13.5.2019

Kreikan luksushotellit

Jos joskus haluaisit hemmotella itseäsi oikein kunnolla, voisiko siihen olla parempaa hetkeä kuin loma? Ja koska olet löytänyt tiesi tälle sivulle, etsit todennäköisesti eksklusiivista hotellia Kreikasta. Kuinkas sattuikaan, meillä on useita luksushotelleja, joista voit valita. Tässä on ehdotuksia todella laadukkaista hotelleista, joista voit varata huoneita myös omalla uima-altalla. Ylellisempää tuskin voi olla!

Voit valita useista Kreikan saarista. Tarjolla on kaikkea suurista All Inclusive -hotelleista pienempiin design-hotelleihin ja vain aikuisille suunnatuista hotelleista koko perheen lomaresortteihin. Yhteistä näille hotelleille kuitenkin on, että ne ovat erittäin korkeatasoisia ja niiden luokitus on TTTTT. Voit varata huoneen myös omalla uima-altaalla.

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa – Rodos

Ylellinen hotelli, joka sijaitsee suoraan Kiotarin rannalla. TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa sopii sekä perheille että pariskunnille. Viisi a la carte -ravintolaa takaavat tavallisesta poikkeavan makuelämysmatkan. Hotellilla on huipputason spa ja voit varata huoneen, josta on suora käynti uima-altaaseen tai oma uima-allas.

Sinulle, joka haluat hieman ekstraa – varaa huone omalla uima-altaalla!
Sinulle, joka haluat hieman ekstraa – varaa huone omalla uima-altaalla!

Amathus Elite Suites – Rodos

Hotelli Amathus Elite Suitesilla on todella hyvä sijainti Ixiassa lähellä ostosmahdollisuuksia, rantaa, ravintoloita ja baareja. Täältä voit varata sviitin omalla uima-altaalla, pienellä puutarhalla ja merinäköalalla. Hotelli sopii sinulle, kun haluat asua rauhallisesti ja yksityisesti, mutta kuitenkin nauttia kaikista suuren hotellin palveluista.

Zante Maris Suites – Zakynthos

Intiimi design-hotelli Zante Maris Suites tarjoaa maaseutumaista luksusta rauhallisella paikalla Tsilivin eteläpuolen kukkulalla. Hotelli sopii aikuisille, jotka matkustavat ilman lapsia, sillä ikäraja hotelliin on 17 vuotta. Varaa sviitti omalla uima-altaalla tai juniorsviitti, josta on suora käynti jaettuun altaaseen.

Kaikissa huoneissa, joissa on oma uima-allas, on myö merinäköala.
Kaikissa huoneissa, joissa on oma uima-allas, on myö merinäköala.

Blue Lagoon Village – Kos

Perheystävällinen Blue Lagoon Village Kefaloksen lähellä on tasokas All Inclusive -hotelli. Täällä on lähes kaikkea, mitä täydelliseen lomaan tarvitset: leveä hiekkaranta, vesiliukumäkiä, rentoutumisalueita, ravintoloita ja uima-altaita! Kohota vielä lomatunnelmaa varaamalla sviitti omalla uima-altaalla ja suurella ihanalla terassilla.

Sviitti omalla uima-altaalla ja suurella, ihanalla terassilla.
Sviitti omalla uima-altaalla ja suurella, ihanalla terassilla.

Minoa Palace Resort & Spa – Kreeta

Hotelli Minoa Palace Resort & Spa on yksi Plataniaksen parhaista hotelleista ja sille on vuosien mittaan kertynyt paljon kanta-asiakkaita. Tämä hotelli on valintasi, kun arvostat sijaintia, tasokkuutta ja erinomaista palvelua. Asut luonnonkauniilla alueella meren äärellä. Vilkas Platanias ostospaikkoineen, ravintoloineen ja baareineen on myös aivan lähellä. Täältä voit varata huoneen omalla uima-altaalla!

Varaa huone omalla uima-altaalla Minoa Palace Resort & Spasta.
Varaa huone omalla uima-altaalla Minoa Palace Resort & Spasta.

Haluatko haaveilla lisää luksushotelleista? Katso lisää vaihtoehtoja täältä.

Muita samankaltaisia

RIU-hotelleja paratiisirannoilta suurkaupunkeihin

RIU-hotelleilla on monia kanta-asiakkaita, erinomaista ruokaa, erityisen hyvä palvelu ja aina hyvä sijainti. Mitä et ehkä kuitenkaan tiennyt, on RIU-hotelleja sekä paratiisirannoilla että sykkivissä suurkaupungeissa. Tässä muutama upea RIU-hotelli, jotka kannattaa varata pian.
Johanna Johanna 23.9.2019

Durresin Riviera – aurinkolomaa mukavin maustein

Usein tulee tunne, että voisit oikeastaan olla missä tahansa Välimerellä. Aurinkotuolissa loikoillessasi, kun tilaat lasillisen kuplivaa rantabaarissa tai polkuveneellä polkiessasi. Durresin Riviera tarjoaa kuitenkin lomallesi lisämausteita ruuan, kulttuurin ja kaupunkielämän muodossa. Lue lisää, jos haluat yhdistää rantalomaasi uusia makuja.
Johanna Johanna 26.8.2019

Ilmastokompensoidut hotellit Thaimaassa

Tutustu Thaimaan-hotelleihimme, joissa kompensoimme majoittumisen päästöt. Mikäli lennät TUI flyn tai TUI Airwaysin lennolla, myös lentopäästöjen kompensointi tehdään puolestasi. Kompensoimme omien lentoyhtiöidemme polttoaineen kulutuksesta ja hotelliemme sähkönkulutuksesta, lämmityksestä ja ajoneuvojen polttoaineenkulutuksesta aiheutuvat kasvihuonekaasut (CO2e). Kompensointi tapahtuu investoimalla aurinko-, tuuli- ja vesivoimaan sekä biokaasuun.
Noora Noora 16.7.2019

Kyproksen All Inclusive -hotellit

Oliiveja, halloumia, hummusta, tsatsikia, jogurtteja, leipää, hiiligrillattua lihaa…. Kyproksen keittiö on saanut vaikutteita Välimeren ja Lähi-idän maista. Kuvittele, miten helppoa olisi nauttia kaikkia näitä herkkuja, ilman huolta mitä se maksaa. Seuraavaksi esittelemme sinulle viisi hotellia, joissa tämä unelma voi toteutua! Näihin Kyproksen hotelleihin sisältyy aina All Inclusive.
Noora Noora 10.5.2019