13.5.2019

Kreikan luksushotellit

Jos joskus haluaisit hemmotella itseäsi oikein kunnolla, voisiko siihen olla parempaa hetkeä kuin loma? Ja koska olet löytänyt tiesi tälle sivulle, etsit todennäköisesti eksklusiivista hotellia Kreikasta. Kuinkas sattuikaan, meillä on useita luksushotelleja, joista voit valita. Tässä on ehdotuksia todella laadukkaista hotelleista, joista voit varata huoneita myös omalla uima-altalla. Ylellisempää tuskin voi olla!

Voit valita useista Kreikan saarista. Tarjolla on kaikkea suurista All Inclusive -hotelleista pienempiin design-hotelleihin ja vain aikuisille suunnatuista hotelleista koko perheen lomaresortteihin. Yhteistä näille hotelleille kuitenkin on, että ne ovat erittäin korkeatasoisia ja niiden luokitus on TTTTT. Voit varata huoneen myös omalla uima-altaalla.

TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa – Rodos

Ylellinen hotelli, joka sijaitsee suoraan Kiotarin rannalla. TUI Sensatori Atlantica Dreams Resort & Spa sopii sekä perheille että pariskunnille. Viisi a la carte -ravintolaa takaavat tavallisesta poikkeavan makuelämysmatkan. Hotellilla on huipputason spa ja voit varata huoneen, josta on suora käynti uima-altaaseen tai oma uima-allas.

Sinulle, joka haluat hieman ekstraa – varaa huone omalla uima-altaalla!
Sinulle, joka haluat hieman ekstraa – varaa huone omalla uima-altaalla!

Amathus Elite Suites – Rodos

Hotelli Amathus Elite Suitesilla on todella hyvä sijainti Ixiassa lähellä ostosmahdollisuuksia, rantaa, ravintoloita ja baareja. Täältä voit varata sviitin omalla uima-altaalla, pienellä puutarhalla ja merinäköalalla. Hotelli sopii sinulle, kun haluat asua rauhallisesti ja yksityisesti, mutta kuitenkin nauttia kaikista suuren hotellin palveluista.

Zante Maris Suites – Zakynthos

Intiimi design-hotelli Zante Maris Suites tarjoaa maaseutumaista luksusta rauhallisella paikalla Tsilivin eteläpuolen kukkulalla. Hotelli sopii aikuisille, jotka matkustavat ilman lapsia, sillä ikäraja hotelliin on 17 vuotta. Varaa sviitti omalla uima-altaalla tai juniorsviitti, josta on suora käynti jaettuun altaaseen.

Kaikissa huoneissa, joissa on oma uima-allas, on myös merinäköala.
Kaikissa huoneissa, joissa on oma uima-allas, on myös merinäköala.

Blue Lagoon Village – Kos

Perheystävällinen Blue Lagoon Village Kefaloksen lähellä on tasokas All Inclusive -hotelli. Täällä on lähes kaikkea, mitä täydelliseen lomaan tarvitset: leveä hiekkaranta, vesiliukumäkiä, rentoutumisalueita, ravintoloita ja uima-altaita! Kohota vielä lomatunnelmaa varaamalla sviitti omalla uima-altaalla ja suurella ihanalla terassilla.

Sviitti omalla uima-altaalla ja suurella, ihanalla terassilla.
Sviitti omalla uima-altaalla ja suurella, ihanalla terassilla.

Minoa Palace Resort & Spa – Kreeta

Hotelli Minoa Palace Resort & Spa on yksi Plataniaksen parhaista hotelleista ja sille on vuosien mittaan kertynyt paljon kanta-asiakkaita. Tämä hotelli on valintasi, kun arvostat sijaintia, tasokkuutta ja erinomaista palvelua. Asut luonnonkauniilla alueella meren äärellä. Vilkas Platanias ostospaikkoineen, ravintoloineen ja baareineen on myös aivan lähellä. Täältä voit varata huoneen omalla uima-altaalla!

Varaa huone omalla uima-altaalla Minoa Palace Resort & Spasta.
Varaa huone omalla uima-altaalla Minoa Palace Resort & Spasta.

Haluatko haaveilla lisää luksushotelleista? Katso lisää vaihtoehtoja täältä.

Muita samankaltaisia

Opas Curaçaolle

Yhdessä Aruban ja Bonairen kanssa Curaçao muodostaa Karibialle alueen, jota kutsutaan ABC-saariksi. Täällä sinua odottavat kristallinkirkas vesi, upeat luontoelämykset ja maailmanluokan snorklausmahdollisuudet.
Noora Noora 19.12.2019

Blue Star 2.0 – nauti, koe ja osallistu

Huhtikuusta 2020 alkaen nimi ”Blue Star” tulee merkitsemään jotain uutta ja vielä parempaa. Kehitämme 50 suosikkihotelliamme, jotta sinä voisit nauttia lomapäivistä vaikuttaen vähemmän ympäristöön, ilmastoon ja paikallisyhteisöihin.
Noora Noora 11.12.2019

Uusi TUI Blue – enemmän kuin hotelli

TUI Blue on uusi lippulaivamme ja koostuu kolmesta erilaisesta hotellityypistä: For All, For Two ja For Families. TUI Blue -hotelleissa tutustut paremmin kohteeseesi ja matkakumppaniisi, riippumatta vuodenajasta ja siitä kenen kanssa lomailet. TUI Blue on enemmän kuin hotelli - se on elämys.
Noora Noora 7.11.2019

Gran Canaria vai Teneriffa – kumpi on paras?

Kesä vuoden ympäri , 2700 aurinkoista tuntia, lämpötila joka harvoin laskee alle 20 –asteen sekä silmänkantamattomiin jatkuvat rannat. Ei ole vaikeaa ymmärtää, miksi saaret houkuttelevat monia matkailijoita. Haastavampaa saattaa kuitenkin olla valita, minne seuraava matka suuntautuu. Kumpi saari on paras? Gran Canaria vai Teneriffa? Tässä saat vinkkejä valintaan, kumpi saari sopisi juuri sinulle.
Johanna Johanna 24.10.2019