Kartta

Katso isompi kartta

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 14,50–18 e
 • Olut (50 cl)n. 2,50 e
 • Vesi (1 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiAteena
 • KieliKreikka
 • Väkilukun. 2 160

Matkat Kefalos

Kefalos – hienoja rantoja kristallinkirkkaine vesineen ja lähistöllä myös tunnettu Paradise Beach. Kefalos luo täydelliset puitteet ylelliseen perhelomailuun. Hotellilla on aktiviteetteja lapsille, liikuntatunteja, spa ja altaita, joista on merinäköala. Lisäksi hotellilla on kahdeksan ravintolaa, jotka tarjoavat kaikkea sushista italialaiseen.

Kefalos Kosin saaren lounaisosassa houkuttelee saaren hienoimmilla rannoilla kristallinkirkkaine vesineen. Hotellimme Blue Lagoon Village Deluxe sijaitsee omassa rauhassaan, omalla rantaosuudellaan, joka on nimeltään Xirokambos. Täältä on vain kolme kilometriä saaren tunnetuimmalle rannalle, Paradise Beachille. Pieni Kefaloksen kylä sijaitsee noin 10 km päässä hotellilta.

All Inclusive ja kuntoilua

Täällä asut keskellä upeaa rantaa ja hotellilla on useita suuria allasalueita ja spa. Lapsille ja nuorille on vesiliukumäkiä, kiipeilyteline sekä erilaisia aktiviteetteja, joissa tavata samanikäisiä. Hotellissa pääset nauttimaan aasialaisesta ruuasta, barbequesta ja pienistä välipaloista kuten krepit ja vohvelit. Ja vastapainona kaikelle herkuttelulle, on mukavaa käydä vaikka kuntosalilla.

Hienoja rantoja

Saaren tunnetuimmalle rannalle, Paradise Beachille pääset kätevästi vuokra-autolla tai bussilla. Rannalle saapuu päivittäin paikallisbusseilla runsaasti ihmisiä saaren muista osista uimaan ja kokeilemaan eri vesiurheilumahdollisuuksia. Rannalla on muutamia ravintoloita, mutta ei hotelleja. Kamari Bayn pikkukivirannalle pääset myös helposti hotellilta. Kefaloksen kylän hiekkarannan äärellä (n. 10 km hotellilta) on monia kalatavernoita.

Kylätunnelmaa Kefaloksessa

Kefalos sijaitsee ylhäällä, vehreiden pinjametsien, monien kirkkojen, luostareiden ja temppeliraunioiden ympäröimänä. Täällä on sekä uudempia kortteleita että kylänosa, jossa talot nojailevat toisiinsa kapeiden katujen varsilla. Ravintolatarjontaa on tusinan verran.

Vuokraa pyörä tai auto

Kosin saari on vain viisikymmentä kilometriä pitkä ja erittäin helppokulkuinen, niin pyörällä kuin autolla. Ympäri saarta kulkevat pikkutiet halki oliivilehtojen ja valkeaksikalkittujen pikkukylien, joissa on yksinkertaisia kahviloita. Mikäli asut Kefaloksessa, saattaa auton vuokraaminen muutamaksi päiväksi olla mukavaa. Auton voit vuokrata jo etukäteen. Lue lisää autonvuokrauksesta Kreikassa »

Kosin kaupunki

Kosin kaupunkiin on Kefaloksesta matkaa noin 40 kilometriä. Täällä pääset kokemaan lisää mutkittelevia pikkukujia, kalatavernoita ja roomalaisia raunioita. Saaren leima bilepaikkana on huuhtoutunut pois ja huvielämä on rauhoittunut huomattavasti, mukavia baareja on kuitenkin vielä jäljellä tavernoiden ja kreikkalaisten baarien lomassa.

Kaksi lomaa yhdessä

Erinomainen tapa nähdä ja kokea paljon on jakaa kahden viikon loma-aika kahteen eri lomakohteeseen tai hotelliin, ja viettää näin viikko molemmissa. Kosilla on peräti seitsemän lomakohdetta, joiden hotellivalikoima käsittää niin suuria hotelleja runsaine aktiviteetteineen kuin pieniä ja kodikkaita vaihtoehtoja. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä oma yhdistelmäsi!

Mielenkiintoisia retkiä

 • Perheretki Kalymnoksen, Pserimoksen ja Platin saarille
 • Sukellusretki
 • Merirosvoseikkailu ja aarteenetsintää
 • Saarikierros läpi vuoristokylien ja sokeripalatalojen

Matkavaihtoehtoja Kefalos

Hotellit Kefalos

1 hotellit