Matkat
Tsilivi

Hinta alkaen

...

Hotelleja

14

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 14 e
 • Vesi (1,5 l)n. 1,80 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiAteena
 • KieliKreikka
 • Väkilukun. 1 500

Matkat Tsilivi

Tsilivi

Jos etsit parasta perhelomaa tai rentouttavaa lomaa kahden kesken, olet tullut oikeaan paikkaan! Matka Zakynthoksen Tsiliviin tarjoaa mahdollisuuden nauttia matalista hiekkarannoista sekä mukavista hotelleista, joissa on vesiliukumäkiä ja minidisko. Valikoimassamme on myös kaksi tasokasta TUI Blue For Two -hotellia.

Ihana (ja taatusti hauska!) loma sekä aikuisille että lapsille odottaa Tsilivissä, Zakynthoksen itäisellä rannikolla. Ranta on kuin kaksi kilometriä pitkä nauha valkeaa hiekkaa, jonka äärellä vesi on kristallinkirkasta. Rannoilla on niin ravintoloita ja baareja kuin monenlaisia vesiurheilumahdollisuuksia. Rauhallisempaa menoa kaipaavien kannattaa suunnata länteen, Tragaki Beachille.

Tsilivi

Pääkadulla ja sen ympäristössä on kreikkalaisia tavernoita, italialaisia ravintoloita, kahviloita sekä kauppoja, joiden pöydillä on pyramideiksi kasattuja tuoreita hedelmiä ja vihanneksia. Kylässä on myös pikkukauppoja, joissa myydään vaatteita, kenkiä, laukkuja ja koruja.

Zakynthoksen saari

Zakynthos on yksi kauniista Joonianmeren saarista, joihin myös Korfu ja Kefalonia kuuluvat. Aivan kuten naapurisaarilla, ovat Zakynthoksenkin vuoret kasvillisuuden peittämät, mutta kirkasvetiset vaaleahiekkaiset rannat sen sijaan ovat uniikkeja Zakynthoksella. Saarella on myös kalkkikivikallioisia uimapoukamia, jotka soveltuvat erinomaisesti snorklaamiseen.

Kauniita maisemia

Yksi hyvä tapa tutustua saareen, on vuokrata auto. Giri on esimerkki saaren monista pienistä ja viehättävistä kylistä ja Zakynthoksen kaupunki ja sen venetsialainen arkkitehtuuri ovat ehdottomasti käynnin arvoisia. Ostoksista kiinnostuneet etenkin tulevat ihastumaan kaupungin tarjontaan. Matkalla voit pysähtyä viinitiloilla ja kaupoilla, joista voit ostaa paikallisia tuotteita kuten juustoja, oliiveja ja auringon kypsentämiä appelsiineja. Aikaa säästääksesi voit vuokrata auton Zakynthoksen lomallesi jo ennen matkaa kauttamme.

Rantoja ja merikilpikonnia

Zakynthoksen symboli on rauhoitettu merikilpikonna Carretta carretta, joka saapuu keskikesällä rannoille laskemaan munansa. Gerakaksen hieno uimaranta on vain kivenheiton päässä kilpikonnien suosikkipaikasta. Salakuljettajien lahdella (Smugglers Wreck), jolla jylhät kalkkikivikalliot avautuvat kohti laguunia ja sen turkoosinsinistä merta, suuri haaksirikkoutunut hylky makaa rantahiekalla. Tänne pääset helpoiten veneellä. Dafninrannalle (Argassin ja Vasilikosin välissä) sen sijaan pääset parhaiten autolla.

Retkivinkkejä

 • Saarikierros – Salakuljettajien lahti ja Siniset luolat
 • Auringonlaskun risteily
 • Merirosvoretki ja hauskanpitoa laivalla
 • Päiväretki Kefalonialle

Matkavaihtoehtoja Tsilivi