansaarilla, joissa All Inclusive sisältyy

Haluatko tietää tarkalleen, paljonko lomamatkasi tulee maksamaan ja varmistua, että saatavilla on aina koko perheelle sopivaa ruokaa? Tässä tapauksessa All Inclusive – hotelli saattaa olla mainio vaihtoehto. Tähän olemme listanneet Kanariansaarten hotelleja, joissa All Inclusive kuuluu matkan hintaan.
Johanna Johanna

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora

Suomalaisten himotuin lomakohde on Malediivit, retkisuosikit löytyvät Mauritiukselta!

Lämpö, valkohiekkaiset paratiisirannat, upeat hotellit, elämykselliset retket ja All Inclusive. Siinä ainekset suomalaisten unelmalomaan. TUIn ”HimoTUIn loma 2018”-äänestyksen mukaan suomalaisten himotuin lomakohde on tänä vuonna Malediivit. Ylivoimaisesti himotuimmat retket puolestaan löytyvät Mauritiukselta.
SallaS SallaS

Tekemistä All Inclusive -hotellissa – muutakin kuin ruokaa

All Inclusive -lomalla ei tarvitse olla nälkäinen tai janoinen – sen moni tietää. Onneksi hyvätasoiset All Inclusive -hotellit kätkevät sisäänsä muutakin kuin notkuvan ruokapöydän. Parin päivän ruoka-, juoma- ja disko-kuurin jälkeen on mukava heittää päälle treenivaatteet ja ottaa suunta kuntosalille, pyörälenkille tai jopa jousiammuntaradalle.
Jaakko Jaakko