5 ihanaa boutique-hotellia Kreikassa

6.5.2019
Noora
Miten olisi, jos seuraavalla Kreikan-lomalla majoittuisitkin ihanassa ja tyylikkäässä boutique-hotellissa? Tutustu suosituksiimme ja löydä juuri itsellesi sopiva hurmaava boutique-hotelli!

Doryssa Boutique, Samos

Samoksella sijaitsevassa Doryssa Boutique –hotellissa on 16 vuoden ikäraja. Suuressa-pienessä hotellissa on 25 huonetta ja iso allas. Hiljattain uudistetun hotellin huoneet on sisustettu tyylikkäästi. Jokaisessa huoneessa on mm. suuri ja mukava sänky sekä oma kahvikone.

Hotellin sijainti on hyvä. Pyhagorionin kaupunki on 2 kilometrin päässä ja lentokentältä hotellille on vain 5 minuutin ajomatka, joten pääset nauttimaan hotellin mukavuuksista heti kohteeseen saavuttuasi.

Doryssa Boutique –hotellista voit varata huoneen, josta on suora yhteys uima-altaaseen.
Doryssa Boutique –hotellista voit varata huoneen, josta on suora yhteys uima-altaaseen.

Boutique 5 Hotel, Rhodos

Rodoksella Kiotarin kylässä sijaitseva Boutique 5 Hotel on lapsivapaa ja ylellinen hotelli. Tästä boutique-hotellista löytyy oma spa, samppanjabaari sekä upea merinäköala suoraan uima-altaasta. Hotellissa on nelisenkymmentä nykyaikaisesti sisustettua huonetta, joista joissain on myös oma yksityinen uima-allas!

Boutique 5 Hotel tarjoaa vierailleen paljon hemmottelua. Voit joogata, pelata tennistä, uida sisäuima-altaassa, vuokrata polkupyörän tai käydä kuntosalilla. Hienolle hiekkarannalle on matkaa hotellilta vain 500 metriä.

Kukapa ei haluaisi lomailla näin upeissa puitteissa Boutique 5 Hotelissa.
Kukapa ei haluaisi lomailla näin upeissa puitteissa Boutique 5 Hotelissa.

Lango Design Hotel & Spa, Kos

Yksityisen rannan laidalla, Kosin saarella, sijaitsee Lango Design Hotel & Spa designhotelli aikuisille. Tyylikäs uima-allasalue ja mukavat aurinkotuolit kahdelle, kutsuvat viihtymään, mutta jos etsit vielä yksityisempää lomaelämystä, voit varata huoneen omalla uima-altaalla.

Hotellilla on myös oma spa, kuntosali ja jopa oma viinikellari. Ruoka valmistetaan avoimessa keittiössä ravintolassa, joka on erikoistunut Välimeren keittiöön. Täälläkin pääset nopeasti nauttimaan lomasta – hotelli sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä lentokentältä.

Degisnhotelli, jolla on oma yksityinen ranta – voiko parempaa olla?
Degisnhotelli, jolla on oma yksityinen ranta – voiko parempaa olla?

Aloe Boutique & Suites, Kreeta

Tämä hotelli on upouusi ja sijaitsee Almyridassa Kreetalla. Aloe Boutique & Suites sopii hyvin aikuisille, jotka haluavat rentoutua lomallaan. Hotellilta löytyy kyllä myös kuntosali ja henkilökohtainen kunto-ohjaaja sekä mahdollisuus vuokrata polkupyörä tai mennä purjelautailemaan.

Voit varata tyylikkään kahden hengen huoneen tai kaksikerroksisen juniorsviitin. Aloe Boutique & Suites sijaitsee rannan läheisyydessä, ympärillään viihtyisiä kreikkalaisia tavernoja.

Aloe Boutique & Suites sijaitsee rannan lähellä.
Aloe Boutique & Suites sijaitsee rannan lähellä.

Airis Boutique & Suites, Kreeta

Lyhyen matkan päässä Haniasta sijaitsee Airis Boutique & Suites aikuishotelli, jossa allasalue, huoneet ja sviitit on suunniteltu modernein ottein. Hotellissa on 55 huonetta ja voit valita majoitutko huoneessa, jossa on terassi tai parveke.

Hanian kaupunkiin, joka on hotellista vain 4 kilometrin päässä, on helppo lähteä aikaa viettämään. Airis Boutique & Suites sijaitsee viihtyisässä Agii Apostolissa, jossa pääset nauttimaan lomasta pienten poukamien äärellä, tavernoissa ja kahviloissa.

Airis Boutique & Suites sijaitsee kauniilla Kreetan saarella.
Airis Boutique & Suites sijaitsee kauniilla Kreetan saarella.

Muita samankaltaisia