Matkat
Laganas

Hinta alkaen

...

Hotelleja

7

Hintataso

Hinnat ovat keskihintoja
 • Päivällinenn. 14 e
 • Vesi (1,5 l)n. 1,20 e

Tietoa

Katso kaikki
 • ValuuttaEuro (EUR)
 • Aikaero0 tuntia
 • PääkaupunkiAteena
 • KieliKreikka
 • Väkilukun. 7 000

Matkat Laganas

Laganas

Laganaksessa lomaelämä sykkii mukavassa tahdissa, mutta rauhallisempaakin menoa löytyy pienistä tavernoista. Valitse Zakynthoksen matkallesi joko All Inclusive -hotelli tai pieni hotelli, jonka omistajalle hotelli asiakkaineen on kaikki kaikessa.

Tarjonta on täällä mukava koskien niin ravintoloita kuin huveja. Noin yhdeksän kilometrin pituisella rannalla voit snorklata, osallistua veneretkelle tai vain rentoutua aurinkovarjon alla nauttien samalla lasillisen frappéa - jääkahvia.

Iltaelämää ja koskematonta luontoa

Iltaisin pääkatu kuhisee väkeä, jotka haluavat syödä, tanssia ja pitää hauskaa. Laganaksen muut osat sopivat rauhallisempaa menoa kaipaaville. Kun kävelet rantaa myötäillen kohti Kalamakia, saavut luonnonsuojelualueelle, jonne merikilpikonnat laskevat munansa. Marathonisilla eli Kilpikonnasaarella voit snorklata upeissa luolissa.

Zakynthoksen saari

Zakynthos on yksi kauniista Joonianmeren saarista, joihin myös Korfu ja Kefalonia kuuluvat. Aivan kuten naapurisaarilla, ovat Zakynthoksenkin vuoret kasvillisuuden peittämät, mutta kirkasvetiset vaaleahiekkaiset rannat sen sijaan ovat uniikkeja Zakynthoksella. Saarella on myös kalkkikivikallioisia uimapoukamia, jotka soveltuvat erinomaisesti snorklaamiseen.

Kauniita maisemia

Yksi hyvä tapa tutustua saareen, on vuokrata auto. Giri on esimerkki saaren monista pienistä ja viehättävistä kylistä ja Zakynthoksen kaupunki ja sen venetsialainen arkkitehtuuri ovat ehdottomasti käynnin arvoisia. Ostoksista kiinnostuneet etenkin tulevat ihastumaan kaupungin tarjontaan. Matkalla voit pysähtyä viinitiloilla ja kaupoilla, joista voit ostaa paikallisia tuotteita kuten juustoja, oliiveja ja auringon kypsentämiä appelsiineja. Aikaa säästääksesi voit vuokrata auton Zakynthoksen lomallesi jo ennen matkaa kauttamme.

Rantoja ja merikilpikonnia

Zakynthoksen symboli on rauhoitettu merikilpikonna Carretta carretta, joka saapuu keskikesällä rannoille laskemaan munansa. Gerakaksen hieno uimaranta on vain kivenheiton päässä kilpikonnien suosikkipaikasta. Salakuljettajien lahdella (Smugglers Wreck), jolla jylhät kalkkikivikalliot avautuvat kohti laguunia ja sen turkoosinsinistä merta, suuri haaksirikkoutunut hylky makaa rantahiekalla. Tänne pääset helpoiten veneellä. Dafninrannalle (Argassin ja Vasilikosin välissä) sen sijaan pääset parhaiten autolla.

Retkivinkkejä

 • Saarikierros – Salakuljettajien lahti ja Siniset luolat
 • Auringonlaskun risteily
 • Merirosvoretki ja hauskanpitoa laivalla
 • Päiväretki Kefalonialle

Matkavaihtoehtoja Laganas