Matkat
Kefalos

Hinta alkaen

...

Hotelleja

2

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 14,50–18 e
 • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiAteena
 • KieliKreikka
 • Väkilukun. 2 160

Matkat Kefalos

Kefalos

Kefalos – hienoja, kirkasvetisiä rantoja ja tunnettu Paradise Beach lähellä. Kefalos luo täydelliset puitteet ylelliseen perhelomailuun. Viiden tähden hotelleissamme on suuret uima-altaat, aktiviteetteja lapsille, hyvät kuntoilumahdollisuudet ja spa. Lisäksi useita ravintoloita, joissa on tarjolla kaikkea sushista italialaiseen.

Täällä, Kosin saaren lounaisosassa, on useita pitkiä hiekkarantoja pitkänä ketjuna. Voit valita kaikki tarvittavat palvelut tarjoavista tasokkaista All Inclusive -hotelleista oman suosikkisi.

Kylätunnelmaa Kefaloksessa

Kefaloksen kylä koostuu kahdesta osasta. Itse keskusta sijaitsee ylhäällä, vehreiden pinjametsien, monien kirkkojen, luostareiden ja temppeliraunioiden ympäröimänä. Täällä on sekä uudempia kortteleita että kylänosa, jossa talot nojailevat toisiinsa kapeiden katujen varsilla. Ravintoloita on tusinan verran. Kylän toinen osa on Kamari, joka sijaitsee alhaalla meren äärellä. Kamarissa on pienvenesatama jahteineen ja kalastajaveneineen. Iltaelämä on rauhallista ja keskittyy rantakadulle, jossa on paljon kalatavernoja ja pieniä baareja.

Hienoja rantoja

Saaren lounaisosan rantojen sanotaan olevan saaren upeimpia. Tilaa on runsaasti ja vesi on kristallinkirkasta. Hotellimme sijaitsevat omilla hiekkarannoillaan Kefaloksen eri osissa. Lue lisää hotelliesittelyistä. Kamarin rannalta voit ajaa vesiskootterilla pienelle Kastrin saarelle.

Paradise Beach

Hieman kauempana sijaitsee saaren ehkä tunnetuin ranta, Paradise Beach. Rannalle saapuu päivittäin paikallisbusseilla runsaasti ihmisiä saaren muista osista uimaan ja harrastamaan vesiurheilua. Rannalla on muutamia ravintoloita, mutta ei hotelleja.

All Inclusive ja kuntoilua

Omilla rannoillaan sijaitsevilla hotelleillamme on useita suuria allasalueita ja spa. Lapsille ja nuorille on paljon aktiviteetteja, joiden parissa tavata muita samanikäisiä. Hotelleilla on useita ravintoloita, joten valinnan varaa riittää. Ja vastapainona kaikelle herkuttelulle, on mukavaa käydä vaikka kuntosalilla.

Vuokraa pyörä tai auto

Kosin saari on vain viisikymmentä kilometriä pitkä ja erittäin helppokulkuinen, niin pyörällä kuin autolla. Ympäri saarta kulkevat pikkutiet halki oliivilehtojen ja valkeaksikalkittujen pikkukylien, joissa on yksinkertaisia kahviloita. Mikäli asut Kefaloksessa, saattaa auton vuokraaminen muutamaksi päiväksi olla mukavaa. Auton voit vuokrata jo etukäteen. Lue lisää autonvuokrauksesta Kosilla »

Kosin kaupunki

Kosin kaupunkiin on Kefaloksesta matkaa noin 40 kilometriä. Täällä pääset kokemaan lisää mutkittelevia pikkukujia, kalatavernoita ja roomalaisia raunioita. Saaren leima bilepaikkana on huuhtoutunut pois ja huvielämä on rauhoittunut huomattavasti, mukavia baareja on kuitenkin vielä jäljellä tavernoiden ja kreikkalaisten baarien lomassa.

Mielenkiintoisia retkiä

 • Perheretki Kalymnoksen, Pserimoksen ja Platin saarille
 • Sukellusretki
 • Merirosvoseikkailu ja aarteenetsintää
 • Saarikierros läpi vuoristokylien ja sokeripalatalojen

Matkavaihtoehtoja Kefalos